Välj kartsajt: camping

First Camp Ekudden-Mariestad

3.5 i snittbetyg (57)

Vid Vänerns strand i Mariestad bland vackra gamla, knotiga ekar med vida kronor och härlig sandstrand inpå knuten ligger First Camp Ekudden-Mariestad. Campingen är omringad av ett naturreservat med biosfärled och pilgrimsled runt hörnet. Hit kommer gäster från hela världen för att uppleva den vackra naturen och härligt bad! Med sin mysiga atmosfär och aktiviteter för barn trivs barnfamiljer på campingen och stannar ofta en längre tid. På Ekudden bor ni bekvämt med gångavstånd genom naturreservatet till inre hamn i Mariestad med dess utbud. Vänern lockar till lekfulla bad och intill anläggningen ligger Ekuddens populära utomhusbad med tempererad bassäng. Här bor ni på gångavstånd till charmiga gästhamnen för båtutflykter på Vänern och hamnrestaurangerna i sjöstaden Mariestad. Med närheten till E20 och den pittoreska sjöstaden Mariestad väntar också ett stort utbud av kulturupplevelser och spännande utflykter. Åk båt längs Göta kanal eller ta en cykeltur på skärgårdsön Brommö en solig dag. Valmöjligheterna är minst sagt många! Besök www.firstcamp.se för mer info

Mer information: Läs mer och boka på Camping.se
Adress: Ekuddenvägen 50, 54245 Mariestad
Tel: 050110637
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 5Supermysig camping vid Vänern. Alltid rena och fräscha servicehus. Mycket aktiviteter för barnfamiljer med bra lekplats och minigolf. Även mycket andra aktiviteter och underhållning.

    0 0 2022-07-13 kl. 20:00
  • Betyg: 3Bra husbilsplatser, (vissa branta)om det inte vore för en gnällig husbilsgranne som klagade på allt (hobby optima granne). Butiken innehöll lite livsmedel, mest badsaker. Servicehusen lite slitna, men gratis dusch.
    Personalen i receptionen visste inte om det fanns bokade platser , vi fick en plats som redan var bokad, kan det vara mycket ovan personal som inte kan bokningssystemet.

    0 0 2018-07-11 kl. 14:32
  • Betyg: 3grei camping plass , men glem ikke å handle det du trenger
    før du legger deg inn , det er 4,5 km til nærmeste butikk ,
    campingen har kun varer i butikken i høysesongen

    0 0 2019-09-08 kl. 22:24
  • Betyg: 3Fräsch servicebyggnad om du bor nära receptionen. Nyrenoverat. Platserna måste man ha koll på för om du har plats i den första delen (äldsta?) kan det vara skuggigt och knöliga tomter. Vackert naturskyddsområde med gigantiska ekar att promenera i.

    0 0 2017-06-11 kl. 16:36
  • Betyg: 4Mycket fin camping med fint servicehus på den delen vi låg. Vacker omgivning bra bad och möjlighet till bad i pool. En del platser var ojämna men området kring nyaste servicehuset var plant och bra.

    0 0 2016-07-15 kl. 20:10
  • Betyg: 3Campingen i sig är fin med bra läge nära Mariestad. Rent och snyggt med gratis duschar. Personalen outbildade då ett larm ljöd och ingen av dem visste vad som hade hänt och ingen agerade. Alla stod frågande. En ansvarig dök upp och då blev det ordning igen. Gatuköksrestaurang med rättigheter. En helt okej camping som vi kan tänka oss återvända till.

    0 0 2017-07-26 kl. 15:28
  • Betyg: 3Fin välskött camping, fräscht och städat servicehus, bra med dusch utan avgift. Stenig badstrand och inte så tillgänglig. Bra med temp bad nära camping

    0 0 2015-07-08 kl. 15:10
  • Betyg: 3Fin och lugn camping fin omgivning. Lagom promenad in till Mariestad. Stopp i två toaletter vilket är sisådär under högsäsong. Gratis dusch -bra.-wifi funkade ej-dåligt.

    0 0 2015-07-16 kl. 14:18
  • Betyg: 3Fint läge även om det lätt blir blåsigt. Första servicehuset renoverat och fint, men i behov av en grundlig skrubbning runt lister och i hörn. Luktade skarpt inifrån herrarnas till damernas dusch. Förbrukningsmaterial fylldes inte på. Fint att promenera omkring och änder som hälsade på vid vagnarna. Trevlig personal men inte utbildad i hur saker fungerade på campingen. Trevligt med färskt bröd på morgonen och att man får låna film gratis.

    0 0 2017-08-07 kl. 08:21
  • Betyg: 4Otroligt ojämna platser, trots stora gräsytor lutade platserna ´åt alla håll´. Bra service då vi kom efter stängning, nycklar hämtades i ett låst fack. Servicehuset var perfekt, dock var ett par toaletter trasiga, trots så låg beläggning.

    0 0 2015-09-10 kl. 06:09

De som går hit besöker även:

   Saltviks Camping
Havstenssund
   Öninge Camping
Ödeshög
   Gökaskratts Camp...
Hovmantorp
   Grisslehamns Hus...
Grisslehamn
   Sundbyholms Camp...
Eskilstuna