Välj kartsajt: camping

First Camp Ekudden-Mariestad

3.5 i snittbetyg (57)

Vid Vänerns strand i Mariestad bland vackra gamla, knotiga ekar med vida kronor och härlig sandstrand inpå knuten ligger First Camp Ekudden-Mariestad. Campingen är omringad av ett naturreservat med biosfärled och pilgrimsled runt hörnet. Hit kommer gäster från hela världen för att uppleva den vackra naturen och härligt bad! Med sin mysiga atmosfär och aktiviteter för barn trivs barnfamiljer på campingen och stannar ofta en längre tid. På Ekudden bor ni bekvämt med gångavstånd genom naturreservatet till inre hamn i Mariestad med dess utbud. Vänern lockar till lekfulla bad och intill anläggningen ligger Ekuddens populära utomhusbad med tempererad bassäng. Här bor ni på gångavstånd till charmiga gästhamnen för båtutflykter på Vänern och hamnrestaurangerna i sjöstaden Mariestad. Med närheten till E20 och den pittoreska sjöstaden Mariestad väntar också ett stort utbud av kulturupplevelser och spännande utflykter. Åk båt längs Göta kanal eller ta en cykeltur på skärgårdsön Brommö en solig dag. Valmöjligheterna är minst sagt många! Besök www.firstcamp.se för mer info

Mer information: Läs mer och boka på Camping.se
Adress: Ekuddenvägen 50, 54245 Mariestad
Tel: 050110637
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 6):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Campingen har två delar. Ute på halvön i Vänern finns gott om plats. Övriga områden är väldigt kuperat. Bra cykelväg in till stan.

    0 0 2009-06-05 kl. 16:14
  • Betyg: 5Min familj har besökt den här campingen under lång tid och barnen framför allt älskar den. Det finns pool, och mycket mer. Även jag som förälder tycker om den. Väldigt generösa platser, nära till natur och mycket fräscht. Tycker man om en lite ombonad camping med mycket skog och träd så ska man åka hit.

    3 0 2009-06-03 kl. 21:56
  • Betyg: 5Jättenöjd med den här campingen, barnen har så kul och även vi föräldrar. Väldigt fräscht överallt.

    1 0 2009-01-11 kl. 22:46
  • Betyg: 4Det var många år sedan men minns hur fint campingen låg och hur kul de intilliggande bassängerna med olika storlek och djup var. Det som jag minns som negativt var att det var mycket mygg och är man känslig som jag för detta måste man utrusta sig med diverse myggpreparat. Annars en camping värd namnet. Hit kan jag tänka mig återvända.

    2 1 2008-09-03 kl. 07:14
  • Betyg: 4Jättefin och familjär camping, fint med en lång brygga ut mot vattnet..mysigt med många grillplatser och bänkar efter promenadstigen. Superfina servicebyggnader :-) hit kommer vi nog tillbaka!

    1 0 2008-08-26 kl. 18:49
  • Betyg: 4Mysig barnvänlig camping, en aning stor bara när grabben drar i väg på cykel å blir borta *leer*

    1 0 2008-08-11 kl. 21:47
  • Betyg: 4Vi bodde i en av deras stugor. Mysigt nära vattnet.
    Fin strand! Fina service hus...
    Det enda negativa skulle vara att det inte fanns toalett i stugan. tur va väl då att toaletterna va så fina på sevicehuset iaf!
    Fin lekpark för barnen.
    Hit kommer vi iaf åka igen!

    3 0 2008-08-05 kl. 10:48

De som går hit besöker även:

   Saltviks Camping
Havstenssund
   Öninge Camping
Ödeshög
   Gökaskratts Camp...
Hovmantorp
   Grisslehamns Hus...
Grisslehamn
   Sundbyholms Camp...
Eskilstuna