Välj kartsajt: camping

Orsa Camping

3.6 i snittbetyg (60)

Vackert belägen familjecamping som de allra säkert känner igen från SVT´s "Moraeus Med Mera". Kilometerlång, grund sandstrand, även kallad Dalarnas Riviera, poolområde med vattenrutschar, piratskepp samt äventyrsbad för de minsta. Här har barnen ett eget aktivitetscentrum bemannat av pirater, finns barnklubbar, med bland annat skattjakt, eget lekrum med mera. Det finns flera stora lekplatser, äventyrsgolf, bollplaner, spelhall, båtuthyrning, cykelbilar med mera. I samma byggnad som receptionen finns en bowlinghall samt McGregors Sportbar med sportsändningar varje dag. Vackert placerad nere vid sjön hittar ni även Brasserie Udden som både erbjudare lunchbuffé men även a la carte. Naturskönt område med gångavstånd till Orsa centrum. Servicebutik med nybakat bröd varje morgon under fullserviceperiod. Endast 15 min från campingen finns Orsa Rovdjurspark, europas största. Välkommen till Orsa Camping i Dalarna!

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Bowlingvägen 1, 794 31 Orsa
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 3):

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 4Fantastiskt belägen camping! Nära till långgrunt bad som är varmt och skönt!
    Finns olika platser att välja på - skuggplats om man har hund osv.
    Det finns olika aktiviteter att välja på såsom minifolfbana, lekplats eller cykla runt campingen på en ´familjecykel´.
    Fint läge!

    1 0 2015-07-28 kl. 12:35
  • Betyg: 5Mysig , trevlig camping .
    Vi som gillar att gå har gått på fina bryggor och utefter stranden . Måste vara underbart för barnfamiljer med den långgrunda stranden med alla barnaktiviteter .
    Vi uppskattade det fina hundbadet :)

    0 0 2017-07-24 kl. 09:51
  • Betyg: 2Campingen ligger vackert utmed vattnet med fina promenadstråk. Var där i mitten på Maj och blev vi hänvisad till plats nära servicebyggnad som endast innehöll 2 toaletter och ett kök med 2 diskplatser. Köer till allt. Irriterad stämning bland campinggäster pga dålig service av ägarna (Grönklittgruppen). Ca 100 gäster när jag var där. Alla närliggande vattenposter var avstängda. Latrintömmningen avstängd. Fick ta bilen och köra ca 300 m för att hämta vatten eller tömma latrin. Detta på en camping med ca 700 platser. Samma visa förra gången vi var här. Är detta vad Orsa vill erbjuda?

    4 1 2015-05-15 kl. 18:01
  • Betyg: 1Urusel camping. Ingen service för fem öre. Sunkiga servicehus, otrevliga personer som jobbar där, under vintern helt oplogat, ostädat m.m. Dessutom krånglar elmätarna. Rätt som det är har du ingen ström. Kul på vintern med -20 och få bo i servicehusen. Ändå tar dom pris fullt ut. ingen goodwill alls. ÅK INTE HIT. Lika dålig service sommar som vinter. Aldrig mer för mig...sämst hittills.

    1 1 2013-05-29 kl. 21:48
  • Betyg: 3En härligt STOR camping (man bör ha cykel om man hamnar långt ner på campingen). Flera fina sandstränder, även hundbadet var fint. Flera roliga lekplatser o massor av andra aktiviteter (dock kostar allt extra) för barnen. Bra poolområde, tyvärr kostar också det en del. Fina promenadstråk. Nära in till Orsa by.

    Stort minus för de sunkiga serviceutrymmena. Smutsiga, efter några dagar tog man med sig eget toapapper för i fall att. Fanns heller inga lock på vissa toaletter :( Plus för gratis duschar. Fin köksdel dock.

    Hade det inte varit för den usla dusch o toadelen hade jag gett högre betyg.

    1 2 2013-07-01 kl. 13:38
  • Betyg: 4Mysig camping som ligger precis vid vattnet, mycket för barna att göra. Fräscha toaletter och duschar. Nackdelen är att den är så stor, eftersom vi hamnade längst bort, vi hade 1,1 km till receptionen, men vi trivdes väldigt bra i Orsa.

    1 0 2010-08-20 kl. 09:36
  • Betyg: 2smutsiga toaletter, luktade urin, duschar utan varmt vatten, ingen ordning på platserna, utan folk stod huller om buller. Stopp i avloppet och allmänt smutsigt. Kändes som att dom sa ja till alla som kom, men struntade i säkerhet och komfort. Trevlig personal!

    1 0 2014-08-02 kl. 17:21
  • Betyg: 2Fint område men dåligt städat både på i servicehuset och utomhus. Vårt närmaste hus var inte renoverat och jag har aldrig varit i ett mer ofräscht och ostädat servicehus trots att detta är den camping som haft flest stjärnor. Skräp som låg på stranden och på gräset när vi kom låg även kvar efter tre dagar.

    Fint område men pga bristande städning och ofräscht servicehus där informationen om vad som ska finnas inte överensstämmer med vad som fanns (tex skötbord) så är detta en av de sämre campingar jag har varit på.

    För högt pris för vad man får. Att det är rent är viktigt för oss.

    0 0 2017-08-13 kl. 19:48
  • Betyg: 4Trevlig camping med många aktiviteter för barnfamiljer, då passar även det långgrunda badet bra. Var där i början på juni, innan säsongen körde igång, då var det tyvärr inte så mycket öppet. Dålig service av personalen i receptionen. Nära till Orsa Björnpark. Skulle gärna åka tillbaks igen, dock under säsong isf.

    1 0 2013-08-18 kl. 05:34
  • Betyg: 5mycket trevlig personal, fin camping över lag bara otur med väder å vind .

    1 0 2008-08-11 kl. 21:51