Välj kartsajt: camping

Västervik Resort

3.8 i snittbetyg (84)

Välkommen till Västervik Resort- i hjärtat av skärgårdsstaden Västervik. Här vaknar du till talldoft och vågkluck och kan bada och fiska så snart andan faller på. Stugor, campingtomter, villlavagnar och vandrarhemsrum stoltserar i en vacker skärgårdsmiljö med både hav och skog runt knuten. Aktivera dig med Lysses barnklubb, footgolf, golf, luftkuddeland, kajak, äventyrsberg, zipline och mycket mer. Här går du aldrig sysslolös och du kan förvänta dig extra allt! Vill du uppleva en kittlande badupplevelse erbjuder Upplevelsebadet en häftig miljö med rutschkanor, varma källor, klätterväggar, strömkanal och en minipool för det allra minsta i familjen. För den som vill ta igen sig och bara njuta finns relaxen med ett turkiskt haman, romerskt bad och flera olika bastutyper både inom- och utomhus allt i ett härligt medelhavsklimat. Fräscha restauranger erbjuder allt från svenska sommarklassiker till medelhavsfavoriter och du avnjuter din mat i fantastiska miljöer som för tankarna mot Italien och Spanien mitt i den småländska faunan.

Adress: Lysingsvägen, 59353 Västervik
Tel: 0490-258000
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 5):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Jättefin camping där vi varit flera gånger. Jättetrevlig och smidig personal. Rent och fint på servicehusen (synd bara att städning sker då alla vill duscha på morgonen). Gratis inträde till det fina poolområdet. Flera restauranger på området och en bra matbutik vilket gör att man aldrig behöver lämna campingen, perfekt för barnfamiljer.

  0 0 2012-09-29 kl. 07:20
 • Betyg: 4En stor camping med många aktiviteter för hela familjen. Allt du behöver finns på campingen, bortsett från lugnet du bara kan få på mindre campingar. Tomten vi fick i området Dungen kändes liten i förhållande till vår 650-vagn. Det kändes lagom att bara sätta upp ett soltak. Att ha en säkerhetsmarginal på 4 meter till grannen var inte att tänka på. Det var även långt till servicebyggnaden. Vi kommer återvända när vi inte har småbarn längre.

  1 0 2012-08-21 kl. 18:50
 • Betyg: 2Campingen har många aktiviteter därav den höga rankingen men många av tomterna består enbart av lera o jord, så de får bara en stjärna av oss. När vi gick runt såg vi att en hel del av tomterna hade det inte varit gräs på många år. Personalen okunnig om campingen, de verkade enbart kunna ta betalt och hade för övrigt väldigt dålig kännedom. Så man kan undra vad man betalade 720kr för två nätter för.

  1 0 2012-08-20 kl. 18:54
 • Betyg: 4Var här v28 2012, vi lyckades boka en bra plats som låg nära servicehuset Kullen. Kompisarna som var där samtidigt hade bokat innan oss och fick en plats på området Ängen och där var det rejält gyttjigt. Tvättmaskiner och pool ingick i avgiften men inte Luftkuddelandet som var dyrt (60:- för en timma alt 75:- för en dag). Våra barn tyckte att de få lekplatser som fanns var riktigt dåliga. Fräscht och bra på servicehuset Kullen.

  0 0 2012-07-31 kl. 17:44
 • Betyg: 4Många områden att välja på för sitt boende gör att campingen inte känns så stor som den är. Mycket barnaktiviteter och bra lekplats. Härlig strand och poolområde samt klippor-något för alla soldyrkare!
  Varierande kvalitet på servicehusen men överlag helt OK. Dyrt att äta på restaurangen.

  1 0 2012-07-26 kl. 20:06
 • Betyg: 4Underbart,.. Allt funkade =)
  700pix middag för 2kids o 2vxna =) men det blev skraprent så gott det var,..

  0 0 2012-07-22 kl. 18:30
 • Betyg: 1Är en 49-årig mångårig campare, idag checkade 23-åriga dottern in med tre kompisar för att tälta. De blir så otroligt dåligt bemötta för att de är ungdomar?! De blir avsnästa och måste legitimera sig en o en så att de är över arton. De är alla 23-24. Fine men man kan vara trevlig för det! Jag hade aldrig checkat in sa vi när hon ringde hem och berättade. Charmkurs till personalen kanske...

  0 1 2012-07-17 kl. 15:58
 • Betyg: 5Gillar denna camping både på hög- och lågsäsong. Den har precis allt jag behöver, bra lekplatser här och var, pool eller strand.Butik som har det man behöver och sedan finns butiker som säljer leksaker och annat. Servicehusen är så fina! Bra mat/fika och trevlig personal. Visst kostar en del saker men det finns så otroligt mycket man kan göra som inte kostar. Har man barn så är denna camping väldigt bra, de hittar lätt kompisar och det finns alltid något att göra för dem.

  0 0 2012-07-15 kl. 18:00
 • Betyg: 4Fanns mycket att göra, men många saker får man betala extra för trots den höga campingavgiften. Men det finns saker för alla smaker. Från uppträdande till dom fina öarna som man kommer ut till via ett antal broar, där det känns som att vara ute med båten i skärgården. Man skall nog vika ett antal dagar här för att kunna hinna utnyttja möjligheterna. Ett förbättringsområde är i så fall områdeskartan, där det är svårt att utläsa vilka servicar som finns i vilken servicebyggnad. Gick 200 meter extra varje gång jag skule tömma gråvatten.

  0 0 2012-07-09 kl. 08:33
 • Betyg: 5Klart att det blir snurr under högsäsongen när det skall hysas över 5000 personer/dygn och allting kanske inte är tipptopp alla timmar på dygnet,men hur som helst en otrolig camping att vara på.Fast om man skall få ett bra helhetsintryck ska man nog spendera minst en vecka och inte bara 1-2 nätter för då kan campingen kännas lite överdimensionerad och man hinner inte o se allt.

  0 0 2012-05-26 kl. 12:25