Välj kartsajt: camping

Tobisviks Camping

3.4 i snittbetyg (56)

Nära Österlens många aktiviteter finner du Tobisviks Camping vid stranden.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Tobisvägen 1, 272 94 Simrishamn
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 5):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Tillbaka i år igen efter några års uppehåll.
    Jag kan rek att man ligger åt vänster sett från receptionen om man vill ha en lugnare plats. Det är många äldre säsongare som ligger där.
    Stora servicehuset kan jag inte säga så mkt om. Vi använde bara det lilla och det va jättefint och fräscht. Dock bara 2 toalett 2 duschar för tjej resp kille. Men vi behövde aldrig stå i kö.
    Otroligt härligt bad! Stoooor strand och aldrig trängsle. Vår plats låg precis vid stranden.
    Vi trivdes jättebra och sonen fick många kompisar.
    Vi kommer gärna tillbaka.

    5 1 2010-07-29 kl. 19:53
  • Betyg: 1Campingen har ett jättebra läge ,fin strand och nära till city med fin gångväg utmed havet.
    Minus till serviceanläggningen där städningen var under all kritik, servicen i butiken (som ej tog betalkort) på morgonen skulle man köpa frallor och en kopp kaffe och undrar om man kan få socker till kaffet och svaret blir att det är slut! Konstigt då dom säljer socker i butiken)
    Gatuköket tog heller inte betalkort.
    Vi tältade och låg på udden låter mysigt men det var en gryta utan belysning.
    Vi kommer aldrig tillbaka till denna camping men gärna till Skåne och Österlen.

    5 2 2010-07-29 kl. 19:34
  • Betyg: 2Campingen i sig är ganska bra,men servicen på servicebyggnaderna är dålig.Det tog över ett dygn att fylla på både papper och tvål på vissa toaletter,städningen var heller inte bra.Stranden är fin om man inte vill bada,djupt med en gång och svårt att gå ut i vattnet pga grus och sten som ´rullar´ under fötterna när man går i.Jourbutiken
    ,tar inte betalkort och stänger 18.00 dåligt.Vi kommer inte tillbaka

    2 1 2010-07-27 kl. 17:44
  • Betyg: 2Dåliga på service. Bodde på reservcampingen och var lovade och betalde för el men elen blev överbelastad och slutade att fungera på kvällen. Fanns ingen att´få tag på så det blev en kall natt med en tvååring och en fyra veckors bebis. Vi fick ett avdrag på 20kr efter mycket tjat. Hoppas campingen byter ägare eftersom läget är kanon och simrishamn är en travlig stad.

    Macke

    4 1 2010-07-25 kl. 12:28
  • Betyg: 1Varning för otrevlig ägarinna på campingen!! Uruselt kundbemötande!! Ingen garanti att ni får er bokade plats!! Vi bokade två platser per telefon men det fanns endast en när vi kom dit. Ägarinnan var mycket otrevlig och försökte lägga skulden på oss. Ingen ursäkt eller ens ett beklagande!! Blev dessutom nästan utskällda för att vi bokat för få nätter när ingen - inte ens ägarinnan själv hade informerat om detta vid telefonkontakt. Det sämsta bemötande vi någonsin fått. Vi kommer ALDRIG återvända dit! Se till att få en skriftlig bekräftelse på din bokning till Tobisviks camping.

    2 1 2010-07-22 kl. 17:33
  • Betyg: 5Har bott på extradelen och trivdes alldeles utmärkt. Vi hade nära till kök, toaletter och duschar och nära utgången när vi skulle rasta hundarna. Perfekt! Mindre perfekt var dock maten på pizzerian nere vi badet. Där kommer vi inte att äta igen!Men vi kommer definitivt tillbaka till Tobisvik camping som är en av våra absoluta favoriter och eftersom vi tycker om Österlen!/Lena

    1 0 2010-07-18 kl. 17:11
  • Betyg: 2Det var inget fel på campingen som sådan. Kanonläge och närhet till mycket. Däremot var det en mycket otrevlig ansvarig för campingen. Vi var tvungna att hastigt avbryta vår vistelse av hälsoskäl (anhörig blev akut allvarligt sjuk), Visst fick vi åka, men inte utan att betala även för de dagar (6 st) som vi inte kunde utnyttja. Att vi blev sårade, besvikna och kände oss tråkigt bemötta var fullkomligt ointressant för Håkan Erlandsson. Citat ´Jag har 50 000 bokningar per år, så det gör inget om någon inte är nöjd, Jag klarar campingen ändå´. Jo, jo, det är ju också en syn på gästen/kunden.

    7 0 2010-07-12 kl. 21:30
  • Betyg: 3Vackert läge vid Österlens strand. Cykelavstånd till Simrishamn. Lite tråkig, men fräsch.

    0 0 2010-06-29 kl. 12:48
  • Betyg: 4Vi tältade på extradelen. Plan mark och mer lä än på campingen nära servicehuset som annars erbjuds för tält. Flera tält var på väg att blåsa bort där i den friska vinden. Vi hade el om drogs från en stolpe på den ordinarie campingen. Det funkade bra. Enda minuset var alla flugor som invaderade oss och gjorde det omöjligt att sitta ute och äta på morgonarna.

    0 1 2009-08-02 kl. 18:23
  • Betyg: 4Vi tyckte campingplatsen var bra förutom att det lutade där man satte upp tälten. Nära stranden och fräscha toaletter/duschar/kök. Studsmatta o lekplats till barnen. Till bassängen kostade det inträde och de tar INTE betalkort, varken till bassängen eller minilivs som finns där.
    Annars kunde man hyra cyklar, trampbilar och tv-rum fanns.
    Vi besökte Tosselilla ca 3 mil från Simrishamn. Inne i Simrishamn vid torget åkte vi häst o vagn för bara 100:- för två vuxna och två barn. Trevlig tur på 20 minuter. En tur till Ystad kan också vara ett tips. En mysig stad!
    Tältplatser utan el. Det lutade lite:-) Stranden vid Tobisvik. Grovkorning sand som slipade fötterna:-) Fanns fina stenar vid strandkanten. Receptionen på Tobisvik.

    1 0 2009-07-09 kl. 16:48