Välj kartsajt: camping

Farstanäs Camping och Havsbad

2.6 i snittbetyg (35)

Farstanäs Havsbad och Familjecamping är den största inom Stockholmsregionen. Anläggningen sluttar ned mot Saltsjön och har stora ovårdade gräsytor.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Farsta 1:1, 15391 Järna
Tel: 08-55150215
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Otrevlig och rasist ägare. Finns ingen förbjud att grilla BREDVID stranden. Mrs Gustafsson gick från hennes kiosken efter nästan en timme grilla och skreck på oss. När frågade ´visa mig vart är förbjud att grilla?´ ropade hon son(?) eller kock från tum restaurang och tänkte vi kommer att bli rädda på honom. Kollade inte på barnen. Det går inte att prata snäll och lugn? ALLA i sommras grillade på hennes(?) stranden och fanns inga problem. Ner laddar jag bild med allt som är förbjud. Ingen förbjuden att grilla. Hälsar.Ingen förbjud att grilla

    4 3 2017-05-07 kl. 13:46
  • Betyg: 5Fin ren camping i lugnt läge. Bra personal,ungarna älskar stället (och det gör vi oxå

    2 1 2016-08-26 kl. 11:23
  • Betyg: 5Tycker synd om Lena.
    Hon verkligen älskar barn och barnen älskar henne.
    Det finns vuxna som är uppvuxna på denna camping och pratar än idag med glittrande ögon allt bus hon gjort för dem.
    Fattar inte att ni orkar klanka på henne.
    Lena är en mycket bra människa.
    Hon försöker att få oss alla att trivas där ute.
    Med fyrverkerier, pub/trubadurafton, lotteri kvällar, mm.

    Berätta i stället om den underbara naturen och resarvat som finns.
    Och dessa duktiga arbetare som varje morgon plockar upp allt skräp, klipper gräs, mm.
    Och ungdomarna som får en chans att känna på att arbeta på sommaren
    // Peter

    6 3 2016-05-12 kl. 19:50
  • Betyg: 3Vi har campat där med husbil 2 somrar. Fräscht på toaletterna och områden. Bra rekreationsområde att vandra/jogga i. Fantastisk utsikt. Som alltid på dessa ställen så är det ju inte billigt att käka eller handla i shoppen. MEN varför måste man ha myntinkast till duschen? Det har jag aldrig råkat ut för på utländska campingar. Nu gick det ju ingen så´n nöd på oss då vi duschade i husbilen.
    Myntinkastet till duschen gör att de bara får 3 ***

    1 0 2016-04-02 kl. 17:07
  • Betyg: 5Fin Camping. Ordning och reda är ett måste på en stor Camping och det står platschefen för. God mat, dagsbehoven kan köpas i affären, härlig strand och trevlig personal om man sköter sig. Väl värt ett besök säger jag som campat där varje år i 6 år. Väl värt ett besök!

    3 3 2015-06-19 kl. 07:43
  • Betyg: 4Fantastisk camping med trevlig personal och otroligt vackra naturmiljöer, en butik med det viktigaste utan hutlösa priser. Bra och billig mat på restaurangen.

    2 7 2014-08-01 kl. 09:31
  • Betyg: 1VARNING! Kommunen har denna camping som sommar praktik för ungdomar, välj något annat om era barn får denna camping tilldelat sig. Ägaren skriker på barnen och behandlar dem som skit rent ut sagt. Tvingar ungdomarna jobba/stanna längre än va reglerna säger. Våran kille stannade bara en dag och vi meddelade kommunen.

    9 2 2014-07-29 kl. 10:59
  • Betyg: 1Oh my! The most horrible place I´ve ever been on vecation. The staff is really unfriendly, especially the manager (and you can´t avoid her, she works both in the reception and cafeteria). We had to leave early even though we had payed for a full week, because we couldn´t handle the unfriendlyness. Terrible! We would most certainly never go back, and if you want a nice holiday neither should you!

    13 0 2013-09-22 kl. 11:36
  • Betyg: 3Vi tältade på Farstanäs över en helg och vi kan inte klaga mer än att när man duschade så var man hela tiden tvungen att slänga i kronor för att få varmvatten. Lite jobbigt. Men personalen var trevlig och det är en underbar strand.

    1 0 2013-07-24 kl. 09:37
  • Betyg: 5Åkt hit i flera år, jättemysigt! Hon som driver ställer är bäst! Jag återvänder varje år för badet är bra, stugor & campingen äger, resturangen har toppklass mat och servicen är toppen. Badrummen är fräscha. Allt som man vill ha av en camping! BESÖK är mitt råd. Jag älskar stället!

    1 5 2013-06-26 kl. 21:59

De som går hit besöker även:

   Alpbyn
Järvsö
   Tisarstrands Cam...
Hallsberg
   Caravan Club / S...
Sollerön
   Mariefreds Camping
Mariefred
   Garviks Camping
Strömstad