Välj kartsajt: camping

Vilshärads Camping

3.9 i snittbetyg (7)

Vilshärads camping ligger cirka 10 kilometer från Halmstad. 600 meter från sandstrand och salta hav och granne med Haverdals Naturreservat och dess fantastiska vandringsleder. Camping har lite butik och glasscafe.

Mer information: Läs mer och boka på Camping.se
Adress: Vilshäradsvägen 24, 30565 Halmstad
Tel: 0731-572717
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Riktig toppencamping! Ganska liten camping med jättefin lekpark och fräscha servicehus. Fina platser med härlig gräsmatta för både husvagn och tält. Alla körde väldigt försiktigt inne på området.

  Fanns en liten butik med färskt bröd och annat nödvändigt, lite leksaker, glass och kaffe. Även minigolf. Rent och fräscht överallt. Trevlig personal (Troligen ägarna själva som skötte allt).

  Relativt lugnt på kvällarna, fanns några ”långliggare” (65 are) som några av kvällarna drack alkohol och blev lite högljudda och började skråla, men efter kl 23 hördes inte så mycket.

  Det var en liten bit att promenera till vattnet (10 minuter) men gick även bra att ta bilen om man ville. Stranden är mycket vacker, perfekt för barn, långgrund och varmt vatten som var skönt att bada i, med en glasskiosk intill.

  Vi kommer absolut tillbaka!

  0 0 2020-08-10 kl. 07:57
 • Betyg: 3En camping med fräscha servicehus.
  Dock en väldigt trång camping och något dyr dygnsavgift med tanke på läget som låg bredvid genomfartsled till havet.

  0 0 2018-08-16 kl. 19:56
 • Betyg: 3Helt ok camping. Saknar dock tvål depenser finns en men fler att önska. Även pappershanddukar eller bättre torkpapper bara toapapper att torka händerna efter toabesök eller i köket. Inga pallar för barnen så de når att tvätta sig efter toabesök! 1kr/min system för dusch vilket är jobbigt då vi sällan har kontanter på oss. Annars fint och lugnt läge. Rent och fräscht i servicehuset.

  0 0 2014-08-02 kl. 10:39
 • Betyg: 4Okomplicerad, plan camping med häckar som delar av och skyddar mot vind. Vi fick en riktigt stor, fin plats. Servicebutiken intill var välsorterad med bra öppettider och matvaror, glass och gatukök.
  Det är ca 600 meter till den jättefina stranden, men det är en ganska lugn väg med bred gångbana att gå på. Precis norr om campingen ligger Haverdals naturreservat, vars stigar man också kan använda för att ta sig till stranden. Priset något högt, tyckte vi.

  2 0 2014-07-22 kl. 21:42
 • Betyg: 4Denna mysiga camping skulle fått en femma om standarden varit lite modernare, däremot inget att klaga på, välstädad och fräsch, litet minus för enkronor till dusch tyckte vi.
  Haverdal-stranden nedanför var fantastisk, lite geggig i början men några hundra meter norrut var det härlig sandstrand och fräscht vatten (personalens rekommendation också).

  0 0 2014-07-22 kl. 17:55
 • Betyg: 5Olles recention beskriver en annan camping/lägergård som är belägen intill stranden och ägs av Missionsförbundet. Vilshärads camping ligger en kort promenadsträcka från havet med Västkustens härligaste mest vidsträckta sandstrand. En lugn, välskött camping där det råder ordning och reda. Vänliga, servicevilliga campingvärdar. Butik med det nödvändigaste och färska morgonfrallor finns i anslutning till campingen. Även ett glasscafé och ett gatukök men ingen riktig restaurang på området. Välstädade servicehus om än inte de allra mest exklusiva. Det som saknas är bättre lekytor för barnen.

  0 4 2010-06-22 kl. 20:11
 • Betyg: 5Välbeläget direkt vid havet och jättelång bred sandstrand. Ansvarig personal var mycket trevlig och serviceinriktad.
  Intag av alkoholhaltiga drycker var inte tillåtet (!!). Blir man alltför törstig rekommenderas ett besök hos närbelägen After Sun hos golfklubben där man bjuds på stor stark med mumsig hamburgare för under en hundralapp. Alldeles utanför campingen finns busshållplats om man vill ta sig till Halmstad: kostnad 40:- per biljett. För övrigt rekommenderas att man intar sina målltider på anläggningens egen restuarang som serverar god och närande mat till attraktivt pris.

  0 8 2008-08-17 kl. 12:54