Välj kartsajt: camping

Marstrands Familjecamping

2.4 i snittbetyg (46)

Bara 4 mil från Göteborg kan du bo på Marstrands familjecamping i en trevlig skärgårdsmiljö.

Mer information: Läs mer och boka på Camping.se
Adress: Långedalsvägen 16, 44030 Marstrand
Tel: 0303-60584
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 4):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1En stor besvikelse på alla vis både vad det gäller bemötandet och städning av servicehusen och på området. Överfulla soppbingar som måsarna levde på är inte ok. Påpekade detta men fick ett otrevligt svar. Och oväsen till långt fram på småtimmarna verkade som ingen hade någon natt koll överhuvudtaget.Vill man besöka Marstrand så kan man göra det över dagen och bo på någon annan camping exempelvis Stocken som det inte är långt till från Marstrand.

    5 0 2014-07-11 kl. 09:44
  • Betyg: 1Kom i går åkte idag. Mera behöver väll inte sägas . Återkommer inte. Håller med tidigare kommentarer det var samma bemötande vi fick . Inte bra för Marstrands rykte . Oväsen till långt in på morgontimmarna det är inte acceptabelt . Verkade inte som någon hade koll på någonting . Besvikna !!

    4 0 2014-07-10 kl. 14:01
  • Betyg: 1Tack för att ni upplyser om sådant här. Vi hade planerat att campa på Marstrand gjorde det i fjol och blev så vänligt bemötta på alla vis och butiken var toppen . Har förstå att det är någon annan som är där nu så vi väljer att ändra våra semesterplaner .

    6 0 2014-07-08 kl. 21:05
  • Betyg: 1Bra att få reda på detta angående denna camping hade tänkt oss hit med väljer Stocken istället känns som ett säkrare kort. Man vill ju få ut det bästa på sin ledighet och berusade campingvärdar vill vi inte mötas av . Trist när en camping förfaller som det verkat gjort här. Det blir ju inget bra rykte för Marstrand som är ett fint ställe men det borde ju finnas en fungerade och fräsch camping med trevligt bemötande .

    5 2 2014-07-07 kl. 10:43
  • Betyg: 1Måste tyvärr hålla med tidigare kommentarer . Besökte denna camping nyligen det kändes som lågsäsong mer eller mindre stängt . Vi kände oss mest till besvär som besökte deras område .Synd det inte finns någon annan camping att välja för Marstrand i sig är helt ok .

    5 0 2014-06-30 kl. 17:34
  • Betyg: 1Måste tyvärr hålla med tidigare kommentarer dåligt internet uselt bemötande av dom som jobbade på campingen .Slitna servicebyggnader med polett system. Obefintligt utbud i den utlovade butiken . Denna camping kräver en ordentlig uppfräschning om den ska överleva . Upplevde oxå väsen till sent på natten trodde det var en Familjecamping med en viss respekt för tystnade efter kl 24.00. Synd för läget är jättefint !

    5 0 2014-06-28 kl. 10:43
  • Betyg: 5Ang klagomål på städningen - det har varit samma städpersonal i många år som städar på samma tid varje dag. Om alla tänker på att göra rent efter sig i kök, dusch o toa är problemet minimalt. Vissa kanske har ´pigor´ hemma o inte är vana att ta upp efter sig men för oss som inte har det är det en självklarhet att lämna tex köket så som man själv vill hitta det. Detta borde alla tänka på. Städpersonalen kan inte hålla koll 24/7.

    3 5 2014-06-27 kl. 21:04
  • Betyg: 1Vi bor i närområdet och har undvikt Marstrands familjecamping under många år .Provade i fjol och blev positivt överraskade trevlig och gästvänlig personal städat och fräscht i servicehusen vilket det inte vart tidigare. Så vi återvände i år och blev än en gång besvikna på denna camping.Nu var gamla ägaren tillbaka så det var en allmän sur stämmning över campingen dåligt sortiment i butiken städningen kunde vart bättre ett stort minus igen för Marstrands Familjecamping .Så ni som tänkt er dit tänk om finns mycket bättre campingar att välja.

    7 0 2014-06-26 kl. 07:02
  • Betyg: 1Besökte Marstrands Familjecamping för ett par veckor sedan vilket blev en stor besvikelse dåligt städat väsen till långt fram på småtimmarna. Arrogant och otrevligt bemötande av ägarna . Var där förra året och då var det toppen trevlig personal städat och bra på alla vis .
    Lär dröja tills vi återvänder dit !!!

    7 1 2014-06-23 kl. 14:20
  • Betyg: 2Fin miljö nere vid färgeläget och på marstransön! Men campingen är. för oss en besvikelse. Att betala extra för dusch o kök är så dåligt! Att personalen var väldigt långt från servisinriktade och som jag tycker nästan sura gör att jag inte ger mer än två stjärnor! Kan inte förstå att konön inte har bättre affärer med tanke på det underbara läget! Varning för väldiga parkeringsproblem nere vid färgeläget!

    3 0 2013-07-22 kl. 20:54

De som går hit besöker även:

   Långholmens Husb...
Stockholm