Välj kartsajt: camping

Vadstena Camping

3.3 i snittbetyg (73)

Vadstena Familjecamping ligger endast ett par kilometer norr om Vadstena. Här kan du passa på att bada på Vätterviksbadet.

Mer information: Läs mer och boka på Camping.se
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 5):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Fantstiskt fin camping med nybyggt fräscht servicehus. Nära med cykel till Vadstena city och nära till bad

    0 1 2013-08-05 kl. 11:57
  • Betyg: 5Otroligt trevlig och fin camping med vacker utsikt över Vättern. Super trevlig personal, både i receptionen och i restaurangen. Jättefina nyrenoverade servicehus - superbra idé med att endast ha inneskor (Flip-Flops säljs i receptionen för 10 SEK).
    Deras camping-tåg gick in till Vadstena varje dag och även någon kväll i veckan (Y). Barnaktiviteter, hoppkudden samt fyrhjulingen uppskattades av min små barn på 7, 11 och 13 år.
    Denna camping kommer jag och min familj absolut besöka alla år framöver. TOPPBETYG!!

    0 0 2013-08-04 kl. 19:56
  • Betyg: 3Alltid trevligt att besöka Vadstena! Nytt servicehus som var jättefint, men att gå in utan skor på en allmän toalett kändes inte så fräscht. Trafiken utanför campingen är inte så mycket att göra något åt, men campinglägrens framfart känns livsfarlig!

    2 1 2013-08-04 kl. 07:11
  • Betyg: 2Bra läge nära Vadstena och Vättern. Fint bad gör människor, sämre för hundarna. Dåligt läge vid riksväg 50 med bullrande trafik hela dygnet. Det södra servicehuset saknade tvål och torkmöjlighet för händerna efter toa-besöket. Dessutom skoförbud på toaletten, inte fräscht.

    4 0 2013-08-03 kl. 15:04
  • Betyg: 4Jättefin badplats, fräscha servicehus, närhet till Vadstena. Tyvärr var vattenrutschbanorna bara öppna en timme på dagen (och ej vid regn) och tåget var trasigt när vi var där. Skulle dock kunna campa där igen, stor camping/stora ytor, bra lekpark(er) och trevlig personal!

    2 0 2013-08-01 kl. 19:02
  • Betyg: 3Det var dyrt att stå på el plats! Annars fina service hus med allt.. Nära till härliga bad.// Lillemor o Göran

    2 0 2013-08-01 kl. 11:53
  • Betyg: 1En barack är servicehus; ingen tvål eller handtork på toaletten, färskvatten och spolar lattrin med samma slang (fräscht!), jättelångt till sopmajan, folk lägger sina sopor på hög utanför servicebaracken, varmvattnet som regel slut, skoförbud på toaletterna (vem vill gå i strumpor på en offentlig toalett?). Campingen har ingen koll på vilka platser som är lediga eller inte, dålig uppmärkning av platser, inget program över aktiviteter, ett roligt tåg för barnfamiljer till stan som går en gång per dag, och då mitt i lunchen. En hårt trafikerad bilväg direkt mot campingnen.

    2 2 2013-07-26 kl. 11:38
  • Betyg: 5Helt underbar camping med otroligt fina servicehus.Fräsht o fint hela tiden. Även perfekt för barnen med hoppkudde o gratis vattenrutchbana.. Toppbetyg på allt..

    1 1 2013-07-25 kl. 15:53
  • Betyg: 3Blev anvisade till en plats som var upptagen. Det var väldigt rörigt som det kan bli när det är sådant tryck på högsäsong. Fick dock en plats till slut mitt på campingen nära till hoppkudden och vattenrutchkanan. Fint låånggrunt bad. Servicehuset var nybyggt och fräscht. Dock för få duschar på så stort antal campinggäster = kö. Bra utbud i affären. Känslan av att stå vid en rastplats o campa då vägen ligger intill, men det är ju ganska självklart kan jag tycka, det vet man ju om.solnedgång över vättern

    1 0 2013-07-21 kl. 07:41
  • Betyg: 3Blev besvikna på att dom har begränsade öppettider på vattenrutschbanan och en campingvärd som kör alldeles för fort inom området och störande ljud från närliggande väg med tung trafik. Annars en fin och familjär camping med fin badstrand och nära till allt. Fina servicehus men dom vill att man tar av sig skorna vilket jag inte tycker man gör på allmänna toaletter.

    4 0 2013-07-20 kl. 06:39

De som går hit besöker även:

   Lassalyckans Cam...
Ulricehamn
   Gökaskratts Camp...
Hovmantorp
   Överlida Camping
Överlida
   First Camp Kolmå...
Kolmården
   Örnefjordens Cam...
Kungshamn
   Karlsborgs Campi...
Karlsborg