Välj kartsajt: camping

First Camp Ekudden-Mariestad

3.5 i snittbetyg (56)

Vid Vänerns strand i Mariestad bland vackra gamla, knotiga ekar med vida kronor och härlig sandstrand inpå knuten ligger First Camp Ekudden-Mariestad. Campingen är omringad av ett naturreservat med biosfärled och pilgrimsled runt hörnet. Hit kommer gäster från hela världen för att uppleva den vackra naturen och härligt bad! Med sin mysiga atmosfär och aktiviteter för barn trivs barnfamiljer på campingen och stannar ofta en längre tid. På Ekudden bor ni bekvämt med gångavstånd genom naturreservatet till inre hamn i Mariestad med dess utbud. Vänern lockar till lekfulla bad och intill anläggningen ligger Ekuddens populära utomhusbad med tempererad bassäng. Här bor ni på gångavstånd till charmiga gästhamnen för båtutflykter på Vänern och hamnrestaurangerna i sjöstaden Mariestad. Med närheten till E20 och den pittoreska sjöstaden Mariestad väntar också ett stort utbud av kulturupplevelser och spännande utflykter. Åk båt längs Göta kanal eller ta en cykeltur på skärgårdsön Brommö en solig dag. Valmöjligheterna är minst sagt många! Besök www.firstcamp.se för mer info

Mer information: Läs mer och boka på Camping.se
Adress: Ekuddenvägen 50, 54245 Mariestad
Tel: 050110637
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3grei camping plass , men glem ikke å handle det du trenger
  før du legger deg inn , det er 4,5 km til nærmeste butikk ,
  campingen har kun varer i butikken i høysesongen

  0 0 2019-09-08 kl. 22:24
 • Betyg: 3Inte värd 4 stjärnor, servicehuset på vägen upp till området Udden är under all kritik. Snålspolande toaletter där inte ens pappret försvinner, stopp i flera toaletter och golvbrunnarna i duschen är mer eller mindre helt igensatta. Som gäst på denna inte camping vill jag inte börja min dusch med att rensa ur golvbrunn!

  0 0 2019-08-02 kl. 17:11
 • Betyg: 3Campingen ligger fint vid vänern och cykelavstånd till Mariestad.
  Det positiva för i år var att påfyllnadkranar för vatten placerats på gaveln av servicehuset och hade lite bättre tryck.
  Restaurangen som var utlovad till midsommar är bara ett litet gatukök. Campingen har varit en favorit men känns som att den håller på att tappa efter ägarbyte m.m.

  0 0 2019-07-24 kl. 08:14
 • Betyg: 1Underdimensionerade hygienutrymmen. Oftast kö till toaletterna. Uselt vattentryck i duschen och vattentemperaturen gick inte att sänka till behaglig nivå.

  0 0 2019-07-22 kl. 16:04
 • Betyg: 5Så himla nöjd!! Barnvänligt, smart med bra tv-rum i servicehuset och att bara kunna ha barn lekandes i parken på baksidan av servicehuset när man diskar e grymt!! Allt var så rent och fräscht! Nära till bad, och bra bad dessutom, foppadojorna var toppen att bada i pga lite sten i vattnet, vi hade hund med, gick alldeles utmärkt. Kommer absolut att rekommendera andra det här stället, bokning och incheckning gick smidigtServicehuset ett av dom bästa jag diskat i:)

  0 0 2018-07-31 kl. 07:46
 • Betyg: 4Trevlig camping. Fin miljö och rena och fräscha servicehus. Barnvänligt! Kommer säkert komma tillbaka!

  0 0 2018-07-24 kl. 08:48
 • Betyg: 3Bra husbilsplatser, (vissa branta)om det inte vore för en gnällig husbilsgranne som klagade på allt (hobby optima granne). Butiken innehöll lite livsmedel, mest badsaker. Servicehusen lite slitna, men gratis dusch.
  Personalen i receptionen visste inte om det fanns bokade platser , vi fick en plats som redan var bokad, kan det vara mycket ovan personal som inte kan bokningssystemet.

  0 0 2018-07-11 kl. 14:32
 • Betyg: 5Helnöjd med allt. Stuga mysig och ren. Servicehus jättebra! Bra badplatser!

  0 0 2018-07-01 kl. 08:12
 • Betyg: 3Fint läge även om det lätt blir blåsigt. Första servicehuset renoverat och fint, men i behov av en grundlig skrubbning runt lister och i hörn. Luktade skarpt inifrån herrarnas till damernas dusch. Förbrukningsmaterial fylldes inte på. Fint att promenera omkring och änder som hälsade på vid vagnarna. Trevlig personal men inte utbildad i hur saker fungerade på campingen. Trevligt med färskt bröd på morgonen och att man får låna film gratis.

  0 0 2017-08-07 kl. 08:21
 • Betyg: 3Campingen i sig är fin med bra läge nära Mariestad. Rent och snyggt med gratis duschar. Personalen outbildade då ett larm ljöd och ingen av dem visste vad som hade hänt och ingen agerade. Alla stod frågande. En ansvarig dök upp och då blev det ordning igen. Gatuköksrestaurang med rättigheter. En helt okej camping som vi kan tänka oss återvända till.

  0 0 2017-07-26 kl. 15:28

De som går hit besöker även:

   Saltviks Camping
Havstenssund
   Öninge Camping
Ödeshög
   Gökaskratts Camp...
Hovmantorp
   Grisslehamns Hus...
Grisslehamn
   Sundbyholms Camp...
Eskilstuna