Välj kartsajt: camping

Seläter Camping

3.4 i snittbetyg (13)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Campingkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Seläters Camping erbjuder ett bra läge vid vägen mot Seläter/Capri, med sina 4 kilometer från centrala Strömstad.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Norrkärr, 45290 Strömstad
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Stor fin camping med ett bra läge för olika utflyktsmål.
    Servicehuset på området högst upp behöver renoveras och fräschas upp (gamla bås toaletter) och önskvärt med diskmaskiner. Behöver även få en utökad lekpark på området högre upp då det är ganska långt ner till entrén där lekområdet är.
    Delar av personalen var informativa och gav tips på utflyktsmål, mycket trevligt!

    1 0 2020-07-11 kl. 10:21
  • Betyg: 4Stor camping som var nästan tom sista veckan i juni. Nära till både stan och bad. Fint lekområde men campingen är stor så har man små barn bör man välja plats nära lekparken. Fint läge och en bra upplevelse totalt sett. Installera gärna diskmaskiner samt se över skyltningen av motionsslingorna då det var svårt att hitta dom. Vi hade problem med att varken tagg till bommen eller duschkort funkade. I båda fallen var det att de inte var uppdaterade till 2020. Tips till nästa år att gå igenom alla taggar och duschkort innan högsäsongen börjar. Tomt på folk pga Corona

    0 0 2020-07-05 kl. 21:13
  • Betyg: 4Kommer bli grymt bra när de byggt ny restaurang/krog. Fantastiskt läge nära golfbanan.

    2 0 2018-06-03 kl. 17:33
  • Betyg: 3Stor camping och välstädat servicehus. Radio och doft på toa. Erbjöd många aktiviteter som spelhall, minigolf, trampbilar, paintball. Där vi låg var det väldigt långt till receptionen, där alla aktiviteter fanns, och lekparken borta hos oss var ingen höjdare. Långt till bad. Trevlig personal. God pizza.

    1 0 2017-07-29 kl. 09:14
  • Betyg: 3Stor camping med fungerande infrastruktur men packat mellan vagnarna och hemsk ljudnivå. Mycket festande i vagnarna. Ett plus för fungerande ´ störningsjour ´, som snabbt var på plats när vi inte orkade med oljudet på natten längre. Trevlig personal och härligt varma duschar som inte kostar en massa mynt. Mycket småungar som ränner runt där dock och stökar ner, något som den flinka personalen försöker hålla ordning på. Ett jätteminus för hög volym på reklamfinansierad radio inne på toaletterna!

    0 0 2017-07-22 kl. 17:22
  • Betyg: 2Stugan sliten med en markant lutning, blev nästan lite sjösjuk i den. Badrummet luktar fukt och mögel. Rek ej!

    1 0 2015-07-28 kl. 08:36
  • Betyg: 4Passar vårt syfte bra, att sova över inför en natt inför fortsatt resa, men skulle gärna stannat längre också. Fräscht i de serviceutrymmen vi besöker. Trevlig personal. Plus för musik på toaletten...

    1 1 2013-07-26 kl. 06:48
  • Betyg: 3Ett jättebra alternativ när man vill besöka Strömstad. Om man inte vill ligga och trängas är detta ett bra alternativ. Stora tomter. Ligger långt från havet men placeringen är ändå mysig. Cykelavstång in till Strömstad centrum. Campingen är illa skött (2006). Slitna och ofräscha serviceutrymmen. Hoppas att ägarna investerar lite i denna camping för den har alla förutsättningar...

    7 0 2008-08-13 kl. 06:50