Välj kartsajt: camping

Orsa Camping

3.6 i snittbetyg (60)

Vackert belägen familjecamping som de allra säkert känner igen från SVT´s "Moraeus Med Mera". Kilometerlång, grund sandstrand, även kallad Dalarnas Riviera, poolområde med vattenrutschar, piratskepp samt äventyrsbad för de minsta. Här har barnen ett eget aktivitetscentrum bemannat av pirater, finns barnklubbar, med bland annat skattjakt, eget lekrum med mera. Det finns flera stora lekplatser, äventyrsgolf, bollplaner, spelhall, båtuthyrning, cykelbilar med mera. I samma byggnad som receptionen finns en bowlinghall samt McGregors Sportbar med sportsändningar varje dag. Vackert placerad nere vid sjön hittar ni även Brasserie Udden som både erbjudare lunchbuffé men även a la carte. Naturskönt område med gångavstånd till Orsa centrum. Servicebutik med nybakat bröd varje morgon under fullserviceperiod. Endast 15 min från campingen finns Orsa Rovdjurspark, europas största. Välkommen till Orsa Camping i Dalarna!

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Bowlingvägen 1, 794 31 Orsa
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Camping med fina servicehus som städas ofta. Stor fantastisk sandstrand som är långgrund. Bra personal finns inte mycket att gnälla på...

  0 0 2020-07-19 kl. 13:39
 • Betyg: 5Väldigt bra och fin camping på alla sätt. Vi hyrde en 6-bädds stuga. Allt fanns i stugan, porslin och bestick, dusch etc. Där sov vi gott en natt och njöt av mat och bad, innan vi for vidare.

  0 0 2020-06-24 kl. 15:53
 • Betyg: 4Fin camping med grym utsikt över Orsasjön. Helt ok städning av servicehusen.
  Dock ett stort MINUS för buslivet utanför receptionen samt muskelbilar med stereoanläggningar som kostar mer än bilarna, oavsett tid på dygnet.

  0 0 2020-06-23 kl. 16:14
 • Betyg: 4Mycket fin camping. Minus för buslivet ute vid receptionen, hög musik och varvande muskelbilar.

  0 0 2019-08-25 kl. 04:52
 • Betyg: 4Fin camping med mycket roligt för barn!!

  0 0 2019-07-19 kl. 16:49
 • Betyg: 3Helt ok camping för barnen. En mycket stor camping med mycket att göra - minigolf, bowling, restaurang, lekparker, uthyrning av cyklar mm. Nära till Grönklitt med många aktiviteter. Vi låg på plats 716 vilket var bland dom bästa platserna i vårt tycke. Sjöutsikt och nära till lekpark och servicehus. Var skönt att inte ligga mitt i ”smeten” och våra större barn kunde cykla till den större lekparken med hoppkudde. Fina omgivningar som vi upptäckte med cykel runt omkring campingen och endast nån km till närmsta affär. Fräscha servicehus tills dess att alla midsommarfirare kom, då det var smockfullt och dom hade svårt att hålla efter städningen. Köer till duschar, toaletter och disken. Kul att ha varit där men vet inte om vi åker tillbaks.

  0 0 2019-06-24 kl. 09:57
 • Betyg: 1Mycket dåliga tältplatser, på remsan mellan ´vägen´ o stranden. Bara sand, barr o kottar. Svårt att få tältpinnar att sitta fast. Finns vad jag såg gott om gräsmattor där tält hade fått plats. Men man hänvisas till öknen. Kommer hit efter 8 dagar på campingar i Norge, där var det alltid gräsmatta för tältare. Så var det oxå hör på Hedenhös tid när jag var här då. Jag tycker det är skitdåligt att betala 285 kr för att tälta i en öken.
  Det enda man vet är att framtiden var bättre förr.

  0 0 2019-06-23 kl. 20:38
 • Betyg: 5Älskar denna camping, förutom att det är fin natur så var iaf ”vårt” servicehus jättefint och nyrenoverat, och bra städat när vi var där. Fina familjerum.Superfin butik som har allt man kan tänka sej, och även en fin liten glasskiosk. Fanns även nyrenoverat kök och en trevlig utediskningsplats. Finns mkt att göra t.ex bad, bowling, trampbilar etc. Lite dåligt dock att man måste betala för att bada i poolen som campinggäst.

  0 0 2018-08-07 kl. 16:48
 • Betyg: 4En stor camping på ett väldigt strandnära läge med väldigt långgrund strand.
  Vi låg på område 800 nära hundbadet och det var ett mycket bra val om man inte har små barn då badet här var bättre för oss då man inte behövde gå en km ut i vattnet för att doppa sig.
  Platserna här är stora och luftiga på fin slät gräsmatta.
  Varför då bara 4 stjärnor, toaletterna stinker urin och lite allmänt slitna så där tappar den en stjärna.
  Sen tycker jag det är lite magstark att ta 75:- dygnet för att komma in på badlandet för campinggäster.

  0 0 2018-08-02 kl. 08:09
 • Betyg: 5Härlig camping vid Orsasjön. Jag brukar boka campingtomt närmast stranden, jättehärliga platser med vatten på stolpen.
  Välskött camping med fina omgivningar. Fräscha duschar och toaletter.
  Campingen kan vara lite rörig under högsäsong men vilken större camping är inte det.
  Har varit här många, många gånger och kommer att återkomma många fler ggr.

  0 0 2018-07-20 kl. 19:17