Välj kartsajt: camping

Kungälvs Vandrarhem och Camping

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Campingkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Strax intill Bohus fästning hittar du Kungälvs Vandrarhem och Camping, 15 kilometer norr om Göteborg. Här finns camping, ställplats, rum och frukost och stugor. Bra läge nära såväl storstadens puls såväl som mysig småstadsshopping och Västkustens finaste pärlor. Bra kommunikationer med täta avgångar. Direktbuss till Liseberg tar cirka 30 minuter. Flera rum har renoverats senaste åren och erbjuder ett trivsamt boende med många valmöjligheter.

:
Adress: Färjevägen 2, 44231 Kungälv
Tel: 0303-18900
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Servicebyggnad behöver renoveras
    ok läge.men en del buller.från vägen

    0 1 2014-05-04 kl. 11:23
  • Betyg: 4Underbar lite camping mellan älven och fästningen. 300 meter till busshållplats och mindre än en halvtimme med gröna linjen och du är i hjärtat av gbg. Ett litet minus för faciliteterna.... men huset (servicebyggnaden) är byggt 1881, så allt kan inte vara toppmodernt :-). Nästa gång vi åker till gbg är valet av camping självklart.

    2 0 2013-07-25 kl. 09:50
  • Betyg: 2Mysig liten camping vid älven och fästningen. Servicebyggnaden var dock inget vidare. Damtoalett och dusch delades i källarplan med disk/kök vlket kändes väldigt annorlunda. Hoppade över duscning dessa dagar vi var här.

    0 2 2008-09-16 kl. 18:49

De som går hit besöker även:

   Ljusdals Camping
Ljusdal
   Svegs Camping
Sveg
   Sunnanö Camping
Öregrund
   Östersunds Campi...
Östersund
   Grisslehamns Hus...
Grisslehamn