Välj kartsajt: camping

Senaste aktiviteter på Campingkartan:

Visar:senaste recensionersenaste campingplats-bilder  

 • Betyg: 3Igår, kl 12:49, om Sturkö CampingLiten camping med många återkommande campare - modell lite äldre, långliggare. Drivs av Caravan club.
  Restaurang med klent utbud, underhållning utomhus vid bra väder, tråkig minigolf. Servicehus ganska okej men städning och borttagning av spindelnät fulla med flugor.....borde utföras varje dag för det var inte så fräscht.
  Lite lutande platser vilket kan vara ett bekymmer men plus för att platserna var stora och lätta att backa in husvagnen i.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 4Igår, kl 12:40, om Ekerum CampingHar varit här två gånger, 2018 och 2019. Första gången fick vi en väldigt trång plats men dock på en hörna så det var lätt att backa in. Andra gången valde vi en stooor plats med eget vatten - helt perfekt. Många servicehus att välja mellan, pool, restaurang med underhållning. Servicehusen till åren komna men väldigt fräscha. Perfekt läge på Öland när man ska köra på utflykter.
  Minus var dock att när barnfamiljerna åkte hem pga skolstart så stängdes vissa servicehus. inte okej då vi var många som låg kvar.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 12:34, om Grännastrandens CampingTrevlig och fin camping, perfekt belägen vid hamnen med restauranger och båten till Visingsö. Bra platser och fint servicehus. Nära till stan med affärer, fikaställen och sevärdheter.
  Något trångt att ta sig ut och in ur Gränna.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 3Igår, kl 12:42, om First Camp Råå Vallar-HelsingborgBra och fin camping, har varit här två gånger - 2018 och 2019. Restaurang, nybyggt servicehus (2019), rent och snyggt, bra campingshop, nära till ´stan´ om man behöver handla.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 22:31, om EkillaTrevligt med naturreservat utanför grindarna .. fin och spännande omgivning

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 22021-04-05, kl 14:35, om First Camp Kolmården-NorrköpingHar bott på campingen 2 ggr i samband med besök på djurparken. Mysigt att promenera över berget. Servicehuset vid receptionen ger jag inte mycket för, mycket litet diskrum... i vilket jag dessutom träffat en otroligt otrevlig långliggare vid båda besöken. Bara den mannen får mig att aldrig vilja besöka campingen igen.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 12021-04-05, kl 08:20, om First Camp Torekov-BåstadHar påsk campat i Torekov. Inget varmvatten i duscharna, inga bänkar eller hållare till duschflaskor. Tvättat händerna i iskallt vatten .Diskat i kallvatten. Diskmaskinerna ur funktion Åkte hem tidigare, i dessa tider är det extra viktigt med god hygien. Har campat på denna camping i många år, men den blir sämre för varje år. Kändes som om vi kom samtidigt som personalen började sin säsong, ingen förberedelse för att det skulle
  komma campare samtidigt,

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 42021-04-04, kl 16:45, om Ställplats Tosteberga HamnVacker omgivning och bra cykelvägar i närområdet. Välförsedda ställplatser med det man behöver. Kommer gärna tillbaka

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 52021-04-04, kl 10:47, om Ringsjöstrands CampingRent och snyggt överallt, trevlig omgivning och mycket trevlig personal.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 52021-04-04, kl 07:20, om Askeviksbadets Camping och StugbyVäldigt trevlig camping med fint bemötande av campingparet. Vi har redan bokat plats för midsommar.

  0 0 Från Campingkartan.se