Välj kartsajt: camping

BödaRiviera - Kyrketorp Camping

3.4 i snittbetyg (136)

I början av Bödabuktens södra del ända nere vid vattnet ligger BödaRiviera-Kyrketorps Camping med ett vackert läge vid långgrund sandstrand. Gratis barnaktiviteter. Natursköna platser.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: landsvägen kyrketorp 12, 38773 Löttorp
Tel: 0485-22223
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 1Campingen skulle inte ha en

  3 1 2021-05-21 kl. 08:35
 • Betyg: 1Välj en annan Camping!!
  Priset kan vara lockande men du får vad du betalar för. Hela campingen är sunkig o dåligt skick, trasiga lekställen o el utomhus som är ojordat, Ofräsch resturang o personal som är icke serviceinriktade!!
  Campingen ”köper” omdömen för att det ska se bra ut!
  De gör sig osams med säsongsgäster så de flesta stannar bara nåt år!
  Det enda som är lockande är stranden!

  6 0 2021-05-04 kl. 20:34
 • Betyg: 1En tämligen nergången camping som inte borde heta Böda Riviera enligt oss iallafall . Möts av ogästvänlig personal vid ankomst , som
  Inte kan släppa in oss på våran lediga plats för det är en timma kvar till kl 12’00 , och vi kom kl11’00 och då var våran plats ledig . Dålig sophantering och överlag sunkigt i service husen . Vägarna på campingen var katastrofalt dåliga . Vi ville ha tillbaka dusch pengarna och avgiften för kortet vid hemresa , men det får man inte , och det står inget om det . Dygns Priset är väl ganska ok , men för våran del så var det första och sista gången vi var där

  11 0 2020-08-23 kl. 18:03
 • Betyg: 1Den sämsta camping jag bott på. Duschar fungerar inte trots att de kostar extra, elen slogs ut i servicehuset ibland. De har parkerat sin hjullastare mitt på vägen där gästerna ska köra. Vi ville ha pengarna tillbaka och ägarna skulle kontakta oss men de har inte lyckats ringa oss efter en dryg vecka nu.
  Ljuset var släckt på herrarnas i lilla servicehuset under hela vår vistelse där.

  Charmigt med aktiviter för barnen däremot.

  12 1 2020-07-18 kl. 09:12
 • Betyg: 4Nu är maken på plats. Kommer själv ner nästa vecka till denna underbara plats. Längtar så. Varit på samma camping i över 40 år. Så härligt!

  0 1 2020-04-28 kl. 14:49
 • Betyg: 4Har varit här i många år och de tre senaste som långliggare. Fantastiskt vacker natur alldeles vid havet med härlig sandstrand som sköts mycket väl av personalen. Mycket barn och hundvänligt på hela området.
  Det finns god mat på campingens restaurang med en duktig och trevlig kock. Och så finns ju lilla strand Bodegan.
  Personalen hjälper gärna till om det behövs. Vi fick hjälp med att flytta en stor trall som vi aldrig klarat själva.
  För oss finns det mesta man kan önska sig för en härlig avkoppling med sol och bad och en frihet som man inte har på alla campingar.
  Längtar till sommar 2020

  0 2 2020-02-15 kl. 13:16
 • Betyg: 1En toppenstrand och en lummig och fin natur på området. Slitna servicehus där lyset saknas i duschar och ostädade toaletter låses istället för att städas. Restaurang med i stort sett icke svensktalande personal. Efter reportage i expressen 2017 har det inte blivit bättre.

  23 1 2019-09-17 kl. 11:34
 • Betyg: 4Positivt är närheten till stranden och den lugna atmosfären. Behöver man inte el är det fri placering vilket är ett stort plus - oftast hittar man ett bra ställe med luft omkring. Finns en liten affär i reception, men den nyttjade vi inte eftersom ICA samt bageri ligger väldigt nära. Standard på servicehus är helt OK, lite slitet men funktionellt. Det som drar ner betyget är hanteringen av bomkortet - dom returnerar inte pengar som är kvar. Man är även tvungen att använda kortet för att komma åt toaletter vilket inte är helt lätt för barn (och gör det svårt för logistiken vid dusch).

  0 1 2019-07-30 kl. 10:08
 • Betyg: 1Förstår inte varifrån topp betygen kommer. Har själv varit där och blev besviken på det mesta. främst sophanteringen, duscharna som var ur funktion och med dåligt tryck, de avstängda toaletterna och att de ljög när man frågade varför så mycket var avstängt. Säg som det är det är utslitet. Vägarna är utplånade. På campingen står tunga fordon som lätt kunde schakta och grusa dem i mellansäsongen men inget tycks rustas upp. Vart går vinsten?
  barnaktiviteterna finns lite när det passar dem ibland är de inställda

  29 1 2019-07-28 kl. 15:32
 • Betyg: 1Det är osympatiskt att inte beskriva hur det faktiskt är på stället man lämnar omdömen om. Hårt arbetande människor sparar hela året för sin familjs semester. Då vill man att det blir bra.

  36 3 2019-06-26 kl. 19:40

De som går hit besöker även:

   KronoCamping Böd...
Byxelkrok
   Furuviks Camping
Furuvik
   First Camp Kolmå...
Kolmården
   Lisebergsbyn
Göteborg

Andra campingplatser i närheten:

De som gillar BödaRiviera - Kyrketorp Camping gillar även:

   KronoCamping Böd...
Byxelkrok
   Klinta Camping
Köpingsvik
   Tättö Havsbad
Västervik
   Hultsfred Strand...
Hultsfred
   Hätte Camping
Tranås

Visa alla campingplatser nära...