Välj kartsajt: camping

Årjängs Camping och Stugor Sommarvik

3.3 i snittbetyg (24)

Hos oss på femstjärniga Sommarvik kan du och hela din familj uppleva en riktigt härlig semester fylld av skratt, äventyr, avkoppling och inspiration. Här finns det mesta du kan önska dig – pool, restaurang, butik, lekplatser, ett stort utbud av aktiviteter, och utflyktsmål och uthyrning av exempelvis kajaker och cyklar. Vi har en trivsam camping för husbilar, husvagnar och tält samt fina stugor för ett bekvämt och barnvänligt semesterboende, allt vackert beläget mitt i NaturPark Nordmarken på solsluttningen ned mot sjön Västra Silen i Värmland.

Adress: Sommarvik, 67291 Årjäng
Tel: 0573-12060
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3Vi firade midsommar här.
  En stor och helt ok camping, bra och fräscha toaletter och jättefin badstrand.
  Kids club fanns för barnen och det verkade dom ha satsat på (tyvärr hann vi inte vara med på den)
  Fint poolområde men tyckte det va synd att man va tvungen att betala för att komma in på poolområdet som campande gäster.
  Tyvärr verkar ändå campingen eftersatt, mycket högt gräs överallt och inte trimmat.
  Lekplatserna kändes också eftersatta trots att dom hade en fin lekplats i centrum, hinderbanan i skogen som dom gjorde annons för på hemsidan va helt borta och låg i högar.
  Tipspromenaden gick vi också där frågorna va täckta av meterhögt gräs och det va även högt gräs vid och runt midsommarstången på badplatsen så helhetsintrycket blir tyvärr inte bra.
  En ok camping men inte något jag stannar till vid en gång till...

  0 0 2020-07-19 kl. 15:30
 • Betyg: 3OBS! Vi var här 8/7-11/7 2019. Campingen ok. Olika standard på serviceutrymmen men rent o fräscht. Låg på cykelavstånd från Årjäng. Otroligt mycket norrmän.

  0 0 2020-07-05 kl. 12:06
 • Betyg: 4Mycket vackert läge vid sjön. Väldigt bra hygienutrymmen. Trevlig personal.

  0 0 2018-07-05 kl. 11:37
 • Betyg: 1Långt till de smutsiga och illaluktande servicehusen. Trångt och stojigt. Kommer inte tillbaka! Kan inte vara 5-stjärnig. Underdimensionerad! Tycker det är tråkigt att behöva betala extra för dusch.

  0 0 2017-07-24 kl. 14:44
 • Betyg: 5Vi hade det SÅ bra på Sommarvik! Rent, snyggt och passar verkligen för barnfamiljer då de har en jättebra KidsClub som har aktiviteter minst tre gånger om dagen med ponnyridning, ansiktsmålning, minidisco mm-jätteskoj! Gillade också det vackra poolområdet och i sjön finns roliga vattenleksaker. Helt klart en femma från oss!!

  0 0 2017-04-06 kl. 15:20
 • Betyg: 4Nackdelarna är lite trånga platser för husvagnar och lite dålig respekt för att det skall vara slut lekt på lekplatser mm kl 23
  Annars finns det man vill ha vacker natur rena duschar o toaletter
  Prisvärt är det och med tanke på att en dusch kostar 10kr för 8 min så är inte det mycket dyrare än hemma lite vinst behöver ägarna göra också

  1 0 2016-08-08 kl. 09:51
 • Betyg: 2Detta är ingen 5-stjärnig camping! Visst det finns restaurang, kiosk, pool, barnklubb, friluftsbad osv. Men maten var inte ok, dessutom överpriser. Ingen personal syntes ute bland matgästerna för att duka av eller kolla läget. Glasskiosken vid poolen var ok iaf. Inte en enda personal syntes till kring poolområdet och barnen härjade bäst de ville utan att någon brydde sig. Relativt välstädade lokaler iaf, men minus för att det kostade 10kr för 8 minuters dusch. Också minus för att campingområdet är vääääldigt kuperat med dåliga stigar och väldigt trångt för att komma in på husvagnsplatserna.

  0 1 2016-07-28 kl. 16:04
 • Betyg: 4Hundvänligt, utbudet i butiken, trevlig personal, rent och snyggt.

  0 0 2016-07-26 kl. 05:28
 • Betyg: 5Jag blev verkligen överraskad efter att läst recentionerna innan skulle vi först inte åka, men det vart tur vi gjorde för oj vilken camping, synd att vi inte hade småbarnen med dom hade älskat campingen. personalen var tillmötesgående och trevlig. Platsen vi fick var jämn och fin, service husen rena och personalen gick och städade i alla fall minst tre gånger om dagen samma service hus. Servicen var bra, omgivningen helt underbar. Är supernöjd och kommer att åka dit flera gånger

  0 0 2015-08-10 kl. 05:45
 • Betyg: 2Långt ifrån femstjärnig vad gäller det mesta! Ung och oerfaren personal. Långa köer för att handla mm samtidigt som fyra pers står sysslolösa i receptionen bredvid. Liten ISKALL pool trots löfte om tempererat kostar 90kr/fam/dag. Dåligt underhållna platser ojämna med stora gropar. Dålig efterlevnad av tyst kl 23-regeln, var tvungen att själv gå till lekplatsen vid receptionen två kvällar och säga till. Bäst var Kidsclub även om schemaändringar förekom utan förvarning=besvikna barn. Tips till Sommarvik är att ha bättre koll på konkurrenterna tex Örebros flaggskepp, proffsiga Gustavsvik *****

  1 1 2015-07-17 kl. 08:29