Välj kartsajt: camping

BödaRiviera - Kyrketorp Camping

3.4 i snittbetyg (131)

I början av Bödabuktens södra del ända nere vid vattnet ligger BödaRiviera-Kyrketorps Camping med ett vackert läge vid långgrund sandstrand. Gratis barnaktiviteter och bastu. Stora natursköna platser.

Adress: landsvägen kyrketorp 12, 38773 Löttorp
Tel: 0485-22223
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

 • Betyg: 4Positivt är närheten till stranden och den lugna atmosfären. Behöver man inte el är det fri placering vilket är ett stort plus - oftast hittar man ett bra ställe med luft omkring. Finns en liten affär i reception, men den nyttjade vi inte eftersom ICA samt bageri ligger väldigt nära. Standard på servicehus är helt OK, lite slitet men funktionellt. Det som drar ner betyget är hanteringen av bomkortet - dom returnerar inte pengar som är kvar. Man är även tvungen att använda kortet för att komma åt toaletter vilket inte är helt lätt för barn (och gör det svårt för logistiken vid dusch).

  0 0 2019-07-30 kl. 10:08
 • Betyg: 5Jättemysig familjecamping som vi campade på i 2 v 2016. Här sover man lugnt och skönt väldigt nära den vackra stranden. Trevliga och snälla ägare som vi pratade mycket med. Gratis bastu! Kiosk på stranden! Mycket roligt för barnen att hoppa i hoppborgarna. Restaurang ! Nära till ICA och Böda bageri. Återkommer och tänker boka säsongsplats.

  3 1 2018-02-04 kl. 13:12
 • Betyg: 3Härlig strand och många fina barnaktiviteter som ingår. Vi har husbil och cyklar upp till det mysiga kaféet (white guide) för lunch, njuter på den härliga badstranden och kan koppla av när 6-åriga dottern vill cykla omkring på området själv.
  Toalett och dusch var städade men faciliteterna behöver moderniseras. Vilosamt och trevligt på alla de sätt!
  Jag ogillar campingplatser (njuter bäst i ensamhet)men finner en särskild ro här.
  Rekommenderas!

  3 1 2017-08-12 kl. 21:52
 • Betyg: 4Vilken strand! Vi blev mkt väl bemötta, en bra och stor plats. Mysig camping med antingen plana stora platser i sol el i skogen. Dock är servicehusen sämre, enkelt utförande och rätt ofräscht men fungerar hyggligt. Stranden o priset överväger! Vi återkommer gärna!

  0 11 2017-07-25 kl. 12:04
 • Betyg: 4Har varit här i många år och de tre senaste som långliggare. Fantastiskt vacker natur alldeles vid havet med härlig sandstrand som sköts mycket väl av personalen. Mycket barn och hundvänligt på hela området.
  Det finns god mat på campingens restaurang med en duktig och trevlig kock. Och så finns ju lilla strand Bodegan.
  Personalen hjälper gärna till om det behövs. Vi fick hjälp med att flytta en stor trall som vi aldrig klarat själva.
  För oss finns det mesta man kan önska sig för en härlig avkoppling med sol och bad och en frihet som man inte har på alla campingar.
  Längtar till sommar 2020

  0 0 2020-02-15 kl. 13:16
 • Betyg: 3Lite sliten camping alldeles vid den fina stranden. Dåligt uppmärkta tomter men de flesta ganska stora. Många tomter lite smågropiga. Dusch betalas med kort. Tre lekplatser - en med ett klättertorn och en kana, en med två gungor och en stor gungbil, en med ett stor klättertorn med flera kanor mm, Källsortering i flera fraktioner dock långt från container för övrigt avfall

  Plus: Mycket fint havsbad med servering. En del barnaktiviteter som ingår tex ponnyridning och 4-hjulskörning dagligen
  Minus: Slitet, Varmvattnet tog slut vid en av tre tillfällen, Små ugnar i köken, Inte så bra städat

  2 1 2015-07-31 kl. 22:34
 • Betyg: 1Servicehus under all kritik! Ducharna fungerar knappt! Dålig organisation, mycket arbetsfordon som kör kors och tvärs som transportmedel från A till B.. terrängfordon, hjullastare, trädgårdstraktorer med släp, även sent på kvällen (23.00-).
  Mycket skällande hundar på campingen som även vistas och badas av sina ägare mitt bland barnen på stranden.
  Bra aktiviteter för barnen, när ansvarig personal väl dyker upp. (det stod 15 barn och väntade på att få åka fyrhjuling i torsdags kl 10, när den väl kommer åkande ner till banan kl 10.25 så tar bensinen slut, får vänta 10 min till. Varpå batteriet tar slut efter x antal startförsök förgäves). Jag och andra föräldrar fick gå därifrån med ledsna barn.
  Vi kan inte rekomendera denna camping till någon och kommer aldrig att återvända!

  31 0 2017-07-21 kl. 16:23
 • Betyg: 5Jättemysig camping precis vid havet! Fin sandstrand, trevlig personal, vi återkommer nästa sommar:)

  1 4 2017-08-06 kl. 17:13
 • Betyg: 1Förbokade platsen fanns inte när vi kom. Fick flytta flera gånger.

  26 2 2017-07-25 kl. 10:04
 • Betyg: 1En toppenstrand och en lummig och fin natur på området. Slitna servicehus där lyset saknas i duschar och ostädade toaletter låses istället för att städas. Restaurang med i stort sett icke svensktalande personal. Efter reportage i expressen 2017 har det inte blivit bättre.

  5 0 2019-09-17 kl. 11:34

De som går hit besöker även:

   KronoCamping Böd...
Byxelkrok
   Furuviks Camping
Furuvik
   First Camp Kolmå...
Kolmården
   Lisebergsbyn
Göteborg