Välj kartsajt: camping

First Camp Ekudden-Mariestad

3.5 i snittbetyg (57)

Vid Vänerns strand i Mariestad bland vackra gamla, knotiga ekar med vida kronor och härlig sandstrand inpå knuten ligger First Camp Ekudden-Mariestad. Campingen är omringad av ett naturreservat med biosfärled och pilgrimsled runt hörnet. Hit kommer gäster från hela världen för att uppleva den vackra naturen och härligt bad! Med sin mysiga atmosfär och aktiviteter för barn trivs barnfamiljer på campingen och stannar ofta en längre tid. På Ekudden bor ni bekvämt med gångavstånd genom naturreservatet till inre hamn i Mariestad med dess utbud. Vänern lockar till lekfulla bad och intill anläggningen ligger Ekuddens populära utomhusbad med tempererad bassäng. Här bor ni på gångavstånd till charmiga gästhamnen för båtutflykter på Vänern och hamnrestaurangerna i sjöstaden Mariestad. Med närheten till E20 och den pittoreska sjöstaden Mariestad väntar också ett stort utbud av kulturupplevelser och spännande utflykter. Åk båt längs Göta kanal eller ta en cykeltur på skärgårdsön Brommö en solig dag. Valmöjligheterna är minst sagt många! Besök www.firstcamp.se för mer info

Mer information: Läs mer och boka på Camping.se
Adress: Ekuddenvägen 50, 54245 Mariestad
Tel: 050110637
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 4):

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 3Väldigt fin camping, serviceinriktad och hjälpsam personal. Rena fräscha servicehus. Fin badplats för barnen. Billigt att hyra Segway så barnen kunde få åka, jämfört med andra ställen.

    0 0 2014-07-27 kl. 21:14
  • Betyg: 4Fina servicehus. Opersonlig eftersom den är så pass stor. Fina omgivningar att promenera i med gångväg intill staden.

    2 0 2015-01-01 kl. 13:06
  • Betyg: 3Fina omgivningar med oerhört vackra solnedgångar över Vänern. Okej camping men tyvärr inte så rent. Ganska skräpigt utomhus med. Få toaletter & duschar = kö på morgonen, iaf på damernas.
    Trevlig o hjälpsam personal.Bra att dusch & barnaktiviteter ingår i det redan förmånliga priset.
    Fin badplats men vi saknade brygga, se recension på badkartan.
    Tyvärr tråkig utsikt från tältplatsen vi hade, vi såg containrar & baracker.
    Ogillade att man får frysa isklampar själv i en frys i servicehuset för våra färdigfrysta blev snodda hela tiden & det var bara tinade kvar, irriterande!
    Vacker solnedgång över Vänern. Badplatsen. Fanns dock fler ställen att bada på. ´Utkiksbryggan´ på kvällen. På utebadet intill (ingick ej i priset) körde de radio på hög volym i högtalarna hela dagarna .

    1 1 2014-08-02 kl. 21:21
  • Betyg: 3Mysig Camping ganska stor gött om plats!!

    1 0 2010-11-03 kl. 08:39
  • Betyg: 5Min familj har besökt den här campingen under lång tid och barnen framför allt älskar den. Det finns pool, och mycket mer. Även jag som förälder tycker om den. Väldigt generösa platser, nära till natur och mycket fräscht. Tycker man om en lite ombonad camping med mycket skog och träd så ska man åka hit.

    3 0 2009-06-03 kl. 21:56
  • Betyg: 4Mysig barnvänlig camping, en aning stor bara när grabben drar i väg på cykel å blir borta *leer*

    1 0 2008-08-11 kl. 21:47
  • Betyg: 3Mysigt ställe med bra läge. Hjälpsam personal som gjorde sitt bästa för att vi och de andra på campingen skulle ha det bra. Toaletterna och duscharna såg nyrustade och fräscha ut. När vi var där kunde dock städningen ha varit något bättre. På det stora hela en bra camping!

    1 0 2010-08-26 kl. 19:57
  • Betyg: 3Service huset/köket på mitteln var otroligt dåligt städadat Ugnarna fulla med pommes i kanten mellan luckan och ugnen, fullt med olja i ugnarna. Diskmaskinen sönder hela tiden vi var där. Hoppas att diskmaskinen har blivit reparerad nu.
    Vissa platser mitt på blir helt översvämmade vi regn så se till att få en plats högt upp.
    Peronalen vid incheckningen har ingen aning om hur platserna ser ut. Gav oss en plats fullt med blöt uppkörd jord Annars fin camping, bra med badet bredvid, bra service och nya servicehuset ganska bra, fast duscharna strulade (elektroniska )

    2 0 2012-08-13 kl. 07:01
  • Betyg: 4Positiv upplevelse! Stora, relativt jämna platser, fräscha servicebyggnader fast lite fler duschar/toaletter skulle inte skada! Jättefin badplats med både sand, gräs, gungor och en lång brygga. Hade ju varit bra med en badplats på området längst bort också där även elstolparna var lite konstigt placerade så kablarna inte räckte till! Minus för de långa köerna vid in- och utcheckning, en kassa till skulle inte skada!!Gungor vid badplatsen Solnedgång  Juli 2013

    1 0 2013-08-02 kl. 07:45
  • Betyg: 4Fin camping, bra priser. Rene toaletter og dusjer.

    0 0 2011-08-02 kl. 06:26

De som går hit besöker även:

   Saltviks Camping
Havstenssund
   Öninge Camping
Ödeshög
   Gökaskratts Camp...
Hovmantorp
   Grisslehamns Hus...
Grisslehamn
   Sundbyholms Camp...
Eskilstuna