Välj kartsajt: camping

Bergafjärdens Camping och Havsbad

3.0 i snittbetyg (29)

Vill man campa barnvänligt med närhet till restaurang med fullständiga rättigheter, kan Bergafjärdens Camping och Havsbad vara ett trevligt alternativ. Här finns både tältplatser och stuguthyrning.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Bergafjärden, 86296 Kvissleby
Tel: 060-34598
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Nja åkte hit pga barnbarn hamburgerhak med resturang priser fin golfbana .överskott av sand och 0 gräs skabbiga toaletter allmänt skitfult
    Tvätt.Tumlare 40kr st
    Ca 2.5 mil till Sundsvall och obefintliga bussförbindelser
    Små platser jag ringde i förväg då vi har stor vagn ! Ingen fara fick jag till svar nu står ca 1.5 meter vagn ut på vägen
    80-90procent långlivade med fjantiga namn säkert efterapat från tv enbart larvigt ett fåtal riktigt snygga byggen som är välskötta annars ser det ut som white trash
    Fin strand och omgivning men den väger inte upp kommer alldrig att komma tillbaka

    0 0 2022-07-17 kl. 19:31
  • Betyg: 4Trevlig camping med bra bemötande. Fin restaurang, bra utbud för en minibutik, mysigt café som även sålde frukostbröd, minigolf och stora ytor vid stranden med både gräs och sand. Perfekt för både bollsporter, bad, sandbygge och solning. Jag upplevde bra diskutrymmen men toabåsen kändes slitna med snea dörrar och trångt. Men vi kan nog komma tillbaka hit.

    0 0 2020-07-24 kl. 13:32
  • Betyg: 3Ganska slitna servicehus men helt OK. Fin butik och utmärkt minigolf.

    0 0 2020-07-21 kl. 20:21
  • Betyg: 4Fräscht och bra. Allt vi önskar finns. Fint läge. Nära till Skatan och Trolska skogen som var målen.

    0 0 2019-07-11 kl. 20:21
  • Betyg: 3Plana stora tomter, men ingen mysfaktor. Mest grus och sand. Trevlig personal och fin restaurang. Helt okej men inte mer än så. Här måste man betala extra för dusch. Inte riktigt vår typ av camping, men den funkar om man vill stå still ett par nätter. Fin långgrund badstrand.

    0 0 2018-08-19 kl. 17:57
  • Betyg: 3Stora campingplatser, långgrund badplats, trevlig personal, välfylld butik, men dyr. Toaletterna bör ses över och även lekplatserna som var nedgången med trasiga leksaker. Dyr wifi , duscharna kostar extra som inte informeras om på hemsidan.När ni bokar så dubbelkolla med campingen,ingen garanti att ni finns i deras system när ni kommer.Det löste sej, men vad hade hänt om ingen annan likvärdig plats funnits. Fin golfbana gratis wifi för kunder.

    0 0 2018-08-12 kl. 08:02
  • Betyg: 3Helt ok camping. Mycket folk och rörelse, men det gillar vi. Vi stördes inte på natten trots att vi stod alldeles bredvid minigolfbanan. Det var tyst och lugnt. Vi bodde i husvagn med tre barn, ett plus var närheten till en mkt långgrund och fin sandstrand.
    Toaletterna kunde varit fräschare. Minus var att betala för dusch (7kr) där varmvattnet inte fungerade. Servicen var varken bra eller dålig. Fin minigolfbana.Grusplatser för husvagn gjorde det lite svårt att fästa tältpinnarna. Husvagnsplatserna en bit ifrån receptionen (vi stod inte där) såg omysiga ut. Hade inte velat stå där.

    0 0 2017-08-02 kl. 17:36
  • Betyg: 3Mycket bra bemötande av personalen. Otroligt fin minigolfbana med mysigt fik intill. Restaurangen har god mat och bra utbud om man bara vill ha något gott att dricka. Bra strand och badplats. Denna camping hade fått toppbetyg av oss om man fräschat upp toaletter och lekplats. Det är ingen camping för er som vill stå på fin gräsmatta. Stor del av campingen är långtidsgäster, kanske lite för stor del.

    0 0 2017-07-30 kl. 14:35
  • Betyg: 2Mkt stoj o skrik runt husknuten kvällstid.
    Mkt dåligt städat när vi kom.
    Supereländig lekplats!
    Barngunga, rutchkana, laga lekstugan, måla lite kul färger....
    Men en mkt trevlig och tillmötesgående kille i personalen. Han som bor i tält där.

    0 1 2017-07-27 kl. 15:17
  • Betyg: 3Otroligt livat fram till typ två på natten. Hamnade just bakom uteserveringen som stängde kring tiotiden, men folk satt ju kvar betydligt längre än så. Egentligen inga större fel på campingen i sig, servicehusen var okej i alla fall och de hade en väldigt fin minigolfbana. Men jag har aldrig varit på en mer livad camping, folk visade verkligen ingen respekt för att man kunde vilja sova. Ett plus till personalen som gav oss 100 kr i rabatt på natten vi stod där då vi nämnde detta problem.

    0 0 2017-07-24 kl. 09:07

De som går hit besöker även:

   Vemdalens Camping
Vemdalen