Välj kartsajt: camping

Nybrostrands Camping

3.4 i snittbetyg (22)

Nybrostrands Camping är belägen i Nybrostrand och har bassängbad, tennisbanor, golfbana och bangolf inpå knuten. Anläggningen är enstjärnig med 110 platser och är öppen under perioden maj till september. Nyrenoverat kök, tvättstuga och reception med välsorterad kiosk med dagstidningar och färska bullar. Campingen drivs av en idrottsförening och är ej SCR-ansluten. [email protected] är e-postadress under icke-säsong. Campingen öppnar 19 april och stänger den 15 september säsongen 2013.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Nybrostrand Camping, 27022 Ystad
Tel: 0411-551263
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 3):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Enkel men bra standard.
    Liten kiosk i receptionen där det nödvändigaste finns. En mycket lugn och liten camping, nära och bra badstrand, gott dricksvatten, bra kök med bra plats.
    Ett stort plus jättetrevlig receptionspersonal.
    //Stig och Bodil

    6 1 2009-08-21 kl. 17:45
  • Betyg: 3Tyvärr är de fina recensionerna inte längre helt aktuella. Bullar blir inte beställda och då står man på morgonen med lång näsa och tomt skafferi. Mögliga duschrum (åtminstone på herr). Ett låssystem med kort kräver så starka dörrstängare att man som lätt funktionshindrad inte klarar att både hålla i kortet och dra upp dörren. Ridhästar på stranden som släpper sin dynga utan att ryttarna bryr sig. Tjuvar tar hand om möbler för långliggare. Krångel med bokningarna osv.

    11 0 2009-07-28 kl. 13:57

De som går hit besöker även:

   Bödagårdens Camp...
Byxelkrok
   KronoCamping Böd...
Byxelkrok