Välj kartsajt: camping

Flogsta Camping

3.6 i snittbetyg (12)

Styr skutan mot Höga Kusten och upplev en bit av världsarvet! Här finns en stark kultur och en spännande historia att upptäcka. Tempererat utebad med bastu, minigolf och kiosk i direkt anslutning till campingen. 50 meter bassäng - rutschbana samt ytterligare pool för små barn. Naturskönt område med stora gräsytor och berg i bakgrunden. Wi-Fi. Put & Take fiske i Icktjärn och fina vandringsleder i naturreservatet som gränsar mot campingen. Gångavstånd till Ångermanälven och Ödskaj för den som vill ta en båttur med Ådalen III men även nära till affärer, caféer och restauranger.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Viktoriagatan 44, www.flogstacamping.n.nu, 87235 Kramfors
Tel: 070-6857340
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3Liten trevlig camping. Bra stort kök med matplatser, men saknar en riktig ugn. Hyfsat fräscha toaletter o servicehus även om det är rätt gammalt. Lugnt campingområde, väldigt korta platser så inget för långa husvagnar.
  Ett stort plus är att det fina badet ingår i campingområdet och en stor anledning till att vi återkommer många gånger

  0 0 2018-07-24 kl. 10:31
 • Betyg: 4Liten camping med platser i etage. Slitet servicehus men bra läge nära poolområdet. Bad ingår i campingpriset. Stor bassäng o bra med lekaktiviteter. Servicebyggnad finns för disk och kök med tv-rum. Rekommenderas om ni har badsugna barn.

  0 0 2018-07-23 kl. 15:19
 • Betyg: 5Vi hyrde stugor med egen toalett och dusch.Väldigt mysiga.
  Jättetrevligt bemötande!
  Hit far vi fler gånger.

  0 0 2018-06-27 kl. 07:18
 • Betyg: 3En liten camping med välstädade men slitna servicehus. Poolbad ingår. Ganska långt ner till mataffär. Mycket sly och träd/buskar där insekter trivdes så det blev mycket insektsbett. En camping med potential men lite röjning av naturen hade inte skadat. Trevlig campingvärd. Finns inget att göra om man inte badar/promenerar.

  0 0 2017-07-26 kl. 08:53
 • Betyg: 5Trevlig och mysig camping med naturen nära men ändå centralt.

  0 0 2016-11-04 kl. 15:27
 • Betyg: 4Liten och lugn camping.
  Trevligt bemötande trots att jag fick ringa efter ägarinnan för att checka in.
  Badet var bra, och för första gången i sommar ingick det i campingpriset. Det ger den extra stjärnan.
  Ca 1,5 km promenad till mataffärerna.
  Kan nog bli ett givet stopp varje år.

  0 0 2016-08-05 kl. 19:34
 • Betyg: 4Vi känner oss verkligen verkligen nöjda med besöket här, och då speciellt med ägarinnan Gabriella. Hon var verkligen lättsam, tillmötesgående och jätte trevlig att ha att göra med!

  0 0 2015-07-26 kl. 19:18
 • Betyg: 4Har du badsugna barn å inte så mycket shoppingsug. Åk verkligen hit. Flogstabadet vägg i vägg med campingen ingår i ett ok campingpris. Helt fantastiskt. Barnen bor på badet. Behövs inte mer. Ok lekplats men kunde vart bättre. Liten underbar pärla till camping. Trevlig ägarinna till campingen. Jag, vi, du-känsla. Hinner inte alltid med allt underhåll själv tyvärr. Mycket fräscht kök med allrum. Precis som att komma hem. Fri dusch och internet. 2km till put and take-fiske. Cykelavstånd till centrum. Minigolf. Något trånga platser. Rekommenderas starkt. Barnen älskar det här stället...

  0 0 2014-08-07 kl. 16:07
 • Betyg: 5Flogsta Camping i Kramfors ! Trevlig och mysig camping med bra stugor och stora ytor för husvagnar. Grillplats och lekplats. Gratis bad och dusch ingår i priset (fantastiskt). Inget att säga om priserna :). Rena och fräscha toaletter i servicehuset med kök. Gemensamhetsutrymmen med TV. Jag har flera ´fina´ bilder och videos från sommaren 2013. De kommer att visas snart :). Fantastiskt att ägaren hade öppet även i september då det kom bokningar från några byggfirmor, killarna som bodde på campingen kämpade för att få Gallerian klar bland annat. ;)Lekplats med klätterställningar & gungor Flogsta Camping Säsongsplatser Utsikt från verandan på Receptionen Receptionen väg upp till Icktjärn för fiske Stugor wc

  0 2 2013-10-24 kl. 06:46
 • Betyg: 2Vi bodde 2 nätter på campingen strax innan de stängde för säsongen. Tyckte det var lite dyrt med 200kr/natt inkl. el trots lågsäsong. Toalett/wc var inte så fräscht och vi valde att duscha hos våra vänner som vi besökte. Det fanns inte alltid toalettpapper heller. Det är a och o med fräscha utrymmen på campingen så det drar ner betyget mycket. Inget mer besök från oss tyvärr förrän toaletterna är fräschare.
  Campingen i sig är dock mysig och har ett fint område att campa i. Lekplats för barnen med grillplats bredvid. Poolen var gratis för gäster, men den gick vi aldrig ner till.
  Bild på receptionen tagen från toaletterna Poolområdet Grillplats och lekplats Vägen upp till campingplaterna och lekplats/grillplats Toalett & Dusch WC/Dusch/Kök

  0 0 2013-09-22 kl. 10:31