Välj kartsajt: camping

First Camp Nickstabadet-Nynäshamn

2.9 i snittbetyg (16)

Vid Nynäshamns stora havsbadsplats, Nickstabadet, ligger campingen med samma namn. Slappna av på sandstranden och promenera över de stora gräsytorna. Besök www.firstcamp.se för mer info.

Mer information: Läs mer och boka på Camping.se
Adress: Nickstabadsvägen 17, 14943 Nynäshamn
Tel: 08-52012780
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 2):

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 4Sommaren 2017: övernattning innan färd till Gotland.
    Trevlig personal och inget att klaga på på en dag/natt.
    Trevliga grannar (fast bosatta). De gillade stället också. Stor strand och möjlighet till vattenrutschkana.

    0 0 2018-07-09 kl. 17:57
  • Betyg: 4Nicksta Camping är indelad i två avdelningar. Den nedre är mycket nära en underbar Badplats med fin sandstrand, Kiosk, och Ekonomibyggnad innehållande Kök,Toaletter o duschar med bra standard. Riktigt trevlig atmosfär med säsongare o korttidsgäster. Bra bilutrymmen och el på de flesta platser. Den övre delen ligger vid infarten och receptionen med tillhörande Vandrarhem, något lägre standard än den nedre delen,Kök,sällskapsrum,duschar osv. Den övre halvan öppen året runt men med begränsade öppettider i receptionen förstås. Trevlig och hjälpsam personal.

    5 0 2008-08-27 kl. 13:00
  • Betyg: 4Vi och barnen är mycket nöjda efter 4 nätter i tält på campingen. Fin strand och trevlig personal på restaurangen. Kul med elbilar tyckte barnen och minigolf. Kan dock göra roligare lekpark :-)Härligt

    0 1 2013-07-30 kl. 14:11
  • Betyg: 1Först möts man av en riktigt glassig och fet reception men där tog tydligen alla pengar slut.
    Kommer in på den nystädade toan där golven skiner efter att de våttorkats men på toaringarna är de fullt med stinkande urin. Många detaljer är trasiga inne på toaletterna. Det sitter även en skylt som talar om att de är bara en kort stund lamporna är tända (ljustimer) man får info att öppna båsdörren och vifta med handen när lyset slocknar. Man är även välkommen till familje wc/dusch om man känner obehag av de plötsliga mörkret.
    Men de KOSTAR extra på denna redan dyra camping.
    Kommer INTE tillbaka.

    0 0 2015-08-11 kl. 19:42
  • Betyg: 2Bodde i Villavagn väldigt nära tågspåret. Man blev störd när man skulle sova. På stranden var det fullt med andskit, verkligen överallt! Kul med vattenrutschkana men synd att det kostade för campare. Struligt med borttappade bokningar. Vi fick iofs större vagn som kompensation men utan tv och tusen spänn dyrare! Kommer troligen inte tillbaka.

    0 0 2014-08-03 kl. 21:04
  • Betyg: 1Enligt bilder hemsida ser allt välskött och barnvänligt ut. På plats upptäckte vi att allt är stängt om ej solen skiner, allt är fallfärdigt. ´lekplatsen´ består av 2 rangliga gungor och en minimal klätterställning som barnen snabbt tröttnar på. Det finns VÄGGLÖSS i några av stugorna. Vi fick inte något vettigt svar när vi frågade om säkerheten inför att hyra båt, hur många man kunde sitta i båten osv. Personalen inklusive chefen vill ej konfronteras med frågor. Denna camping funkar om det är sol så att restaurang o kiosk är öppet och man kan bada. Annars är den helt öde.

    1 3 2011-07-23 kl. 08:00