Välj kartsajt: camping

Västervik Resort

3.8 i snittbetyg (86)

Välkommen till Västervik Resort- i hjärtat av skärgårdsstaden Västervik. Här vaknar du till talldoft och vågkluck och kan bada och fiska så snart andan faller på. Stugor, campingtomter, villlavagnar och vandrarhemsrum stoltserar i en vacker skärgårdsmiljö med både hav och skog runt knuten. Aktivera dig med Lysses barnklubb, footgolf, golf, luftkuddeland, kajak, äventyrsberg, zipline och mycket mer. Här går du aldrig sysslolös och du kan förvänta dig extra allt! Vill du uppleva en kittlande badupplevelse erbjuder Upplevelsebadet en häftig miljö med rutschkanor, varma källor, klätterväggar, strömkanal och en minipool för det allra minsta i familjen. För den som vill ta igen sig och bara njuta finns relaxen med ett turkiskt haman, romerskt bad och flera olika bastutyper både inom- och utomhus allt i ett härligt medelhavsklimat. Fräscha restauranger erbjuder allt från svenska sommarklassiker till medelhavsfavoriter och du avnjuter din mat i fantastiska miljöer som för tankarna mot Italien och Spanien mitt i den småländska faunan.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Lysingsvägen, 59353 Västervik
Tel: 0490-258000
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 5):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 4Vi tycker om den här campingen, men..välj plats noga. Nu vet vi vad vi vill ha. men det finns platser som är så trånga att det är max en meter mellan vagnarna. Personalen verkar inte bry sig hur folk står. (det är ju bara att hoppas att inget händer). Ett fruktansvärt bakfall i familjeduschen och dålig ventilation gör att det aldrig torkar upp ordentligt mellan duschningarna. Restaurangerna var så dyra, så vi lagade all mat. Den billigaste maten gick på 1000 kr för fyra, med dricka:( Baden var helt ok

    0 0 2013-07-26 kl. 12:30
  • Betyg: 4Här finns verkligen allt och barnen trivs! Svårt att nå fram på telefon. Fina servicehus :) Hit åker vi tillbaka!

    1 0 2013-07-25 kl. 20:37
  • Betyg: 4Här är en camping som vi hade höga förväntningar på. Lite besvikna när vi skulle campa med våra vänner o bo bredvid varandra. Kollat ut på karta och pratat i telefon om bokning med campingen, visar sig vi bor med en backe o skogsdunge mellan oss. Badet hade vi väntat oss mer av. Döper man en så stor camping efter ett bad så ska det nog vara mer än det. Stora fina lekplatser men bor man på kullen är det långt till dem. STORT plus för gratis dusch, diskmaskin, tvättmaskin mm. Rent och snyggt!!!

    0 3 2013-07-17 kl. 20:06
  • Betyg: 4En stor camping med många aktiviteter för hela familjen. Allt du behöver finns på campingen, bortsett från lugnet du bara kan få på mindre campingar. Tomten vi fick i området Dungen kändes liten i förhållande till vår 650-vagn. Det kändes lagom att bara sätta upp ett soltak. Att ha en säkerhetsmarginal på 4 meter till grannen var inte att tänka på. Det var även långt till servicebyggnaden. Vi kommer återvända när vi inte har småbarn längre.

    1 0 2012-08-21 kl. 18:50
  • Betyg: 4Var här v28 2012, vi lyckades boka en bra plats som låg nära servicehuset Kullen. Kompisarna som var där samtidigt hade bokat innan oss och fick en plats på området Ängen och där var det rejält gyttjigt. Tvättmaskiner och pool ingick i avgiften men inte Luftkuddelandet som var dyrt (60:- för en timma alt 75:- för en dag). Våra barn tyckte att de få lekplatser som fanns var riktigt dåliga. Fräscht och bra på servicehuset Kullen.

    0 0 2012-07-31 kl. 17:44
  • Betyg: 4Många områden att välja på för sitt boende gör att campingen inte känns så stor som den är. Mycket barnaktiviteter och bra lekplats. Härlig strand och poolområde samt klippor-något för alla soldyrkare!
    Varierande kvalitet på servicehusen men överlag helt OK. Dyrt att äta på restaurangen.

    1 0 2012-07-26 kl. 20:06
  • Betyg: 4Underbart,.. Allt funkade =)
    700pix middag för 2kids o 2vxna =) men det blev skraprent så gott det var,..

    0 0 2012-07-22 kl. 18:30
  • Betyg: 4Fanns mycket att göra, men många saker får man betala extra för trots den höga campingavgiften. Men det finns saker för alla smaker. Från uppträdande till dom fina öarna som man kommer ut till via ett antal broar, där det känns som att vara ute med båten i skärgården. Man skall nog vika ett antal dagar här för att kunna hinna utnyttja möjligheterna. Ett förbättringsområde är i så fall områdeskartan, där det är svårt att utläsa vilka servicar som finns i vilken servicebyggnad. Gick 200 meter extra varje gång jag skule tömma gråvatten.

    0 0 2012-07-09 kl. 08:33
  • Betyg: 4Plus: Många aktiviteter, Fina omgivningar framför allt holmarna som man kan nå via broar Pool ingår.
    Minus: Stort, lite livat, Allt ingår ej -tex luftkuddeland, För få toaletter och diskplatser på de tre servicehus som vi hade gångavstånd till, Trångt på lekplats viss tveksamhet om säkerhet, Många campingtomter är ganska små
    Slutsats: Bra om man gillar aktiviteter. Iget för den som söker lungn och ro.n

    1 0 2011-07-26 kl. 14:21
  • Betyg: 4Stugan: Fin fräsch stuga, som hade det nödvändigaste. Väldigt liten köksdel, men fungerande. Jättefin nybyggd inglasad veranda som var perfekt för frukostar.
    Lekplatser: Lekparken med linbana uppskattades av barnen, studskuddeland var också kul, och vattenrutschbana. Vi hann tyvärr inte med äventyrsgolfen.
    Ganska dyrt dock enligt min smak.

    0 0 2011-07-18 kl. 20:25