Välj kartsajt: camping

Senaste aktiviteter på Campingkartan:

Visar:senaste recensionersenaste campingplats-bilder  

 • Betyg: 4Idag, kl 13:34, om Ställplats RydebäckTummen upp för en lugn & bra ställplats, nära till det mesta!!

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 4Igår, kl 21:41, om Sollefteå Camping RisönHelt OK. Rent & Snyggt. Gång och cykelavstånd till centrum. Granne med KRAMA-försäljning (Husvagn-husbilstillbehör)

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 2Igår, kl 21:31, om Hotings CampingStökigt inom campingområdet (Lastmaskin, klingsåg, skrotupplag, div.maskiner, etc.) Barn är av naturen nyfikna så stor risk att de gör sig allvarligt illa. Toalett- och duschutrymmen ålderstigna/slitna. Köksutrustning saknar elsäkerhet. Ugn och Micro placerade på golvet med osäker elanslutning. Gränsar till väg 45 med tung trafik som orsakar buller.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 3Igår, kl 19:11, om Hjälmaresund CampingHyfsad camping rena och fräscha toalett och dusch utrymme minus för att campingen ligger för nära den tungt trafikerade väggen dåligt med lek badplatser, dåligt märkta platser . Vi var där på midsommar 2017 våra barn hade jätte tråkig brist på aktiviteter ingen midsommar stämning alls.
  Campingen har blivit bättre men de nya ägarna har lite att bita i och borde satsa lite mer på familje gäster.
  Bra camping för en natt.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 4I förrgår, kl 19:42, om Ydrefors CampingPrisvärd ( 140 kr) lugn, fin och tyst camping. Tallskog runt om. Bad finns för både tvåbenta och fyrbent i ån Stången och öppet cafe (12-21). Goda bakverk och mackor.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 4I förrgår, kl 16:15, om Ställplats RydebäckEn bra och lugn Ställplats smidigt nära E6.
  Det finns elplatser, toalett och färskvatten på området. Det finns även en thaivagn på området och nära till Rydebäcks centrum med mataffär bankomat restaurang/pub, apotek, café och längre ner i byn en gourmetrestaurang som heter Tegel.
  Infarten

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 2I förrgår, kl 07:50, om Bureå CampingLite aktiviteter, kajak och stå upp paddling, för att kunna göra det måste man själv transportera kajakerna till lämpligt vatten. Stort minus att erbjuda aktiviteter som ej går att göra på plats. Vi valde plats närmast vattnet och backade in mot elstolpen, nästa dag kom vår ´granne´ med husvagnet och parkerade det FRAMFÖR oss med långsidan mot oss och smällde upp ett förtält trots att det ej var husvagsplats där. Så var vattnet skymt. Gränsen på minst 4 m mellan husvagnar följs ej. Inga regler på campingen utan dunkamusik kl 01 på natten tillåts från grannarnas förtält. Trevlig ägare dock :)

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 52017-06-25, kl 17:42, om Nya Skogsgården Camping och VandrarhemFantastisk natur och trevligt bemötande härlig Naturcamping

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 22017-06-25, kl 14:10, om Laxsjöns Camping och FriluftsgårdSkulle köpa pålägg i butiken. Inga charkvaror.
  Inga dagstidningar.
  En minigolf bana som är under all kritig.
  Var lika dåliga för fyra år sedan.
  Dom gamla byggnaderna som en gång tillhörde poolområdet ser fallfärdiga ut.
  Den gamla poolen är en avfallstipp av jord m.m..
  Sista gången här.

  0 0 Från Campingkartan.se
 • Betyg: 52017-06-25, kl 13:05, om Hanatorps CampingBesökte denna fina camping för första gången och det kommer att bli fler gånger. Rent och snyggt i servicehus och väl tilltagna platser. En liten pärla i Marks kommun.

  0 0 Från Campingkartan.se