Välj kartsajt: camping

Norrfällsviken Camping, Stugby och Marina

3.3 i snittbetyg (31)

Vackert beläget vid Höga Kustens fiskeläge hittar man den moderna Norrfällsvikens Camping och Stugby i härlig genuin miljö och modern turism.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Norrfällsviken, 87031 Mjällom
Tel: 0613-21382
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 3):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Tältade där i år igen, senast för två år sedan. Visst, rötter och kottar finns, men det går alldeles utmärkt att hitta en plats för tält. Vad jag gillar: vädret. Flera dagar var det regn och åska bara en mil inåt landet, men i Norrfälla - inte en droppe. Miljön är härlig, stora ytor och nära till vatten på alla håll. Nu golfar jag inte men banan såg fin ut.
    Servicehusen är jättefräscha, även om vi av princip lagar mat på gasol (slipper städa kök då :)
    Lekplatsen väldigt bra jämfört med andra campingar. Butik finns med det mesta man behöver. Och krogen Fiskafänge är alltid värd ett besök, camping eller ej.
    Mitt smultronställe i Sverige.

    0 0 2016-07-30 kl. 07:43
  • Betyg: 1Totalt värdelös camping. Hade bokat och betalat för 2 platser. Men när vi kom dit fanns det inga platser kvar. Det var flera ekipage som fick vända i dörren trots att dom bokat. Kommer aldrig att återvända

    0 0 2016-07-20 kl. 19:43
  • Betyg: 4Fint belägen camping vid hamnen, stora områden i tallskogen, samt delux platser vid stranden med gräsmatta. Stening strand just där men fin sandstrand finns en bra bit bort.Bra servicehus, men duschen kunde utrustats med ett draperi så att man slipper blöta ner hela utrymmet.

    2 1 2016-06-04 kl. 19:19
  • Betyg: 4Fin camping. bra servicehus. trevligt område

    0 0 2015-06-04 kl. 17:55
  • Betyg: 3Jag var där 2006, det var en fin camping med fantastiskt läge vid havet. Dock var campingvärdarna nonchlanta, hade en toalett som läckte vatten inne i huset och den kunde inte åtgärdas på hela veckan. Fin restaurang och bra båtplatser. Jag hade med mig min båt, tyckte dock att avgiften för båtplatser var löjligt hög. Djuren i Hagen fanns på denna tiden och det var olika får och jetter samt bockar.

    0 0 2014-08-09 kl. 15:17
  • Betyg: 5Vi kom med husvagn, 2 vuxna och två barn 3 resp 5 år. Vi var jättenöjda, fin lekplats, kanongod mat i Fiskarfänget och campingen var toppen! Enda - var att personalen i receptionen var troligen unga sommarjobbare, som många med oss, tyckte var väldigt nonchalanta. Annars var vi jättenöjda och återkommer garanterat :)

    0 0 2014-07-30 kl. 20:47
  • Betyg: 2Norrfällsvikens camping. Hade läst tidigare inlägg men hade hoppats på förbättrning =( Bokade ´de lux plats´. Hade havsutsikt under tallarna, nära till havet, och vattenkran på platsen men tyvärr gick inte direkt att bada på den sidan campingen. Badplatsen låg genom långa tallskogen på andra sidan campingen. För långt för barnen. På andra sidan campingen fanns också en iskall pool som man fick betala x-tra för att bada i. Restaurangen var bra och även plus för gratis bastu med havsutsikt nära de lux platserna. Men annars vill vi inte rekommendera denna camping. Inget för barnfamiljer!

    2 1 2012-08-06 kl. 19:35
  • Betyg: 2Blev besviken på denna camping. Platserna uppe i skogen är bland tallar och rötter. Inte att rekommendera om du inte vill ha in massa sand i vagnen. Vi stod på deluxdelen och där var det gräsmatta men sanslöst dyrt....295kr per dygn! På hemsidan stod det att det fanns en barnens djurhage med diverse olika djur....dessa hagar var tomma och såg ut att ha varit så länge....det fanns en bur med några kaniner!! Poolen var för djup för våra barn som ej kunde simma så inte heller där något plus (ej tempererat).

    1 2 2010-09-06 kl. 17:48
  • Betyg: 2har bara tältat där och det var för mycket rötter och tallar för min smak
    husvagnscampingen reflekterade jag aldrig över då men skönt läge var det i alla fall och bra matställe vid vattnet

    0 2 2009-08-18 kl. 10:50
  • Betyg: 3Vi hade förmånen att få en plats på ´delux´ delen av campingen. Fina gräsytor med tillgång till avlopp och vatten. Havsutsikten är bra på dessa platser. Service faciliteterna är helt ok. En till ytan mycket stor camping, med ett långt gångavstånd till reception, restaurang och badplats från vår plats). Övriga platser låg på sandig/jordig tallmiljö, med alla möjligheter att dra in jord och sand in i husvagnen... Infarten till campingen är trång och kan lätt bli kaotisk.

    0 1 2009-08-01 kl. 09:14

De som går hit besöker även:

   Vemdalens Camping
Vemdalen
   Simbadets Camping
Österbybruk
   Vindelns Camping
Vindeln
   Kolgårdens Stugb...
Vilhelmina
   Blattnicksele Ca...
Blattnicksele
   Östersunds Campi...
Östersund