Välj kartsajt: camping

Wiggersviks Familjecampingg

3.1 i snittbetyg (25)

Wiggersviks moderna familjecamping erbjuder både campingplatser och stugor strax intill havet.

Mer information: Läs mer och boka på Camping.se
Adress: Wiggersvik 5, 45634 Kungshamn
Tel: 0523-32635
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 3):

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 5Nöjda med vårt val av camping! Lugnt, fräscht, mysigt och trevligt!

    Vi kommer att återvända hit fler gånger!
    Med vänlig hälsningar:
    Petra och Anders på Fri-bo, Fritidsboende i Sollebrunn AB.
    Tack för tipset Patrik på Bergholms försäljnings AB!

    4 1 2012-08-13 kl. 10:02
  • Betyg: 5Tycker att detta är en toppencamping! Tråkigt att de som kommenterat innan mig tyckte att servicen var dålig mm. Jag HAR varit med om att varmvattnet i köket har krånglat, men gick då till receptionen och fick tillbaks dom pengar jag lagt på automaten i köket utan problem. Under alla de år jag spenderat mina somrar på Wiggersvik har jag inte alls upplevt att Sanitetsbyggnaderna varit skitiga. Har sett städerskor som städat tre gånger om dagen, det har knappt hunnit bli skitigt mellan gångerna! Supertrevlig personal och bra standard! Jag ska iallafall återkomma dit nästa år!

    1 4 2010-12-29 kl. 01:02
  • Betyg: 1Har aldrig varit på en sån dålig camping i hela mitt långa caping liv... Mitt i högsommarn tryckte de in fler husvagnar än va det fick plats till, våran plats ´checka dom ´ om oss till en annan (utan att vi visste om det) där redan en stod, sen bokade dom in en ny på vår plats och tills slut fanns det ingen plats och vi fick åka hem.. Toaletterna städades 1 gång om dagen, bajs på ringarna och hår i duscharna. Du får betala för att få diska i varm vatten. Och personalen va långt ifrån tillmötesgående. De ville bara tjäna pengar..... Absolut inget jag rekomenderar!!!!

    1 1 2010-10-21 kl. 11:39
  • Betyg: 2Ligger vackert, men det är allt. Fruktansvärt bemötande av personalen. Har aldrig varit med om liknande förr trots många års campande runt om i Sverige. Vi fick inte platserna vi bokat trots att vi bokat i mars, och när vi klagar så fick vi beskedet att passar det inte så är det bara att åka... Detta drabbade flera gäster på midsommar. Fick också utskällningar när vi inte hade gula lappar i våra bilar, lappar som vi inte fått när vi checkade in. Nedslitet kök med trasiga diskmaskiner och inget varmvatten trots att vi stoppade i pengar.Kundservice och trevlig bemötande?? Aldrig mer Wiggersvik.

    6 1 2010-06-29 kl. 17:37
  • Betyg: 4Trevlig camping. En återkommande favorit. Greta styr och ställer vilket ibland är mindre bra.
    Rekommenderas!

    2 3 2009-07-12 kl. 22:19

De som går hit besöker även:

   Johannesvik Camp...
406 meter bort
   Åkulla Friluftsg...
Rolfstorp
   Ronneby Havscamp...
Listerby
   Lisebergsbyn
Göteborg
   Ullared Camping
Ullared