Välj kartsajt: camping

Västervik Resort

3.8 i snittbetyg (86)

Välkommen till Västervik Resort- i hjärtat av skärgårdsstaden Västervik. Här vaknar du till talldoft och vågkluck och kan bada och fiska så snart andan faller på. Stugor, campingtomter, villlavagnar och vandrarhemsrum stoltserar i en vacker skärgårdsmiljö med både hav och skog runt knuten. Aktivera dig med Lysses barnklubb, footgolf, golf, luftkuddeland, kajak, äventyrsberg, zipline och mycket mer. Här går du aldrig sysslolös och du kan förvänta dig extra allt! Vill du uppleva en kittlande badupplevelse erbjuder Upplevelsebadet en häftig miljö med rutschkanor, varma källor, klätterväggar, strömkanal och en minipool för det allra minsta i familjen. För den som vill ta igen sig och bara njuta finns relaxen med ett turkiskt haman, romerskt bad och flera olika bastutyper både inom- och utomhus allt i ett härligt medelhavsklimat. Fräscha restauranger erbjuder allt från svenska sommarklassiker till medelhavsfavoriter och du avnjuter din mat i fantastiska miljöer som för tankarna mot Italien och Spanien mitt i den småländska faunan.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Lysingsvägen, 59353 Västervik
Tel: 0490-258000
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 3):

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 5Här finns mycket att göra för barnen på denna jättestora camping.
    Havsbad,pooler, vattenruschbana, tennisbana, golf och massa annat
    Många olika alternativ på campingtomter t.ex. med vatten och avlopp eller med trådlöst internet.
    Stugor, rum och lägenheter finns också för uthyrning
    Här har vi varit flera gånger med barnen när dom var små och följde med

    0 1 2008-09-08 kl. 11:08
  • Betyg: 3Brukar vara här under Kristi Flygare-helgen. Tyvärr är det mycket som inte är öppet då, bl.a servicehus mm.
    Var där nu under vecka 33 och visst är det mer som är öppet och så men till vilka priser sen. Att betala nära 3000:- för 7 nätter är lite för mycket med tanke på utbudet som ingår. Men visst det vet ju när man åker dit men ändå. Med tanke på att bara 43 tomter var belagda under mitten av veckan så måste det väl ändå vara ´off-season´ och priserna därefter?

    0 1 2013-08-18 kl. 19:06
  • Betyg: 4Här är en camping som vi hade höga förväntningar på. Lite besvikna när vi skulle campa med våra vänner o bo bredvid varandra. Kollat ut på karta och pratat i telefon om bokning med campingen, visar sig vi bor med en backe o skogsdunge mellan oss. Badet hade vi väntat oss mer av. Döper man en så stor camping efter ett bad så ska det nog vara mer än det. Stora fina lekplatser men bor man på kullen är det långt till dem. STORT plus för gratis dusch, diskmaskin, tvättmaskin mm. Rent och snyggt!!!

    0 3 2013-07-17 kl. 20:06
  • Betyg: 5Underbart!!! Bara älskar denna camping och stad.
    Nu var det många år sedan vi var här, så det har säkert blivit ännu bättre.

    0 0 2009-05-08 kl. 15:51
  • Betyg: 4Här har jag både varit som barn och i vuxen ålder. Fantastiskt läge med havet som närmsta granne. Har märkt att det spelar stor roll på vilken campinplats man hamnar på. En gång låg vi på första plats invid ett servicehus detta var ingen höjdare då det sprangs hela tiden natt som dag (stor camping=många kissnödiga). En annan gång hade vi en kanonplats och kände oss nöjda. Badpool med vattenrutchbanor är kanon. Här finns allt från butik, uthyrning av cykelbåtar, dansbana etc. Västervik som stad är trevlig med många restauranger. Gillar man musik ska man besöka Västervik på Visfestivalen.

    0 1 2008-08-29 kl. 09:17
  • Betyg: 2Detta är en stor camping!
    Denna camping passade tyvärr inte oss då den är för stor...
    Receptionskillen som tog i mot oss var supertrevlig!det var rent o snyggt på servicehusen, bra resturanger speciellt cava o tapas! Väl värt att testa deras paella med cavasangria till!

    Det dåliga betyg ges pga den är för stor för våran del! Gillar man mycket folk runtomkring sig så passar denna dig

    1 0 2016-07-14 kl. 08:42
  • Betyg: 3Fin camping, mkt nytt i servicehusen. Vacker natur. Bra minigolf. Ok hundbadplats ( dock ej nån skylt)
    Hundvänligt- luktar fruktansvärt illa i servicehusen utom tidig morgon. Långt till servicehus. Knappt inga hundlatriner, vilket innebär att en del hundägare inte plockade upp :( Tar ej kontanter, vilket gör det svårare för barnen att hitta på saker själva
    Strömmen gick om man körde värmen och kaffebryggaren samtidigt.

    0 0 2019-07-14 kl. 05:08
  • Betyg: 5Var här i mitten av Maj. Fint och fräscht servicehus. Trevliga gångstråk ute på kobbarna. Hit kommer vi tillbaka med hela familjen.

    2 0 2015-08-02 kl. 12:05
  • Betyg: 4Många områden att välja på för sitt boende gör att campingen inte känns så stor som den är. Mycket barnaktiviteter och bra lekplats. Härlig strand och poolområde samt klippor-något för alla soldyrkare!
    Varierande kvalitet på servicehusen men överlag helt OK. Dyrt att äta på restaurangen.

    1 0 2012-07-26 kl. 20:06
  • Betyg: 5Lever upp till sina 5 stjärnor! Här finns allt, inomhus-äventyrsbad, havsbad, bra lekparker, höghöjdslinbanor mm För egen del väljer jag en plats lite längre ut på kanten, såg rätt ´gyttrigt´ ut mitt i smeten! Tydligen en av Europas största campingar och det kändes med över 900 husvagnsplatser! Kommer gärna tillbaka eftersom Västervik som sommarstad är väldigt mysig!

    2 0 2017-08-06 kl. 10:35