Välj kartsajt: camping

Västervik Resort

3.8 i snittbetyg (86)

Välkommen till Västervik Resort- i hjärtat av skärgårdsstaden Västervik. Här vaknar du till talldoft och vågkluck och kan bada och fiska så snart andan faller på. Stugor, campingtomter, villlavagnar och vandrarhemsrum stoltserar i en vacker skärgårdsmiljö med både hav och skog runt knuten. Aktivera dig med Lysses barnklubb, footgolf, golf, luftkuddeland, kajak, äventyrsberg, zipline och mycket mer. Här går du aldrig sysslolös och du kan förvänta dig extra allt! Vill du uppleva en kittlande badupplevelse erbjuder Upplevelsebadet en häftig miljö med rutschkanor, varma källor, klätterväggar, strömkanal och en minipool för det allra minsta i familjen. För den som vill ta igen sig och bara njuta finns relaxen med ett turkiskt haman, romerskt bad och flera olika bastutyper både inom- och utomhus allt i ett härligt medelhavsklimat. Fräscha restauranger erbjuder allt från svenska sommarklassiker till medelhavsfavoriter och du avnjuter din mat i fantastiska miljöer som för tankarna mot Italien och Spanien mitt i den småländska faunan.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Lysingsvägen, 59353 Västervik
Tel: 0490-258000
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Stor camping med mycket att göra för både vuxna och barn. Inte alls för långt att cykla in till stan. Bra utbud i restaurangerna och affären. Rena och fräscha servicehus. Ingenting att klaga på faciliteterna. Dock så skulle den stackars underbemannade personalen i glass/korvkiosken behöva backup. Helt klart värt ett besök om man gillar fart och fläkt!

    0 0 2018-05-27 kl. 19:57
  • Betyg: 5Lever upp till sina 5 stjärnor! Här finns allt, inomhus-äventyrsbad, havsbad, bra lekparker, höghöjdslinbanor mm För egen del väljer jag en plats lite längre ut på kanten, såg rätt ´gyttrigt´ ut mitt i smeten! Tydligen en av Europas största campingar och det kändes med över 900 husvagnsplatser! Kommer gärna tillbaka eftersom Västervik som sommarstad är väldigt mysig!

    2 0 2017-08-06 kl. 10:35
  • Betyg: 4Stora fina platser om man vill ha lugnet ska man ej bo vid stora lekplatsen
    Bra bad med flera småstränder och bryggor.
    Ok restaurang dyr affär hinner ej städa tillräcklingt ofta men det är ju mycke folk på campingen

    1 0 2017-08-03 kl. 20:05
  • Betyg: 3Bodde här för första gången ett par dagar jul-aug 17. Vi bodde vid område Marielund. Rekommenderas inte p.g.a ofräscht ´servicehus´. Vart med om mycket bättre, nyare o fräschare på 2* campingar. När man betalar dessa summor för att bo på en 5* camping förväntar mig sig bättre än uppgraderat utedass med dusch. Kändes som man var smutsigare efter man duschat än innan. I övrigt var campingen enormt stor med massa aktiviteter för barn. Bo någon annnanstans på området så blir ni nog garanterat nöjda.

    0 0 2017-08-02 kl. 17:35
  • Betyg: 2Platsen vid vattnet var det bästa med hela veckan. Städning av servicehusen var katastrof (Kapellet) Riktigt snuskigt milt sagt. När det är högsäsong räcker det inte att städa morgon och kväll. Dröjer nog några år innan vi kommer tillbaka om det blivit bättre.

    1 0 2017-07-24 kl. 11:25
  • Betyg: 5En stor och fin camping med stora tomtplatser på gräs! För barnfamiljen med barn i olika åldrar har den allt man kan önska - stor lekpark, fotbollsplan, badhus, äventyrsgolf, luftkuddeland, uppträdanden, linbana och mycket mer. Även Lysses tåg som tog barnen runt på en tur runt campingen. Trots att det är en stor camping så var det lugnt om kvällarna och man kunde sov ostört. Servicehusen var mycket fräscha och det fanns familjeduschar att välja om man önskade. Vi bodde närmast det äldsta och minst fräscha servicehuset men är nöjda ändå om man ser till helheten i övrigt. Fina stränder för dom som tycker om att bada i havet och leverans av Västerviks godaste pizzor. Helt klart värt ett besök!

    2 0 2016-09-09 kl. 14:28
  • Betyg: 2Detta är en stor camping!
    Denna camping passade tyvärr inte oss då den är för stor...
    Receptionskillen som tog i mot oss var supertrevlig!det var rent o snyggt på servicehusen, bra resturanger speciellt cava o tapas! Väl värt att testa deras paella med cavasangria till!

    Det dåliga betyg ges pga den är för stor för våran del! Gillar man mycket folk runtomkring sig så passar denna dig

    1 0 2016-07-14 kl. 08:42
  • Betyg: 4En bra camping för barnfamiljen. Platserna vi fick var mkt stora och trevliga. Närhet till den stora lekparken var väldigt skönt för oss med barn. Vi stod på campingen en vecka, trevliga husvagnsgrannar, bra service, äventyrsbadet var bra, nackdel med det var de små omklädningsrummen. Skönt att dusch, toa, tvättstuga ingick i priset. Nackdel var att det var lite dåligt skyltat på servicehusen så man fick chansa lite vad varje hus var. Men överlag är det en trevlig camping för oss med barn. Är en väldigt stor camping så det gäller att välja vad man vill ha närhet till.

    3 1 2016-07-13 kl. 21:14
  • Betyg: 2Hamna framför flyktingförläggningen. Där barn sprang över vår tomtplätt då vi åt.Tog vatten ur vår kran å bomba servicehuset insida. Fick byta plats efter en dag till stranden. Där börjar dom klippa gräset kl 7 på morgonen. Vissa delar av stället e fint. Njaaaa skall mycket till för ett besök igen. Viiiiiiiiii drar till nästa plejs.

    0 1 2016-07-13 kl. 06:48
  • Betyg: 4juli-15. För stort och kommersiellt för vår smak. Men jättefräscht servicehus och de små öarna med spångar emellan var fantastiska

    1 0 2016-05-30 kl. 19:43