Välj kartsajt: camping

Wiggersviks Familjecampingg

3.1 i snittbetyg (25)

Wiggersviks moderna familjecamping erbjuder både campingplatser och stugor strax intill havet.

Mer information: Läs mer och boka på Camping.se
Adress: Wiggersvik 5, 45634 Kungshamn
Tel: 0523-32635
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 3):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 1Smutsigt på uteserveringen,ogräs växer överallt,ser övergivet ut,inga bra vadställen,hit åker vi aldrig mer

    2 5 2014-07-30 kl. 18:08
  • Betyg: 1Det värsta ställe. Extra betalt för att parkera sin bil. Ingen Wifi, fast reklam säger så, och ut ifall extra betalt.
    Smutsiga toaletter, där toa papper lyser med sin frånvaro . Välj ett annat ställe.

    2 3 2014-07-19 kl. 19:13
  • Betyg: 1Vi åkte aldrig till Wiggersvik Camping men vi gjorde en bokning och har i snart en månad försökt avboka vistelsen eftersom vår bil är ur funktion. Jag har aldrig varit med om sämre bemötande från personalen. Receptionisten har ändrat villkoren för avbokning efter eget tycke bara för att de inte ville betala tillbaka våra pengar. Vi har dessutom betalat för avbokningsskydd. Receptionisten har dessutom personligen förolämpat oss flera gånger både i telefon samt via mail. Jag vill ge ett råd till alla som läser det här. ÅK INTE DIT!

    3 7 2013-07-04 kl. 07:48
  • Betyg: 1Har besökt denna camping under två nätter. Jag lovar att aldrig återkomma. Jag tror aldrig att jag, och fler med mig, blivit så illa bemötta som av personalen i receptionen. Hade jag inte haft förväntansfulla barn med mig hade jag vänt direkt. Den plats jag bokat per telefon fanns inte, på plats fick jag veta att man inte tog emot bokningar??? Som sagt, det finns andra betydligt trevligare campingplatser att besöka i närområdet.

    0 1 2012-08-07 kl. 18:54
  • Betyg: 1Har aldrig varit på en sån dålig camping i hela mitt långa caping liv... Mitt i högsommarn tryckte de in fler husvagnar än va det fick plats till, våran plats ´checka dom ´ om oss till en annan (utan att vi visste om det) där redan en stod, sen bokade dom in en ny på vår plats och tills slut fanns det ingen plats och vi fick åka hem.. Toaletterna städades 1 gång om dagen, bajs på ringarna och hår i duscharna. Du får betala för att få diska i varm vatten. Och personalen va långt ifrån tillmötesgående. De ville bara tjäna pengar..... Absolut inget jag rekomenderar!!!!

    1 1 2010-10-21 kl. 11:39

De som går hit besöker även:

   Johannesvik Camp...
406 meter bort
   Åkulla Friluftsg...
Rolfstorp
   Ronneby Havscamp...
Listerby
   Lisebergsbyn
Göteborg
   Ullared Camping
Ullared