Välj kartsajt: camping

Orsa Camping

3.6 i snittbetyg (60)

Vackert belägen familjecamping som de allra säkert känner igen från SVT´s "Moraeus Med Mera". Kilometerlång, grund sandstrand, även kallad Dalarnas Riviera, poolområde med vattenrutschar, piratskepp samt äventyrsbad för de minsta. Här har barnen ett eget aktivitetscentrum bemannat av pirater, finns barnklubbar, med bland annat skattjakt, eget lekrum med mera. Det finns flera stora lekplatser, äventyrsgolf, bollplaner, spelhall, båtuthyrning, cykelbilar med mera. I samma byggnad som receptionen finns en bowlinghall samt McGregors Sportbar med sportsändningar varje dag. Vackert placerad nere vid sjön hittar ni även Brasserie Udden som både erbjudare lunchbuffé men även a la carte. Naturskönt område med gångavstånd till Orsa centrum. Servicebutik med nybakat bröd varje morgon under fullserviceperiod. Endast 15 min från campingen finns Orsa Rovdjurspark, europas största. Välkommen till Orsa Camping i Dalarna!

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Bowlingvägen 1, 794 31 Orsa
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 5):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Mysig camping med gudomligt bad! Bra utgångspunkt om du ska se dig omkring.
    Minus för dåliga lyxtomter! Fanns andra tomter som var både bättre och billigare. Servicehuset i anknytning t lyxtomterna var vidriga!!!
    Vissa delar av campingen hade väld rörig uppställning av vagnar. Dåligt markerade platser.
    Tråkigt att vi campinggäster var tvungna att bet fullpris t badet. det borde ingått eller åtminstonde varit billigare.
    Kommer gärna tillbaka men på en annan plats.

    1 0 2012-11-23 kl. 20:55
  • Betyg: 4Fin camping med fina och rena servicehus. Ogästvänlig personal drar ner betyget samt att det är lite småsnålt. Tex inte gratis inträde till poolområdet (trots dyr campingavgift). Nära till Orsa centrum, jättebra lekplatser och låååååånggrund sandstrand!

    2 0 2012-09-29 kl. 07:14
  • Betyg: 2En överreklamerad camping.
    Vi bodde en vecka på lyx platserna, men vi kunde inte placera vagnen så vi fick sjöutsikt, kabel tv:n som man bla. betalar extra för innehöll bara de vanliga fria kanalerna som man ändå har.
    Servicehuset var mycket sunkigt.
    Vi kommer inte att återkomma.

    1 2 2012-07-25 kl. 19:39
  • Betyg: 5Bara såå bäst av alla campingar :-). Underbart när dom varje morgon går runt hela campingen och säljer nybakat bröd.

    0 0 2012-07-15 kl. 00:30
  • Betyg: 2Stor camping, ja visst. Men att service uteblir när högsäsong är över och affären öppnar kl 10 för färskt bröd trots att det är över 100 vagnar på plats drar ner betyget. Sedan väldigt rörigt att veta hur vagnen ska ställas när alla ställer hur som helst.

    Överreklamerat

    1 1 2011-08-30 kl. 13:43
  • Betyg: 4Har varit på denna camping flera gånger, trivs jätte bra där. Bra att det är gratis å duscha. Lite väl långgrunt i sjön, men det är jo perfekt för dom med små barn, och stranden är så stor/lång att man slipper ligga på varandra. Perfekt med pool intill campingen. Stor men ändå en lugn camping tycker jag.

    1 0 2011-07-30 kl. 15:33
  • Betyg: 4Grymt stor camping. Fin strand och bra servicehus. God mat på en mysig restaurang. Bra med Pool intill campingen.

    1 0 2011-07-24 kl. 22:25
  • Betyg: 4Fin familjecamping med bra badmöjligheter. Den ganska långsträckta campingen ligger vid Orsasjöns strand med fin utsikt mot bakomliggande berg. Tomterna ligger oftast i gles tallskog. Många tomter har sjöutsikt eller glimt. Nästan hela strandlinjen består av en fin sandstrand, mycket långgrund.
    Servicehusen är ok och duch ingår i avgiften. Många aktiviteter finns, bla finns poolområde (entre 50kr). Vidare finns minigolf, bowling, flera bra lekplatser m.m. På minussidan noteras att ingen källsortering för avfall finns samt att vissa tomter ligger ganska långt bort.

    2 0 2011-07-07 kl. 21:19
  • Betyg: 5Wow vilket fint läge. Mycket med aktiviteter speciellt för barn. När vi var där så var det både cirkus och mindre nöjespark utanför staketet samt fint väder, och det gör att man blir extra nöjd. Vi var där fyra dagar, men det fanns så mycket att göra, så det gjorde att vi fortfarande har inte sett något av själva Orsa. Personalen var jättetrevliga. Enda minus var kanske att servicehuset närmast oss börjar bli lite slitet, samt att jag lyckades att trampa på glas utanför förtältet. Men det är svårt att klandra campingen för det.

    2 0 2011-07-03 kl. 22:26
  • Betyg: 4Mysig camping som ligger precis vid vattnet, mycket för barna att göra. Fräscha toaletter och duschar. Nackdelen är att den är så stor, eftersom vi hamnade längst bort, vi hade 1,1 km till receptionen, men vi trivdes väldigt bra i Orsa.

    1 0 2010-08-20 kl. 09:36