Välj kartsajt: camping

BödaRiviera - Kyrketorp Camping

3.2 i snittbetyg (148)

I början av Bödabuktens södra del ända nere vid vattnet ligger BödaRiviera-Kyrketorps Camping med ett vackert läge vid långgrund sandstrand. Gratis barnaktiviteter. Natursköna platser.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: landsvägen kyrketorp 12, 38773 Löttorp
Tel: 0485-22223
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 4):

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 1Rörig camping. Va tvungen att flytta husvagnen efter 3 dagar, hela 80cm framåt. Inga utmärkta platser, va tvungen att gräva ner våran elkabel??!! Stod ca 100cm från grannen, frågade ägaren om detta va tillåtet, här på Böda Riviera är det det va svaret. Dåliga duschar. Underbar strand.

    43 1 2017-07-29 kl. 15:32
  • Betyg: 1Pinsamt hur ni beter er mot era gäster. Vidrig personal och personen som sköter er Facebooksida verkar vara den mest oprofessionella personen som finns på jorden.

    Stäng igen bara!

    43 1 2017-07-26 kl. 08:36
  • Betyg: 1Otrevligt och dåligt med oförskämd personal!

    30 1 2017-07-24 kl. 19:28
  • Betyg: 1Välj en annan Camping!!
    Priset kan vara lockande men du får vad du betalar för. Hela campingen är sunkig o dåligt skick, trasiga lekställen o el utomhus som är ojordat, Ofräsch resturang o personal som är icke serviceinriktade!!
    Campingen ”köper” omdömen för att det ska se bra ut!
    De gör sig osams med säsongsgäster så de flesta stannar bara nåt år!
    Det enda som är lockande är stranden!

    39 1 2021-05-04 kl. 20:34
  • Betyg: 3Mycket bra camping, bra barnaktiviteter (gratis!) Bra strand som städas varje morgon. Tyvärr är duscharna under all kritik! Smutsigt och trasigt, vattentrycket är obefintligt och varrmvattnet tog slut ibland... Prislappen är doch betydligt bättre än duscharna... 1350:-/vecka i högsäsong!!

    5 0 2008-08-25 kl. 08:39
  • Betyg: 5Helt underbar camping! Gratis barnaktiviteter som fyrhjuling, ponnyridning, Gammal brandbil som kör runt på campingen med barnen i en gång om dagen :) men även pyssel och måla med ledare. Det är olika standard på servicehusen men de är prioriterade för att rustas upp...Badtunna på stranden, Liten kiosk med glass o lite öl nere vid stranden. Men det är ändå ett lugnt och otroligt trevligt ställe. Festarna är vid Böda camping o dit kan man gå...3-4 km! Restaurangen erbjuder plankstek för 99kr (2011).

    8 3 2012-05-02 kl. 05:40
  • Betyg: 4Åkte faktiskt från Sonjas camping juli 2011 (som var en ren besvikelse) o istället till denna underbara oansenliga camping. Servicehusen kunde gott fräschas till, men just servicehuset där vi låg var helt ok. Och att ligga bara ett stenkast från den underbaraste strand, bo på härligt natursköna stora campingplatser, lagom mycket för barnen.. som bl.a brandbilen :-) ponnyridning, fyrhjulingar, lekplatser. Allt gratis!! Hunden fick följa med ner på stranden - lycka!
    Servicehus o minigolf kan gott fräschas upp men vi kommer mer än gärna tillbaka. Hela familjen älskade denna natursköna campingen!

    7 4 2012-03-17 kl. 13:04
  • Betyg: 1Har aldrig varit med om maken... Fullkomlig kaos vid incheckning. Ingen ordning på platserna. Trångt och fullkomligt omöjligt att ha husvagnen på anvisad plats. Karta saknades så vi fick leta oss fram till rätt plats. Snutig personal. Ofräscha servicehus som inte städades ordentligt. Smuts, spindelnät, fimpar, inget tryck i vattnet i duscharna, slut på papper på toaletterna. Soptunnorna överfulla. På området kör en veteranbrandbil med barn hängandes och klängandes runt den i farten. Svindyr restaurang med medioker mat. Hit åker vi DEFINITIVT aldrig mer!
    4 stjärnor är ett skämt!

    28 10 2013-07-20 kl. 19:55
  • Betyg: 1En tämligen nergången camping som inte borde heta Böda Riviera enligt oss iallafall . Möts av ogästvänlig personal vid ankomst , som
    Inte kan släppa in oss på våran lediga plats för det är en timma kvar till kl 12’00 , och vi kom kl11’00 och då var våran plats ledig . Dålig sophantering och överlag sunkigt i service husen . Vägarna på campingen var katastrofalt dåliga . Vi ville ha tillbaka dusch pengarna och avgiften för kortet vid hemresa , men det får man inte , och det står inget om det . Dygns Priset är väl ganska ok , men för våran del så var det första och sista gången vi var där

    34 0 2020-08-23 kl. 18:03
  • Betyg: 1Den sämsta camping jag bott på. Duschar fungerar inte trots att de kostar extra, elen slogs ut i servicehuset ibland. De har parkerat sin hjullastare mitt på vägen där gästerna ska köra. Vi ville ha pengarna tillbaka och ägarna skulle kontakta oss men de har inte lyckats ringa oss efter en dryg vecka nu.
    Ljuset var släckt på herrarnas i lilla servicehuset under hela vår vistelse där.

    Charmigt med aktiviter för barnen däremot.

    32 1 2020-07-18 kl. 09:12

De som går hit besöker även:

   KronoCamping Böd...
Byxelkrok
   Borås Camping
Borås
   Furuviks Camping
Furuvik
   First Camp Kolmå...
Kolmården
   Lisebergsbyn
Göteborg

Andra campingplatser i närheten:

De som gillar BödaRiviera - Kyrketorp Camping gillar även:

   KronoCamping Böd...
Byxelkrok
   Klinta Camping
Köpingsvik
   Tättö Havsbad
Västervik
   Hultsfred Strand...
Hultsfred
   Hätte Camping
Tranås

Visa alla campingplatser nära...