Välj kartsajt: camping

Västervik Resort

3.8 i snittbetyg (86)

Välkommen till Västervik Resort- i hjärtat av skärgårdsstaden Västervik. Här vaknar du till talldoft och vågkluck och kan bada och fiska så snart andan faller på. Stugor, campingtomter, villlavagnar och vandrarhemsrum stoltserar i en vacker skärgårdsmiljö med både hav och skog runt knuten. Aktivera dig med Lysses barnklubb, footgolf, golf, luftkuddeland, kajak, äventyrsberg, zipline och mycket mer. Här går du aldrig sysslolös och du kan förvänta dig extra allt! Vill du uppleva en kittlande badupplevelse erbjuder Upplevelsebadet en häftig miljö med rutschkanor, varma källor, klätterväggar, strömkanal och en minipool för det allra minsta i familjen. För den som vill ta igen sig och bara njuta finns relaxen med ett turkiskt haman, romerskt bad och flera olika bastutyper både inom- och utomhus allt i ett härligt medelhavsklimat. Fräscha restauranger erbjuder allt från svenska sommarklassiker till medelhavsfavoriter och du avnjuter din mat i fantastiska miljöer som för tankarna mot Italien och Spanien mitt i den småländska faunan.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Lysingsvägen, 59353 Västervik
Tel: 0490-258000
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 7):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1I början av maj 2010 skulle besöka campingen men tji fick vi,inget svar på varken jour klocka eller telefon,detta var en söndag,återkommer ej.

    0 0 2010-10-18 kl. 16:39
  • Betyg: 4En fantastisk camping, som erbjuder mycket för alla campare!

    Trevlig serviceminded personal, bra information, stora fina platser, och framför allt fantastiskt städning och koll på servicehusen/toaletter mm.

    Stort badland med vattenrutchkanor och poler för barn och vuxna.
    nära till fin badstrand, massor med andra trevliga aktiviteter.

    Nära till city och andra köpcentra i närheten.

    OBS! Missa inte Åhmans vid stationen!!
    Rekomenderas som ett trevligt och bra alternativ för alla campare

    0 0 2010-09-06 kl. 09:08
  • Betyg: 5Bästa campingen som vi varit på, har campat sen vi var små båda två. Våra barn 3 och 5 år trivdes väldigt bra. Många aktiviteter för barn. Bodde nära ett servicehus. Bra pool. Nära till Vimmerby, ca 1 timmes bilresa. Om man bor minst 3 nätter på campingen så får man rabatt på tvådagars entré till ALV.

    0 0 2010-08-01 kl. 17:58
  • Betyg: 5Bra camping, men stor. Som barnfamilj med lite yngre barn rekommenderas att man funderar var man vill ligga. Vi hamnade så långt ifrån poolbadet man bara kunde komma... och lite oturligt precis mitt emellan och därför ganska långt till servicehus. och det var lite synd. Men å andra sidan nära fotbollsplan och lekplats. Trevlig personal genomgående. Många aktiviteter för barnen, bland annat en gratis teknikbana i skogen. Enkel men jättekul för vår 4- och 6-åring.

    0 0 2010-07-31 kl. 20:39
  • Betyg: 2Vi övernattade i en av deras lägenheter och fick betala lika mycket som för ett hotellrum i en storstad, trots att det varken ingick frukost, lakan eller städning. Vi åt frukostbuffé på en av restaurangerna på området och den var rent bedrövlig. Billig Eldorado-mat och mejerivaror som passerat bäst-före-datum serverades utan kylning tillsammans med ägg med grå gula och ofräscha grönsaker. Hit åker vi inte igen.

    1 0 2010-07-30 kl. 16:37
  • Betyg: 2Tyckte att det var lite mastigt att behöva betala fullpris för tält om man bara vill stanna en natt. Rent och fräscht men lite slitna sanitetsbodar. Vi bodde på tältplats A som är bilfri vilket är trevligt.

    0 0 2010-07-29 kl. 17:04
  • Betyg: 2Dyrt om man bara ska sova en natt. Opersonlig och gigantiskt stor. Ett plus för att vi fick en tältplats trots att dessa egentligen var fulla.
    Vi blev väldigt fascinerad av lyxcampinglivet som många faktiskt lever där... !

    0 1 2010-07-24 kl. 18:02
  • Betyg: 5Väldigt fin camping med trevlig personal och bra service! Rena och snygga servicehus som under högsäsong städas 3 gånger per dag med undantag med servicehuset Dungen ( barack ) Alla områden är bra förutom dungen så försök att inte hamna i Dungen för det ligger avides.. Rekommenderar områdena: Viken, Kullen, Kapell, Marielund, Hagen eller Ängen. Väldigt mycket aktiviteter under sommaren både för stora och små! Rekommenderar varmt Lysingsbadet. Har besökt det här stället i 6 år och haft säsong nu i 3 år! Så åk hit!

    0 0 2010-06-28 kl. 19:24
  • Betyg: 2En camping som jag hört väldigt mycket bra om men som inte alls föll mej i smaken. Tyckte bara att den var stor och väldigt opersonlig. Stannade bara en natt.

    0 0 2009-10-23 kl. 17:27
  • Betyg: 5Jag och familjen tältade här och vi tyckte att det var toppen! Mycket att göra för barnen och staden är mysig också. Jag gillade Lager 157 också :)
    Skönt att det fanns kök att tillgå, med spis, diskmaskin etc.

    0 0 2009-08-03 kl. 22:11