Välj kartsajt: camping

Pite Havsbad

3.3 i snittbetyg (35)

På Pite Havsbad och Camping kan hela familjen koppla av och trivas i härlig omgivning.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Hotellvägen 10, 94142 Piteå
Tel: 31611-32700
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Jag tror Corona har gjort sitt på denna camping och restauranger. Flera i personalen uppfattas som okunniga när det gäller service. 95% pratade endast engelska. Helhetsintrycket på campingen var byggarbetsplats. Tillfälliga järnräcken. Trasiga räcken till altaner. Hälften låg ner. Lera istället för gräsmatta. Stora stenar på stranden. När man checkade in så fick man en handskriven avriven lapp med kod och platsnr? Femstjärnig? Nej det tycker jag inte att den når upp till.

    1 1 2022-07-15 kl. 20:52
  • Betyg: 5Detta är en camping av hög rang, här kan man inte klaga över något, bra personal, stora välskötta platser nära till allt, köper man sen aktivitetsband, ja då är saken klar. En camping i vår smak.

    0 0 2021-07-25 kl. 06:12
  • Betyg: 3Helt okej camping. Fanns gott om utrymme vid vår plats som låg på övre delen av campingen, lite längre från havet. Tyst och lugnt. Körde ofta vakter runt och kollade på senkvällarna. Hade inte båstoaletter i närmaste servicehus, dock båsduschar som jag upplever lite trånga. Kändes som att campingen var under renovering då vissa byggnader var avstängda.
    Saknar dock att det inte finns mindre små lekplatser runt campingområdet istället för 1 stor. Kunde även vara bättre klippt på gräsmattan, vi hade väldigt långt gräs där vi stod.
    Stort minus är även att vill man ringa campingen, får man räkna med att stå väldigt länge i kö! Jag ringde mitt på dagen, var 4 före i kö men fick vänta 1h innan jag kom fram!

    0 0 2020-08-03 kl. 07:24
  • Betyg: 1Sämsta på mkt länge. Ser ut som ingen sköter om byggnader/grönytor alls längre. Stora träd som växer invid fasader överallt. Tydligen får man föra öväsen hela nätterna också. Låg här 2 nätter och sista natten tystnaden skränande stughyrare vid 05.30.
    Tivoli som står på Parkeringen å här kan ingen knappt Svenska språket. Åk inte hit.

    1 0 2020-07-21 kl. 20:32
  • Betyg: 2Ingen camping vi återvänder till.

    Mycket små platser. Även om vi hade en kort vagn (560) och undertecknad är yrkesförare och kan backa var det nästan omöjligt att backa vagnen på plats eftersom draget på vagnen mittemot inte gav utrymme för vår bil.

    De mest opersonliga kök och serviceutrymmen vi sett.
    Toaletterna av modellen ´bås´ och trycket i duscharna uruselt.

    Ett sunkigt överprisat tivoli gör heller ingen glad.

    Väldigt dyrt i förhållande till upplevelsen. Upplevdes som ett överreklamerat campingghetto.

    Plus är bra hundduschar och en barnvänlig långgrund strand.

    1 0 2020-05-25 kl. 11:34
  • Betyg: 1Trånga platser vagnar står på varandra inga. 4 meter här inte. En bil och husvagn fick inte plats så de fick sättas på vägen så de var svårt för andra att passera kom de en gusvagn fi k bilen flyttas för den skulle passera

    0 0 2019-09-12 kl. 06:44
  • Betyg: 2Bra läge, men oj så stort. För stort i min mening. Inte minst stora avstånd inne på området
    Mycket människor i slutet av juli.
    Stort utbud av aktiviteter och musikevenemang. Fräscha serviceutrymmen , men logistiken hänger inte med t ex i restauranger som inte hinner plocka undan porslin från tidigare gäster.
    Sopstationer överfulla och farligt nära en sanitär olägenhet. Har alla förutsättningar att kunna bli riktigt bra. Just nu matchar dock inte pris/prestanda. För dyrt.

    1 0 2019-07-28 kl. 13:38
  • Betyg: 4Stort, mycket aktiviteter, välordnat, bra städ, fin strand, för dyrt. Barnfamiljer trivs säkert

    0 0 2019-07-08 kl. 06:23
  • Betyg: 1Riktigt riktigt dålig camping! Hade bokat en vecka på bästa plats för vår husbil. Vi åkte efter 1 natt. Skräpig plats, dålig service, maten under all kritik. Inget mer Pite havsbad för oss.

    0 0 2019-02-16 kl. 21:21
  • Betyg: 1Fortfarande sommarlov..

    På en året runt anläggning, måste man faktiskt erbjuda sina kunder någon slags service. Äventyrsbadet är det enda som är öppet, allt annat är stängt. Med tanke på den servicenivå ni erbjuder borde priset vara kraftigt reducerat.Är ändå glad att jag bor i husvagn även fast jag är missnöjd, hur ska det vara att betala dyrt för att bo på hotellet som inte kan erbjuda någonting annat än bad. Att säga att säsongen är slut innan skolorna ens har börjat, duger inte.Djungeltelegrafen är den bästa och billigaste reklamen man kan få men också den FARLIGASTE om den är negativ.

    1 0 2017-08-20 kl. 23:05

De som går hit besöker även:

   Caravan Club Löt...
Strängnäs
   Bovikens Havsbad
Skellefteå
   Byske Havsbad
Byske
   Lisebergs drop-i...
Göteborg
   First Camp Sunds...
Sundsvall