Välj kartsajt: camping

Kalmar Camping Rafshagsudden

4.3 i snittbetyg (79)

Med en vidunderlig utsikt över två vikar och flera öar, hittar ni Kalmar Camping på en udde i havet. Den vackra naturen och naturreservatet i närheten, ett nybyggt servicehus med hög standard och personlig service till alla gäster gör detta till en mycket eftertraktad camping att tillbringa semester på. En familjecamping med tomter som har gott om utrymme och havsutsikt, där Ölandsbron bryter horisonten vackert i Söder. På sommaren erbjuds ledarledda barnaktiviteter, familjedagar, danskvällar för både stora och små. Här hittar ni bland annat en barnvänlig sandstrand, hoppkuddar, fritt fiske och båtuthyrning men även ett ovanligt lugn för den som bara vill vila och ha det skönt. Blir du shoppingsugen är det endast 15 minuter till Kalmar city, sommarstaden med stort utbud av nöjen restauranger och kultur. För trevliga dagsutflykter ligger vi nära Öland och Glasriket med mycket att se och upptäcka.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Rafshagsudden 430, 39598 Läckeby
Tel: 0480-60464
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 4):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 5En underbar camping på en udde med utsikt över vattnet från nästan alla platser. Campingen ligger mer eller mindre i en tallskog och platserna är ungefär som naturen skapade dem. Inte helt plant överallt och lite träd och rötter här och var, men det är inte något som är till besvär. Bra service och trevliga campingvärdar och de finaste och fräschaste servicehusen som jag besökt, välstädat moderna och inte uppdelat med herr och dam damavdelning och med rymliga duschar och toaletter. Badstrand i direkt anslutning till campingen. Relativt nära till Kalmar centrum ca en mil.

    5 0 2014-07-11 kl. 21:00
  • Betyg: 5Jätte fin camping! I love it!
    Tredje året nu och återvänder nästa år såklart!!!

    4 3 2014-07-10 kl. 07:07
  • Betyg: 5Superfin camping med tallar och stora, relativt fria husvagnsplatser. Mycket fräscha toaletter och duschar. Enda minus är badet då det förra året var ganska mycket växtlighet på botten. Men det kan man ta då campingen i övrigt är så bra!

    6 0 2014-07-07 kl. 17:49
  • Betyg: 5Har nu varit runt på flera campingar i sverige har bara ett att säja. Vilken pärla denna camping är kommer åter jag lovar! Detta är för oss en riktig pärla bra servicehus trevlig personal! Bäst enligt oss! Våra pojkar fiskade oja dom fick fisk trivdes jättebra vill tillbaka!

    5 0 2013-08-09 kl. 15:52
  • Betyg: 5Bästa Camping i Sverige kan ja säga, renaste toaletter ja nånsin sett, förstår inte vad nedanstående menar med sunkigt med bås på toaletterna...? stora fina servicehus rymligt inne i toaletterna och i duscharna, fick faktiskt rum med både mig och tjejen, man ska ju spara på vattnet :)

    fin sandstrand två bryggor och en hel egen udde och strand för vovven att kuta rundor på!

    Rekommenderar varmt att besöka denna campingen även om ni inte har vägarna förbi Kalmar.

    5 1 2013-08-03 kl. 22:22
  • Betyg: 5Flott beliggenhet, rolig familiecamp og god plass. Hyggelig betjening. Servicehus i toppklasse, alltid rent og pent. Fine omgivelser for tur og utflukter.

    0 0 2013-07-30 kl. 20:38
  • Betyg: 5En camping där värdarna är måna om sina gäster. Toaletterna är nig Sveriges renaste Allt är så rent och fint. Massor av fina aktiviteter för barnen.Rekommenderar ett besök ❤

    6 1 2013-07-24 kl. 07:18
  • Betyg: 5Fantastic camping place!! quite and close to nature but still near town. Very clean service buildings and the hosts are more than willing to help in every way. Forget crowded Öland stay here instead and do day trips! Will be back again!!

    6 0 2013-07-23 kl. 11:33
  • Betyg: 5Kan bara stämma in i hyllningskören över denna camping. Servicehusen med dusch och toaletter var oerhört fräscha. Kortsystemet fungerade perfekt. Minus dock för stranden där det fanns växtlighet över nästan hela botten förutom precis vid en brygga. Internetzonen var tyvärr inte över hela campingen, utan bara vid servicehusen och kiosken. Under denna semester besökte vi också en annan camping vilket var som dag och natt. Den campingen bodde vi bara på en natt som tur var.

    4 0 2013-07-14 kl. 16:01
  • Betyg: 5Nyss hemkommen från denna underbara camping och längtar redan tillbaka! Så otroligt vänlig och serviceinriktad personal. Barn- och hundvänlig camping. Guld med eget avgränsat hundbad (staket var på väg upp när vi var där), där hundarna kunde springa fritt. Mycket fräscha servicehus som städades ofta. Vacker natur runtomkring. Det fanns en liten butik och kiosk. Perfekt när man vill ha en lugn camping men ändå inte helt dött. Vi kommer definitivt tillbaka! Plats 36 v 27-28.

    4 0 2013-07-11 kl. 19:55

De som går hit besöker även:

   Strandbadets Cam...
Borensberg