Välj kartsajt: camping

Skokloster Camping

2.5 i snittbetyg (29)

Mellan Stockholm och Uppsala hittar man Skokloster Camping på Skohalvön med anrik historia. Natursköna vyer och stämningsfull atmosfär. Restaurang med familjevänliga priser och fulla rättigheter. Gästhamn samt badplats.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Skoklostervägen 47, 74696 Skokloster
Tel: 01836035
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Igår berättade telefonsvararen att restaurangen är öppen varpå vi åker många mil för att äta och sova en natt med husbilen.
    När vi anländer är det stängt. DÅLIGT

    0 2 2021-06-02 kl. 06:56
  • Betyg: 5Härlig camping nära natur och mälarens vatten. Kul att mycket nu görs av ägaren sen 2019 i förbättringar med nya gräsytor, fin strand, golfbana m.m.
    Stort plus till den Restaurang Sjökrogen med den bästa utsikten.

    1 2 2020-12-14 kl. 11:44
  • Betyg: 1Sjukt sunkig camping!

    Vi betalade närmare 400:-/natt för absolut INGENTING.
    Ett fallfärdigt servicehus.
    Lukt av avlopp.
    Duscharna va smutsiga och sjukt dåligt tryck i vattnet. Man blev knappt ren!
    Sopor överallt.
    Överfulla papperskorgar.

    OTROLIGT OTREVLIG CAMPINGVÄRD SOM BARA BLEV SUR OCH OTREVLIG NÄR MAN FRÅGADE ELLER PÅPEKADE NÅGOT!!!

    Det erbjuds absolut ingenting förutom en golfbana.

    Pratade med några permanent boende som berättade att dom snart kommer att betala närmare 4000:- i MÅNADEN.

    Galna summor för ett riktigt trashställe!!

    Jag ångrar min vistelse där!

    1 3 2020-08-30 kl. 08:19
  • Betyg: 1Vi bokade 3 nätter men åkte efter två. Sjöplats? Javisst, när den yttersta raden av husbilar hade åkt så såg man lite av vattnet faktiskt. Sunkigt servicehus och det luktade avlopp från det vi kom tills vi åkte. Vattnet smakade likadant som det luktade på campingen. Vi kommer inte tillbaka.

    2 1 2020-08-24 kl. 19:00
  • Betyg: 4En väldigt trevlig camping med bra tilltagna campingplatser, härliga vyer och trevlig bemötande i receptionen. Jag kan varmt rekommendera denna campingplats. Restaurangen inne på campingområdet bjuder god vällagad kost, menyn erbjuder något för alla smaker till rimliga priser och en underbar utsikt över Mälaren. Ett besök här ångrar man inte.

    0 3 2020-06-27 kl. 16:58
  • Betyg: 1Mörk, trångt.
    Vi betalade och åkte mot ”vår” plats. Vägen är full av gropar, då vi möts av en vacker vy över vattnet och solen. Men där var inte ”vår” plats utan vi åker in i skogen bland massa sunkiga och skitiga vagnar, det är trångt, massa träd och väldigt mörkt. Här vill vi inte bo.
    Åker tillbaka till receptionen,han undrar om vi inte hitta platsen, jo,men ångrade oss och sa att det inte var det vi förväntade oss. Mannen hänvisar till pappret på disken, att campingen inte betalar tillbaka några pengar. Kommer INTE rekommendera denna camping eller komma tillbaka.

    2 0 2019-09-04 kl. 23:34
  • Betyg: 1Dåligt mottagande. Personal som inte kunde ett ord svenska. Eftersom det regnat kraftigt var platsen vi tilldelades delvis full med vatten varför vi fick ställa oss en meter ln på nästa plats vilket senare påpekades av ägaren som även han kommunicerade på engelska trots vår svenska bil och flagga. Tilläggas bör att numret och platsmarkeringen var borta! Dessutom mycket sunkigt servicehus. Vi kommer definitivt inte tillbaka.

    0 2 2019-08-25 kl. 16:10
  • Betyg: 3Trevlig personal, gratis varmvatten, gröna fina områden

    0 0 2019-07-27 kl. 06:06
  • Betyg: 5Magisk miljö,natur,atmosfär o unik biotopskog.Mitt på campingen.Hägrar,ekorrar,paddor,rävar,trollsländor mfl.Djur som gör en sällskap mitt i allt.Hög service med trevlig personal.Jättefina råvaror o superb mat på resturangen.Med proffsig personal.Solnedgångarna över Mälaren här är som en vacker tavla.Badstrand med långgrunt vatten.Svanar o andra fåglar som sällskap vid bad.Lungt område och en bra kiosk.Båtar o kanoter att hyra billigt vid säsong Stugor med kvalitetsängar o mysig veranda med sjöglimt.Husvagnar o husbilar samt tält med tillgång till kök,tvätt o dusch / wc.

    2 2 2019-06-24 kl. 18:57
  • Betyg: 3Inte de bästa gästplatserna om man inte har turen att få plats närmast vattnet. Mycket vackert vid solnedgång. Trevlig restaurang med begränsat utbud. Underhållning av trubadur, trevligt och ger hela vistelsen ett klart

    1 0 2019-06-07 kl. 19:12

De som går hit besöker även:

   Rättviks Camping
Rättvik
   Orsa Camping
Orsa