Välj kartsajt: camping

Senaste aktiviteter på Campingkartan:

Visar:senaste recensionersenaste campingplats-bilder  

 • Betyg: 1Igår, kl 20:41, om Åsarna SkicenterFruktansvärt. Insjuknade ett par dagar efter mitt besök på Åsarna skicenter den 26 juli. Blev inlagd 3 dagar på Östersunds sjukhus med campylobacter.
  Har under flera veckor försökt få en vettig hantering av detta från företagets sida men utan tillfredsställande lösning!

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 1Igår, kl 20:40, om Skummeslövs EkocampingFruktansvärd service, dåligt kundbemötande. Noll servicemindness. Rekommenderas inte!!!!! Fruktansvärt otrevliga, saknar lösningstänk

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 2Igår, kl 16:40, om Falkudden Camping och StugbyStugorna är dyra med tanke på att det inte finns varken vatten eller dusch, ett annat minus är att man inte får ha bilarna vid husvagnen har man en veteranbil vill man inte ha den på en parkering långt bort så man inte kan ha kontroll på den, annars ligger campingen väldigt fint vid vattnet de andra aktiviteterna har jag inte provat på därför kan jag inte ge någon recension på det.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 5Igår, kl 05:46, om Ekerö, RastaholmEtt bra ställe där man kan varva ner, det är pittoreskt och lite spartanskt men jätte mysigt med en trevlig värd som tar emot alla.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 1I förrgår, kl 23:05, om Pite HavsbadFortfarande sommarlov..

  På en året runt anläggning, måste man faktiskt erbjuda sina kunder någon slags service. Äventyrsbadet är det enda som är öppet, allt annat är stängt. Med tanke på den servicenivå ni erbjuder borde priset vara kraftigt reducerat.Är ändå glad att jag bor i husvagn även fast jag är missnöjd, hur ska det vara att betala dyrt för att bo på hotellet som inte kan erbjuda någonting annat än bad. Att säga att säsongen är slut innan skolorna ens har börjat, duger inte.Djungeltelegrafen är den bästa och billigaste reklamen man kan få men också den FARLIGASTE om den är negativ.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 3I förrgår, kl 14:40, om Alholmens CampingLiten camping utan ´riktiga´ tomter. Kanonbra servicehus och välskött område. Hit kommer vi gärna tillbaka.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 13:22, om Dillqvist´s Camping och bad i ÖbonäsTrevlig liten camping. Lugnt område perfekt för barnfamiljer.

  0 2 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 12:33, om Antjärns Camping och StugbyLugn och mysig campingplats. Trevlig personal med bra service. Återkommer gärna.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 3I förrgår, kl 11:58, om Backe CampingVäldigt trevlig och hjälpsam personal. Campingen ligger väldigt vackert till vid en sjö och hembygdsgård. Det roligaste utomhusgymmet jag varit på fanns där. Prisvärd stuga, saknade dock kastrull eller liknande för att kunna koka vatten, den allmänna kastrullen man kunde låna var inte så fräsch.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 3I förrgår, kl 11:54, om Norrfällsviken Camping, Stugby och MarinaJättetrevlig personal. Fräsch stuga med toalett. Campingområdet i sig var ganska tråkigt men det gjorde inte så mycket då det gick snabbt att gå ner till vattnet och där det var väldigt väldigt vackert!!

  0 0 Från Campingkartan.se