Välj kartsajt: camping

Kalmar Camping Rafshagsudden

4.3 i snittbetyg (79)

Med en vidunderlig utsikt över två vikar och flera öar, hittar ni Kalmar Camping på en udde i havet. Den vackra naturen och naturreservatet i närheten, ett nybyggt servicehus med hög standard och personlig service till alla gäster gör detta till en mycket eftertraktad camping att tillbringa semester på. En familjecamping med tomter som har gott om utrymme och havsutsikt, där Ölandsbron bryter horisonten vackert i Söder. På sommaren erbjuds ledarledda barnaktiviteter, familjedagar, danskvällar för både stora och små. Här hittar ni bland annat en barnvänlig sandstrand, hoppkuddar, fritt fiske och båtuthyrning men även ett ovanligt lugn för den som bara vill vila och ha det skönt. Blir du shoppingsugen är det endast 15 minuter till Kalmar city, sommarstaden med stort utbud av nöjen restauranger och kultur. För trevliga dagsutflykter ligger vi nära Öland och Glasriket med mycket att se och upptäcka.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Rafshagsudden 430, 39598 Läckeby
Tel: 0480-60464
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 3):

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 5Mysig camping, lugnt och könt , rena och fina servicehus,
    Barnen trivdes också , kan rekommendera campingen.
    Kan tänka oss att komma tillbaka

    9 0 2012-07-26 kl. 07:13
  • Betyg: 3En camping som, trots sitt fina läge, kändes mörk och instängd. Familjevänlig och fräscha servicehus, men vad hjälper det om duscharna har för dåligt vattentryck. Valde bort att tvätta håret pga av det.Dåligt med tanke på att vi fick betala för duschen. Dåligt utmärkta platser. Hit kommer vi inte mer.

    1 3 2015-07-20 kl. 21:41
  • Betyg: 5En UNDERBAR camping, alltid städade servicehus, aldrig sätt några finare, med musik inne på toaletterna gör allt det mycket trevligare. Finns kanske inte så jättemycket aktiviteter men det är ju också skönt. Kommer GARANTERAT tillbaka till denna skönhet.

    2 0 2015-07-11 kl. 07:57
  • Betyg: 4Juli-12. Vilken fin och välskött camping. Städat och fejat flera gånger om dagen. Fick plats utan el första natten med redan dagen därpå erbjöds vi byta till elplats.
    Negativt då? Inget egentligen, möjligt finns behov av ytterligare servicehus och fler elplatser. Sen skulle man kanske velat kunna cykla in till stan men det är ju knappast campingens fel.
    /Niclas

    8 0 2012-07-28 kl. 20:28
  • Betyg: 5En jättefin camping, trevlig personal, alltid rena servicehus! En av Sveriges bästa campingar!

    8 0 2017-08-09 kl. 14:46
  • Betyg: 5Jätte fin camping! I love it!
    Tredje året nu och återvänder nästa år såklart!!!

    4 3 2014-07-10 kl. 07:07
  • Betyg: 5Lagom stor camping med tomter med både gräs och mer naturliga tomter på tallmark. Roliga inslag på campingen som ´hundbar´, uthyrning av kanoter, cyklar, bastu etc. Fin reception med trevlig och serviceinriktad personal som gör allt för dig att trivas. Välsorterad ´butik´ som även erbjuder pizza som gräddas färdiga i butiken. Jättegoda ! Fin strand med bryggor och strandstolar. Har kortsystem istället för mynt till duschar och tvättstuga, smart ! Sist men inte minst de otroligt välstädade och trevliga servicebyggnaderna. Bland dom bästa vi upplevt !

    1 0 2016-07-05 kl. 14:33
  • Betyg: 5Har nu varit runt på flera campingar i sverige har bara ett att säja. Vilken pärla denna camping är kommer åter jag lovar! Detta är för oss en riktig pärla bra servicehus trevlig personal! Bäst enligt oss! Våra pojkar fiskade oja dom fick fisk trivdes jättebra vill tillbaka!

    5 0 2013-08-09 kl. 15:52
  • Betyg: 3Var här förra sommaren - vädligt fin camping, mysigt område och trevlig personal! De skulle helt klart få fler stjärnor om de lagade minigolfbanan... Faciliteterna ok, men tycker det är lite sunkigt med bås på toaletterna och deras stora flugdödare i fönstrerna gjorde att det luktade gräsligt på kvällarna urk. Skulle dock gärna tänka mig att komma tillbaka.

    2 7 2013-08-01 kl. 11:40
  • Betyg: 5En mycket härlig camping med vattnet på varje sida, Härlig natur och mycket serviceinriktad personal som såg till att det blev så bra som möjligt. fräscha servicehus. Hundvänligt med inhägnat hundbad och hundbar :-) Återkommer gärna och rekommenderas varmt :-)

    0 0 2017-08-01 kl. 18:15

De som går hit besöker även:

   Strandbadets Cam...
Borensberg