Välj kartsajt: camping

Tobisviks Camping

3.4 i snittbetyg (53)

Nära Österlens många aktiviteter finner du Tobisviks Camping vid stranden.

Adress: Tobisvägen 1, 272 94 Simrishamn
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 5):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 2Dåliga på service. Bodde på reservcampingen och var lovade och betalde för el men elen blev överbelastad och slutade att fungera på kvällen. Fanns ingen att´få tag på så det blev en kall natt med en tvååring och en fyra veckors bebis. Vi fick ett avdrag på 20kr efter mycket tjat. Hoppas campingen byter ägare eftersom läget är kanon och simrishamn är en travlig stad.

  Macke

  4 1 2010-07-25 kl. 12:28
 • Betyg: 1Varning för otrevlig ägarinna på campingen!! Uruselt kundbemötande!! Ingen garanti att ni får er bokade plats!! Vi bokade två platser per telefon men det fanns endast en när vi kom dit. Ägarinnan var mycket otrevlig och försökte lägga skulden på oss. Ingen ursäkt eller ens ett beklagande!! Blev dessutom nästan utskällda för att vi bokat för få nätter när ingen - inte ens ägarinnan själv hade informerat om detta vid telefonkontakt. Det sämsta bemötande vi någonsin fått. Vi kommer ALDRIG återvända dit! Se till att få en skriftlig bekräftelse på din bokning till Tobisviks camping.

  2 1 2010-07-22 kl. 17:33
 • Betyg: 5Har bott på extradelen och trivdes alldeles utmärkt. Vi hade nära till kök, toaletter och duschar och nära utgången när vi skulle rasta hundarna. Perfekt! Mindre perfekt var dock maten på pizzerian nere vi badet. Där kommer vi inte att äta igen!Men vi kommer definitivt tillbaka till Tobisvik camping som är en av våra absoluta favoriter och eftersom vi tycker om Österlen!/Lena

  1 0 2010-07-18 kl. 17:11
 • Betyg: 2Det var inget fel på campingen som sådan. Kanonläge och närhet till mycket. Däremot var det en mycket otrevlig ansvarig för campingen. Vi var tvungna att hastigt avbryta vår vistelse av hälsoskäl (anhörig blev akut allvarligt sjuk), Visst fick vi åka, men inte utan att betala även för de dagar (6 st) som vi inte kunde utnyttja. Att vi blev sårade, besvikna och kände oss tråkigt bemötta var fullkomligt ointressant för Håkan Erlandsson. Citat ´Jag har 50 000 bokningar per år, så det gör inget om någon inte är nöjd, Jag klarar campingen ändå´. Jo, jo, det är ju också en syn på gästen/kunden.

  7 0 2010-07-12 kl. 21:30
 • Betyg: 3Vackert läge vid Österlens strand. Cykelavstånd till Simrishamn. Lite tråkig, men fräsch.

  0 0 2010-06-29 kl. 12:48
 • Betyg: 4Vi tältade på extradelen. Plan mark och mer lä än på campingen nära servicehuset som annars erbjuds för tält. Flera tält var på väg att blåsa bort där i den friska vinden. Vi hade el om drogs från en stolpe på den ordinarie campingen. Det funkade bra. Enda minuset var alla flugor som invaderade oss och gjorde det omöjligt att sitta ute och äta på morgonarna.

  0 1 2009-08-02 kl. 18:23
 • Betyg: 4Vi tyckte campingplatsen var bra förutom att det lutade där man satte upp tälten. Nära stranden och fräscha toaletter/duschar/kök. Studsmatta o lekplats till barnen. Till bassängen kostade det inträde och de tar INTE betalkort, varken till bassängen eller minilivs som finns där.
  Annars kunde man hyra cyklar, trampbilar och tv-rum fanns.
  Vi besökte Tosselilla ca 3 mil från Simrishamn. Inne i Simrishamn vid torget åkte vi häst o vagn för bara 100:- för två vuxna och två barn. Trevlig tur på 20 minuter. En tur till Ystad kan också vara ett tips. En mysig stad!
  Tältplatser utan el. Det lutade lite:-) Stranden vid Tobisvik. Grovkorning sand som slipade fötterna:-) Fanns fina stenar vid strandkanten. Receptionen på Tobisvik.

  1 0 2009-07-09 kl. 16:48
 • Betyg: 5Här har vi varit många gånger och fler kommer det att bli. Stranden som ligger intill campingen har en ´rödaktig grovkorning´ sand och eftersom vi har vit silkeslen sand hemma var detta en annorlunda upplevelse. Tånaglarna ´slipades´ och inga hårda hälar vart det här, efter att ha sprungit här en vecka varje dag. Servicehuset där vi höll till var fräscht och stämningen på campingen god. Här låg familjen med birmakatten som gjorde att vi skaffade våran birma, jag blev helt betagen i denna vackra katt. Bra lekplats. En fin strandpromenad leder in till Simrishamn som sjuder av liv på sommaren.En del av campingen närmast stranden Den stora lekplatsen med bl a hoppkudde Campingen vid det stora servicehuset

  0 0 2009-06-05 kl. 20:42
 • Betyg: 4Vi har bott på extradelen, helt ok. Härliga cykelvägar längs kusten. En cykeltur till Brantevik är att rekomendera.

  0 0 2008-09-27 kl. 19:49
 • Betyg: 5Supertrevlig och fräch camping. Har legat nära havet och vaggats till söms av vågsvallet, häftigt!! Närheten till Kivik, Brösarps backar och Simrishamn är ett stort plus. Fiskrestaurangerna i området är suveräna. Akta er för Burhes fiskbutik i Kivik, där finns så mycket läckerheter att börsen blir oroväckande tom efter ett besök - MEN - så mycket gott vi fick med oss hem!!!!

  0 1 2008-09-12 kl. 16:11