Välj kartsajt: camping

Gålö Havsbad Stugor

3.7 i snittbetyg (13)

I naturreservatet Gålö några mil från Stockholm ligger fyrstjärniga Gålö Havsbad. Som gäst kan du bo i stugor med kök, TV och DVD-spelare. Långa stranden Skälåker ligger ett stenkast från stugorna och det finns gott om andra naturupplevelser i området. Vandrarhemmet nyrenoverades i maj 2014.Ny äventyrsgolfbana 2014. Fritt wifi på campingen, vandrarhemmet, reception, restaurang och i vissa stugor.

Adress: Skälåkersvägen 11, 137 96 Gålö
Tips - har du testat AirBnb? Här får du 360 kr i rabatt på din första bokning.
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Andra sommaren i rad för oss. En pärla :). Stora platser med vatten vid tomten. Fräscha wc-utrymmen (kunde dock behöva städas även på aftonsidan). Industridiskmaskin i köket!!! Toppenfina omgivningar. Tyvärr en hel del växtlighet i vattnet på badet, men det kan ju inte campingen lastas för. Bra med wifi då mobilmottagningen är obefintlig. Lungt och trevligt. Minigolfbanan är i toppskick i år :).

  1 2 2012-07-20 kl. 13:29
 • Betyg: 3Enklare vandrarhem nära Gålö havsbad. Ett minus för läget som är långt från närmaste tätort. Här finns ej mycket att göra om vädret är dåligt. Nära till mindre reception med vissa basvaror. Enklare restaurang som är öppen även kvällstid. Här finns även stugor att välja att bo i av campingstandard.

  0 0 2012-07-16 kl. 15:34
 • Betyg: 5Jag är grymt impad av denna pärla. Jag har varit här fem somrar i rad nu och kan inte annat än glädjas åt den kraftiga standardhöjning som sker år från år. Här satsas det kraftigt och personalen anstränger sig verkligen för att man ska få en under bar tid i skärgården.

  Lite kul med glasskiosken på stranden som tidigare stod på Gröna Lund.

  Det känns lyxigt att kunna ta bilen ut i skärgården och ändå ha det bra med full internetaccess.
  Skälåkers Camping och Havsbad Gålö

  0 0 2010-03-28 kl. 10:12
 • Betyg: 4Fina omgivningar är allra starkaste kortet för denna camping.
  Mycket långgrunt bad (kanske på gränsen till väl långrunt) med sandstrand/gräs.
  Ok servicebyggnader.
  Stora ganska plana tomter på ganska plant område med lite träd.
  Långliggarna har en egen avdelning längst upp mot skogen.
  Mycket fina promenadstigar i anslutning till området.
  Möjlighet med bilutflykt till Dalarö.
  Ingen källsortering av avfall.
  Bommen är försedd med hänglås och öppnas manuellt.

  0 1 2009-08-02 kl. 06:57
 • Betyg: 3Värdelös minigolfbana..riktigt VÄRDELÖS(spela inte!!) och underhållnings rum=Biljardbord som kostar pengar och inte funkar som den ska..den slukar tior,men en del böcker att låna BRA!. Men det e ju inte därför man e där. Otroligt trevlig personal naturen..jaa naturen de e därför man kommer dit badet för barnen LÅÅÅÅNG grunt, lite jobbigt.WC=BRA! Dusch=BRA!. och mesta plusset får personalen och maten tycker jag!

  0 1 2008-09-15 kl. 17:05