Välj kartsajt: camping

Kapelludden Camping och Stugor

2.8 i snittbetyg (25)

Ett stenkast från stranden och på gångavstånd till sommarstaden Borgholm ligger Kapelludden Camping och Stugor.

Mer information: Läs mer och boka på Camping.se
Adress: Sandgatan 27, 38731 Borgholm
Tel: 0485-560770
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 3):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 2En camping som ej gav oss så mycket! rena wc men lite minus att damer och herrar samsas om dessa. Service´hus två luktade gammal pissoar så den undvek vi. Det som var trivsammt var att campingen ligger så centralt till allt, Soliden, centrum m.m. servicebutiken var okey. Tyvärr bara två stjärnor!!!!! för det höga priset per natt med husvagn och el.

    1 3 2011-08-10 kl. 09:10
  • Betyg: 1Trångt, 4 meter kunde inte hållas. Ej coronaanpassat med låsta dörrar till toa och dusch, inget papper att torka efter handtvätt.
    Hutlöst pris för den standarden på camping, dålig badplats med mycket växter på botten.
    Mycket högljudda fester till långt in på natten, vi låg i centrumområdet.
    Första och enda gången för oss.

    0 0 2021-07-29 kl. 10:04
  • Betyg: 1Första och sista gången vi besöker denna camping. Hela verksamheten bedrivs av sommarjobbare, sunkiga servicehus med spindelväv i varje hörn och hängandes under varje armaturer, kö till duschar som kostar 5kr/3min.. Ett besök till poolen innan 17 kostar 70kr, efter 17 är det gratis och fullt.. Harrys som ligger precis bredvid dunkar musik med all världens bas titt som tätt, stränderna på campingen är bortom all kritik, allt från tång, ölburkar och döda fiskar både i sanden och vattnet, här städas det aldrig...

    1 2 2014-07-29 kl. 03:51
  • Betyg: 1Näe.. Den campingen har vi besökt för första & sista gången.. Trist camping där kaos råder, är väl den bästa sammanfattningen.
    Värst var att vi först inte skulle få avbryta vår bokning & åka vidare. De menade att bokningen låg fast. Men det löste sig, efter många om & men, då jag berättade varför vi ville åka därifrån..

    5 1 2012-09-18 kl. 21:33
  • Betyg: 1Kapelludden... tja, vad säger man..?? antingen gillar man den, eller hatar den.. vi tillhör dom som hatar den.. INGEN ordning alls.. folk springer/cyklar mellan bil och vagn över min tomt.. alla tar ´närmaste vägen´ hela tiden, spelar fotboll mellan folks vagnar (som träffas) 0% i respekt för oss som vill ha lite ordning och reda.. nära till Borgholm är ett , polen ingår INTE i campingavgiften (gratis efter 17) sunkiga servicehus.. MYCKET ungdomar som super, campar, skriker, glömmer städa och åker hem fulla.. men bra lekpark tyckte barnen, platta tomter.. Vi återvänder INTE!!

    3 1 2012-08-03 kl. 07:28