Välj kartsajt: camping

First Camp Solvik-Kungshamn

3.8 i snittbetyg (52)

I hjärtat av Bohuslän hittar du First Camp Solvik-Kungshamn, en anläggning precis vid havet och klipporna. Besök www.firstcamp.se för mer info.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Solvik, 45691 Väjern
Tel: 0523-18890
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 4):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Bytt ägare nyligen och dom kör med falsk marknadsföring! Barnklubben är nästan obefintlig och det stämmer inte vad som står på hemsidan heller. Föräldrarna kan inte koppla av utan måste vara med och se till ungarna. Någon BLIX figur såg man inte röken av på en vecka. Förrut hade man god pizza att köpa här men det är nerlagt och knappt någon mat att handla i butiken. Frågar man personal så skakar man bara på huvudet och skyller på att man nu bytt ägare. Nybakat bröd varje mo kl 8 ??? Var där men det fanns inget. Nej skärpning!!! Om ni nu kallar er för first camp.

    6 2 2013-07-05 kl. 18:49
  • Betyg: 5Förmodligen den finaste camping/stugby på västkusten, ordning och reda, snyggt och fräscht, lekplatsen är fantastisk, barnen älskar den! Vi brukar bo i stugorna vid eller rättare sagt På havet, Strandbynplus, vill man ha en upplevelse över det vanliga skall man bo här, är nr 20 ledig skall man boka den då den har ´extra´ fönster (huset längst söderut, med utsikt mot Smögenbron och havet), helt klart den bästa! Dessutom så är nr 20 och nr 18 (den i mitten) nyrenoverade inför säsongen 2013 (vitmålade inomhus nytt golv, soffa, TV mm).

    0 0 2013-03-10 kl. 07:50
  • Betyg: 5Mycket välskött, fräsch camping. Ägarna har varit väldigt måna om att underhålla servicehus, gräsmattor mm. Detta är den mest välskötta campingen som vår familj besökt. Detta i kombination med havsläget och fina lekmöjligheter för barn i växlande åldrar gör det till en trevlig campingplats. Vi har återkommit år efter år. Jag håller tummarna för att First camp som tagit över anläggningen kommer att vidbehålla samma service och underhålla lika väl som förra ägarna.

    1 0 2013-03-09 kl. 22:31
  • Betyg: 3Fint läge o fräscha hygienutrymmen. Mysiga matplatser.
    - Långt till badplats om man bara vill ta ett dopp. Hundbadplats lät ju jättebra men var en igenvuxen liten vik. Omöjlig att kunna bada i:(
    Visst kunde man få stanna några timmar extra innan man for hem på lågsäsong o campingen var nästan öde, men då fick man betala en halv dygnsavgift. Fick man med sina äldre barn så räknades de som vuxna o vips kostade det 50 kr extra per dygn! Fast vi betalade rätt mycket i duschavgift! T o m hundduschen kostade pengar!
    Tyvärr övervägde inte det positiva så vi återkommer inte!

    0 0 2012-08-17 kl. 19:25
  • Betyg: 5Vi är nybörjare när det gäller camping ! En fantastisk camping , mycket rent o fint överallt ! Kan inte bli bättre!

    0 0 2012-08-16 kl. 10:30
  • Betyg: 5jätte fin camping underbart bad, ur fina service hus och hel bra personal alla borde prova denna camping rekommenderas varmt

    0 0 2012-07-10 kl. 21:05
  • Betyg: 5Tack för att vi fick uppleva denna camping precis vid havet! Jag och min dotter tog morgondopp varje morgon:-). Otroligt fräscha faciliteter med tillgång till flera micros, diskhoar, toaletter. Familjerum med ett badkar, två duschar och ett tvättställ i samma rum. En otroligt fin lekplats med hoppborg, linbana, elektriska grävskopor(gratis), gungor, stora båtar etc etc. Lek-/Pingis-/. tvrum för barnen i samma hus som receptionen. Passade vår familj perfekt och gjorde det värt vartenda öre! Inte fel att frossa i stooor räksmörgås på bryggan! Åk till denna camping!

    1 0 2012-05-31 kl. 09:09
  • Betyg: 5Kostar lite mer att bo på denna camping, men om man ser vad man får för pengarna, så är det billigt. Super fräscht. Rent, nytt och välskött. Har man barn som vi (4 åring), så får man knappt se dem. Vår son fullkomligen bodde på en av dom bättre och mer påkostade lekplatser jag sett. Regnar det eller man vill göra något annat, så finns det både spel och böcker att låna, eller vara i lek, TV eller pingisrummet. Badet låg vackert till, men naturen hade inte bjudit på några breda sandstränder med vit sand som vi hade föredragit, utan det vart bland den vilda bohusländska graniten.

    3 0 2011-07-12 kl. 21:23
  • Betyg: 4bra camping med närhet till smögen. Fin lekplats och Bad
    Rent o snyggt. Trånga platser!

    0 1 2011-05-04 kl. 13:34
  • Betyg: 5en underbar och fräch camping med fin lekplats för barnen nära till smögen men inte mitt i smeten. dock svårt att bada då vi var där på senare delen av sommaren pga mycket brännmaneter.

    1 0 2011-01-05 kl. 10:46