Välj kartsajt: camping

Lingbo Camping

2.7 i "vägt snittbetyg" (4)

Själva campingen ligger naturskönt med utsikt över sjön Lingan. Platser med sjöutsikt mot Lingan, minilivs och andra bekvämligheter, internet, minigolft och en massa annat kul. Långgrunt friluftsbad, kanot- och båtuthyrning, bangolf, krocketbana, lekplats, fiskekortsförsäljning. Närbeläget put and take fiske. Naturnära camping vid sjön Lingan. Minilivs, servering, glasskiosk. Närbelägna vandringsleder, milsvida skogar med sjöar och tjärnar.

Adress: Väg 272, Södra lingbovägen, 81692 Lingbo
Tel: 0297-50050
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Väldigt god mat i resturangen och mycket trevliga personer som jobbar runt omkring camping området. Campingen är nästintill klar då den renoverades om helt sen dom nya ägarna tog över. Detta verkar bli ett väldigt bra ställe inför sommaren! Jag kommer komma tillbaka iallafall.

  1 0 2018-03-16 kl. 10:10
 • Betyg: 1Riktigt dåligt, restaurangen är bra, men stugorna renoveras och det ligger massa skit på verandan badplatsen är skitig och igenväxt, likaså stugorna där det växer en meter högt gräs runt. tänkte bo här men jag åker och köper ett tält och lägger mig i skogen. åk inte hit, om ni inte ska äta på restaurangen.

  2 1 2015-07-04 kl. 11:42
 • Betyg: 2Tyvärr var hela campingen dränkt i vatten efter lång tids regnande, så vi stannade inte här. Däremot gick vi runt och tittade lite på campingplatsen, och här har man låtit det förfalla. Den s.k. stranden var igenväxt. En gammal studsmatta på en oklippt gräsmatta var ´lekplatsen´. Väldigt synd, för campingområdet är fint och ligger nära sjön så här skulle en ny ägare med lite j-a annamma kunna skapa en toppencamping! Hoppas att någon vill fräscha upp campingen, för då kommer jag mer än gärna hit i framtiden.

  0 0 2009-08-02 kl. 20:17
 • Betyg: 3En liten och mysig camping. Dit kan man åka om man vill ha lugn och ro.

  0 0 2008-08-20 kl. 22:01