Välj kartsajt: camping

Ängskärs HavsCamping

3.3 i snittbetyg (18)

Ängskärs Havscamping ligger perfekt beläget på en egen liten halvö i norra uppland, precis vid havet. Välj mellan klippor eller sandstrand i den långgrunda viken. Servicehus. Restaurang med vällagad mat. Bland annat serveras strömming fiskas av lokal fiskare. Dock väldigt dålig mottagning på mobilen och ingen tillgång till Wifi.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Ängskär 304, 81964 Skärplinge
Tel: 0294-21222
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Hygienhus helt perfekt likaså läget vid havet och klipporna men väldigt oredigt med nycklarna. Vi betalade och lämnade tillbaka nyckeln ändå blev vi uppringda och det skulle skickas faktura på avgiften som vi redan betalt och vi skulle skicka tillbaka nyckeln som vi hade lämnat in!! Ytterst irriterande, ett kort ursäktande när det uppdagades att vi hade rätt och personalen fel.

    0 1 2014-05-26 kl. 15:58
  • Betyg: 5Besökt denna camping i helgen. Som helhet en fantastisk upplevelse. Vacker omgivning med havet inpå knuten. Fint servicehus, rent och fräscht. Dessutom blev vi otroligt väl bemötta.
    Det blev tom med premiärdopp efter att ha njutit den vederlade bastun ute på klipporna.

    0 0 2014-04-14 kl. 06:57
  • Betyg: 5Håller med som med besökt Ängskärs camping i många år och riktigt, med den senaste campingvärden har ett klart lyfts gjorts med bland annat nytt fräscht servicehus!
    Där även matserveringen hålla klart hög klass med stort utbud för dom flesta smaker.
    Så som även dricksvattnet nu håller klart godkänd standard... Bara plus för våran del om denna camping. :-)

    Att det tas extra betalt för duschen är inget konstigt utan det görs på många andra campingar med...

    0 1 2013-08-14 kl. 16:24
  • Betyg: 4Ligger just nu på Ängskärs camping med husvagn, förstår absolut inte kritiken om servicehuset! Rent, och efterhållet hela tiden. Att det kostar en slant att duscha är väl som på alla andra ställen! Dricksvatten är inte heller något bekymmer, det har åtgärdats med en rejäl investering. Det går att handla enklare mat om man inte ids laga själv, käkade en helt okej räksallad idag. Trevlig och hjälpsam personal. En urmysig liten camping!
    //Dahlberg

    2 0 2013-07-27 kl. 16:41
  • Betyg: 2Tyvärr dåligt nybyggt servicehus. Problem med vattentrycket. Dricksvattnet brunt och ser äckligt ut. Annars ligger den mycket vackert med både sandstrand och klippor. Åker dit en natt varje år och har eget vatten med.

    2 1 2012-10-29 kl. 11:48
  • Betyg: 3Varit många gånger på den här campingen genom åren. Märks stor skillnad när den förra arrendatorn slutade - både vad gäller skötseln samt maten vid serveringen, nu mer korvkiosk. Dricksvattnet äckligt - ta med!!!

    2 0 2012-08-08 kl. 13:43
  • Betyg: 2trevligt, avkopplande camping, nytt servicehus -10, volleyboll plan, gungor, lite annat småkul för barnen, minigolf, sandstrand, finns även bra bergshällar med mindre sandständer(små smultronställen), kiosk mindre livsaffär med basvaror, restaurang/thaihak (pizzeriastuk), hyfsade platser för husvagn. Negativa; dricksvattnet skulle jag räkna som otjänligt, enligt långliggarna så ska man ta med sig eget vatten. Duschen kostar extra. Ska du fylla upp vattentanken i husbilen hänvisas du till en betalkran.
    Pga. sådan vital del som dåligt färskvatten kommer vi inte hit igen, annars hade det vara en av de bättre campingarna kunde varit 4 stjärnor!!
    Gäst v. 28 -11
    (via iKartor)

    0 1 2011-07-18 kl. 13:22
  • Betyg: 3lugn och fin liten camping, ny service byggnad under uppbyggnad

    1 3 2010-07-01 kl. 20:59