Välj kartsajt: camping

Tobisviks Camping

3.4 i snittbetyg (56)

Nära Österlens många aktiviteter finner du Tobisviks Camping vid stranden.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Tobisvägen 1, 272 94 Simrishamn
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 6):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 2Det var inget fel på campingen som sådan. Kanonläge och närhet till mycket. Däremot var det en mycket otrevlig ansvarig för campingen. Vi var tvungna att hastigt avbryta vår vistelse av hälsoskäl (anhörig blev akut allvarligt sjuk), Visst fick vi åka, men inte utan att betala även för de dagar (6 st) som vi inte kunde utnyttja. Att vi blev sårade, besvikna och kände oss tråkigt bemötta var fullkomligt ointressant för Håkan Erlandsson. Citat ´Jag har 50 000 bokningar per år, så det gör inget om någon inte är nöjd, Jag klarar campingen ändå´. Jo, jo, det är ju också en syn på gästen/kunden.

    7 0 2010-07-12 kl. 21:30
  • Betyg: 1Havet stranden och naturen underbart mat butik och wc katastrof

    0 0 2018-07-14 kl. 16:56
  • Betyg: 1Fullbokat (vilket vi förstår med tanke på industrisemesterns första dagar. ) Blev utan trevligt och informativt bemötande kallt anvisade till idrottsplatsen en bit i från campingen. Förvisso mysigt för vår del, men 220:- för att bo på en fotbollsplan med omklädningsrummens duschar, och tillfällig diskho som plats för diskutrymme för 70 gäster, kändes en smula knasigt.

    Service är A och O, här misslyckades man helt!

    0 0 2017-07-16 kl. 21:37
  • Betyg: 1Butik som ej tar kort. Stor grill parkerad på handikapptoa. Lekparken disk och tvätt inom den SURA odören från sopor och toatömning. Ingen tvål, handtork/papper på toa. Myntautomat i dushen . för 3 tvättmaskiner och 3 torktumlare, nära till stranden. Pool ingår ej utan kostar extra.

    1 3 2012-08-05 kl. 21:29
  • Betyg: 1Campingen har ett jättebra läge ,fin strand och nära till city med fin gångväg utmed havet.
    Minus till serviceanläggningen där städningen var under all kritik, servicen i butiken (som ej tog betalkort) på morgonen skulle man köpa frallor och en kopp kaffe och undrar om man kan få socker till kaffet och svaret blir att det är slut! Konstigt då dom säljer socker i butiken)
    Gatuköket tog heller inte betalkort.
    Vi tältade och låg på udden låter mysigt men det var en gryta utan belysning.
    Vi kommer aldrig tillbaka till denna camping men gärna till Skåne och Österlen.

    5 2 2010-07-29 kl. 19:34
  • Betyg: 1Varning för otrevlig ägarinna på campingen!! Uruselt kundbemötande!! Ingen garanti att ni får er bokade plats!! Vi bokade två platser per telefon men det fanns endast en när vi kom dit. Ägarinnan var mycket otrevlig och försökte lägga skulden på oss. Ingen ursäkt eller ens ett beklagande!! Blev dessutom nästan utskällda för att vi bokat för få nätter när ingen - inte ens ägarinnan själv hade informerat om detta vid telefonkontakt. Det sämsta bemötande vi någonsin fått. Vi kommer ALDRIG återvända dit! Se till att få en skriftlig bekräftelse på din bokning till Tobisviks camping.

    2 1 2010-07-22 kl. 17:33