Välj kartsajt: camping

Skansholmens Camping

2.1 i "vägt snittbetyg" (3)

Skansholmens Camping erbjuder 60-talet elplatser i kuperad terräng varav cirka 40 fasta campingplatser för årshyra.Alla platser på campingen har sjöutsikt över Saltsjön, många direkt vid stranden. Liten och familjär atmosfär. Campingen har 2 restauranger, café/kiosk/butik, marina , bensinstation, båtuthyrning, fiske och bad, ytterligare större badplatser finns i närheten.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Skansholmen / Mörkö, 15393 Mörkö
Tel: 08-55155066
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 2Tydligen nya ägare i år som tydligen satsat på att utveckla restaurang delen först. Campingen på kullen känns lite sunkig med husvagnar som ser ut som dom stått där i minst 10 år, gröna med alger. Ställplatsen där vi stod ligger precis vid vattnet med utsikt över Skansundet, vilket är hela behållningen, dock ligger dom flesta platser i norrläge så någon sol når inte fram.
  Det som behöver utvecklas framöver är att markera upp platserna tydligt, nu råder lite vilda western där. Därefter behöver det installeras anläggning för tömning av grå och svartvatten, och vattenpåfyllning, något som saknas idag. Att anlägga en genväg över kullen mellan ställplatser och servicehus vore också bra, servicehusen ligger i anslutning till gästhamnen så det är en bit att gå runt.
  Med allt sätta sagt så kommer vi dock gärna tillbaka pga läget och lugnet

  0 1 2017-08-13 kl. 12:16
 • Betyg: 1Är från Kina och trodde Sverige hade bra campingar. Denna camping är dålig och dyr. Vi har hyrt ett tag nu och bor på höjden i husvagn.

  4 0 2017-07-01 kl. 20:59
 • Betyg: 2Enkel camping, men det dom väger upp blåst, och avstånd är mat i världsklass i restaurangen. Eget bränneri har dom med.
  Väl spenderade pengar.

  5 9 2008-08-25 kl. 20:36