Välj kartsajt: camping

Västervik Resort

3.8 i snittbetyg (85)

Välkommen till Västervik Resort- i hjärtat av skärgårdsstaden Västervik. Här vaknar du till talldoft och vågkluck och kan bada och fiska så snart andan faller på. Stugor, campingtomter, villlavagnar och vandrarhemsrum stoltserar i en vacker skärgårdsmiljö med både hav och skog runt knuten. Aktivera dig med Lysses barnklubb, footgolf, golf, luftkuddeland, kajak, äventyrsberg, zipline och mycket mer. Här går du aldrig sysslolös och du kan förvänta dig extra allt! Vill du uppleva en kittlande badupplevelse erbjuder Upplevelsebadet en häftig miljö med rutschkanor, varma källor, klätterväggar, strömkanal och en minipool för det allra minsta i familjen. För den som vill ta igen sig och bara njuta finns relaxen med ett turkiskt haman, romerskt bad och flera olika bastutyper både inom- och utomhus allt i ett härligt medelhavsklimat. Fräscha restauranger erbjuder allt från svenska sommarklassiker till medelhavsfavoriter och du avnjuter din mat i fantastiska miljöer som för tankarna mot Italien och Spanien mitt i den småländska faunan.

Adress: Lysingsvägen, 59353 Västervik
Tel: 0490-258000
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

 • Betyg: 5Mycket fin camping med mysiga klippor att bada från. Kanonfina servicehus.

  0 0 2018-08-09 kl. 13:10
 • Betyg: 5Fin men stor.
  Plus: Fin omgivning, mycket aktiviteter, välstädat och fint servicehus (Hagen)
  Minus: Stort och avstånd, väl trafikerade vägar inne campingen risk för barn, lite långt in till stan

  0 0 2018-08-02 kl. 21:09
 • Betyg: 5Fantastisk camping med mycket varierande natur, från öppna ängar till klippor med rikligt med träd. Passar de flesta campare. Vi bokade en stor plats med EL, VA och TV. Det fanns tyvärr bara 4 kanaler, varav 2 funkade som de skulle. Men med en bra router som vi hade med oss fixade vi TV via streaming, så det var inget större problem. Mycket bra restauranger med rätter som klarade 100-lappen utan att pruta på kvaliteten, men även lita lyxigare mat fanns.
  Mycket bra promenadmöjlighet. Buss förbindelse till Västervik varje halvtimme är bra när alla parter vill äta och dricka gott i sta´n.

  0 1 2018-07-05 kl. 11:52
 • Betyg: 5Helt klart den bästa campingen vi besökt hittills. Barnvänligt, moderna servicehus, lekparker av toppklass.

  0 0 2018-07-04 kl. 19:08
 • Betyg: 5Stor camping med mycket att göra för både vuxna och barn. Inte alls för långt att cykla in till stan. Bra utbud i restaurangerna och affären. Rena och fräscha servicehus. Ingenting att klaga på faciliteterna. Dock så skulle den stackars underbemannade personalen i glass/korvkiosken behöva backup. Helt klart värt ett besök om man gillar fart och fläkt!

  0 0 2018-05-27 kl. 19:57
 • Betyg: 5Lever upp till sina 5 stjärnor! Här finns allt, inomhus-äventyrsbad, havsbad, bra lekparker, höghöjdslinbanor mm För egen del väljer jag en plats lite längre ut på kanten, såg rätt ´gyttrigt´ ut mitt i smeten! Tydligen en av Europas största campingar och det kändes med över 900 husvagnsplatser! Kommer gärna tillbaka eftersom Västervik som sommarstad är väldigt mysig!

  2 0 2017-08-06 kl. 10:35
 • Betyg: 5En stor och fin camping med stora tomtplatser på gräs! För barnfamiljen med barn i olika åldrar har den allt man kan önska - stor lekpark, fotbollsplan, badhus, äventyrsgolf, luftkuddeland, uppträdanden, linbana och mycket mer. Även Lysses tåg som tog barnen runt på en tur runt campingen. Trots att det är en stor camping så var det lugnt om kvällarna och man kunde sov ostört. Servicehusen var mycket fräscha och det fanns familjeduschar att välja om man önskade. Vi bodde närmast det äldsta och minst fräscha servicehuset men är nöjda ändå om man ser till helheten i övrigt. Fina stränder för dom som tycker om att bada i havet och leverans av Västerviks godaste pizzor. Helt klart värt ett besök!

  2 0 2016-09-09 kl. 14:28
 • Betyg: 5Var här i mitten av Maj. Fint och fräscht servicehus. Trevliga gångstråk ute på kobbarna. Hit kommer vi tillbaka med hela familjen.

  2 0 2015-08-02 kl. 12:05
 • Betyg: 5Riktigt bra service och hela campingen är superfin! Så härligt att bara strosa runt och ta det lugnt. Servicehusen var också riktigt fräscha! Jag och min familj hade det riktigt bra:)

  1 0 2015-07-04 kl. 08:00
 • Betyg: 5Väldigt fin camping. Bekvämligheter ingår, (dusch/tvätt/wifi). Massor med aktiviteter för små och stora. Nära in till mysiga Västervik.
  Tyvärr fick de inte igång för säsongen utlovat äventyrsbad men det blev bra ändå, tack vare fint väder och gratis bubbelpool vid saunan, annars hade betyget definitivt blivit lägre. De lär behöva ett ytterligare år för att få badet i trim.

  0 3 2014-07-18 kl. 17:40