Välj kartsajt: camping

First Camp Ekudden-Mariestad

3.5 i snittbetyg (57)

Vid Vänerns strand i Mariestad bland vackra gamla, knotiga ekar med vida kronor och härlig sandstrand inpå knuten ligger First Camp Ekudden-Mariestad. Campingen är omringad av ett naturreservat med biosfärled och pilgrimsled runt hörnet. Hit kommer gäster från hela världen för att uppleva den vackra naturen och härligt bad! Med sin mysiga atmosfär och aktiviteter för barn trivs barnfamiljer på campingen och stannar ofta en längre tid. På Ekudden bor ni bekvämt med gångavstånd genom naturreservatet till inre hamn i Mariestad med dess utbud. Vänern lockar till lekfulla bad och intill anläggningen ligger Ekuddens populära utomhusbad med tempererad bassäng. Här bor ni på gångavstånd till charmiga gästhamnen för båtutflykter på Vänern och hamnrestaurangerna i sjöstaden Mariestad. Med närheten till E20 och den pittoreska sjöstaden Mariestad väntar också ett stort utbud av kulturupplevelser och spännande utflykter. Åk båt längs Göta kanal eller ta en cykeltur på skärgårdsön Brommö en solig dag. Valmöjligheterna är minst sagt många! Besök www.firstcamp.se för mer info

Mer information: Läs mer och boka på Camping.se
Adress: Ekuddenvägen 50, 54245 Mariestad
Tel: 050110637
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 3):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Fin och lugn camping fin omgivning. Lagom promenad in till Mariestad. Stopp i två toaletter vilket är sisådär under högsäsong. Gratis dusch -bra.-wifi funkade ej-dåligt.

    0 0 2015-07-16 kl. 14:18
  • Betyg: 5Fin camping, väldigt fräscha duschar och toaletter. Helt klart ett prisvärt och bra ställe!

    1 0 2015-07-15 kl. 18:03
  • Betyg: 4Fin & fräsch camping, väldigt fina servicehus alltid rent och fräscht, man ser alltid personal som jobbar och sköter detta ställe. Trevlig personal, relativt bra priser på denna camping om man tänker vad som ingår. Synd bara att wi-fi inte funkade när jag var där men men. Kommer garanterat tillbaka.

    1 0 2015-07-11 kl. 07:55
  • Betyg: 3Fin välskött camping, fräscht och städat servicehus, bra med dusch utan avgift. Stenig badstrand och inte så tillgänglig. Bra med temp bad nära camping

    0 0 2015-07-08 kl. 15:10
  • Betyg: 4Fina servicehus. Opersonlig eftersom den är så pass stor. Fina omgivningar att promenera i med gångväg intill staden.

    2 0 2015-01-01 kl. 13:06
  • Betyg: 1Kommer till campingen Fredag kl 19.59 , personalen står vid bilarna och åker hem , Campingen stänger 20.00 ,väldig snabba att hoppa in i bilarna och hinna hem, Om dom haft service kunde vi fått bom kort och checkat in på Lördag fm. Service vad är det?

    1 2 2014-09-15 kl. 10:17
  • Betyg: 4Jag är ingen campingfantast, men när min sambo drog med mig på en campingvecka, så blev detta stoppet den absoluta höjdpunkten. Så vackra omgivningar att promenera i! Skulle dock önska mig avstyckade tälttomter, så det inte blir så packat mellan tälten.

    4 0 2014-08-23 kl. 23:25
  • Betyg: 4Trevlig camping med fräsch toa och dusch. Det var kö till toan ibland men till duscharna var det oftast lugnt. Var ganska fullt när vi bokade så platsen blev inte den trevligaste men vi var nöjda och kommer gärna tillbaka.

    0 0 2014-08-08 kl. 13:15
  • Betyg: 3Fina omgivningar med oerhört vackra solnedgångar över Vänern. Okej camping men tyvärr inte så rent. Ganska skräpigt utomhus med. Få toaletter & duschar = kö på morgonen, iaf på damernas.
    Trevlig o hjälpsam personal.Bra att dusch & barnaktiviteter ingår i det redan förmånliga priset.
    Fin badplats men vi saknade brygga, se recension på badkartan.
    Tyvärr tråkig utsikt från tältplatsen vi hade, vi såg containrar & baracker.
    Ogillade att man får frysa isklampar själv i en frys i servicehuset för våra färdigfrysta blev snodda hela tiden & det var bara tinade kvar, irriterande!
    Vacker solnedgång över Vänern. Badplatsen. Fanns dock fler ställen att bada på. ´Utkiksbryggan´ på kvällen. På utebadet intill (ingick ej i priset) körde de radio på hög volym i högtalarna hela dagarna .

    1 1 2014-08-02 kl. 21:21
  • Betyg: 3Väldigt fin camping, serviceinriktad och hjälpsam personal. Rena fräscha servicehus. Fin badplats för barnen. Billigt att hyra Segway så barnen kunde få åka, jämfört med andra ställen.

    0 0 2014-07-27 kl. 21:14

De som går hit besöker även:

   Saltviks Camping
Havstenssund
   Öninge Camping
Ödeshög
   Gökaskratts Camp...
Hovmantorp
   Grisslehamns Hus...
Grisslehamn
   Sundbyholms Camp...
Eskilstuna