Välj kartsajt: camping

Herrfallets Fritids- och Konferensanläggning

3.1 i snittbetyg (21)

Denna anläggning ligger vid sjön Hjälmaren, 15 km från Arboga. Här erbjuds en restaurang och en privat strand samt rum och stugor med eget badrum. Örebro ligger 50 minuters bilresa bort.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Herrfallet, 732 93 Arboga
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Jättefin camping, trevlig personal och trevliga säsongare! Fin lekplats, men som skulle kunnas fräschas upp lite. Fina servicehus, ingen kö till toa -dusch-disk m.m. Handfat och tvål vid latrintömningen är ett stort ! Otroligt fin natur runt omkring! Hit kommer vi gärna igen!

    5 0 2013-08-25 kl. 16:34
  • Betyg: 2Med stor förhoppning om en mysig weekend i husvagn på Herrfallets camping blev vi besvikna. Fick en dålig känsla redan vid incheckning. Tänk att få betala för att få diska och sätta på spisen!!! Har jag aldrig gjort tidigare under våra 3 år som campingbesökare (och då har vi besökt många campingar), servicehuset intill vår husvagn var under all kritik - äckligt! Vi fick själva åka runt och leta reda på en ledig plats och det var inte fler än 5-7 platser lediga på hela campingen. Möttes av snorkiga långliggare som ställt sina bilar på lediga platser. Restaurangen = rek. ej. Bad och natur bra.

    1 4 2013-08-04 kl. 18:43
  • Betyg: 2Dålig service överlag. Tex bestod kaffet på restaurangen av blaskigt nescafe´, butiken stänger 16.00 och har ingen växel fast man inte kan handla med kort.Dyra stugor med tanke på standarden, 70tals standard. Dock fin natur. Men vi kommer inte åka hit igen om inte personalen lär sig om hur service fungerar.

    1 2 2013-07-19 kl. 10:04
  • Betyg: 5Jättemysig camping med otroligt fint läge, nära vatten och natur. Ett väldigt rikt naturliv!
    Jag upplever inte alls campingens personal som ointresserad, väldigt trevlig personal!
    Och varmvatten (för diskning) kostar 1kr för 10 liter vatten. Har man inte råd att betala en krona för varmvatten så kanske man inte ska ha husvagn? Jag personligen tycker att det har sin lilla charm, det hör till husvagnslivet att betala för varmvatten!

    Nej, Herrfallets camping och dess personal får en fin femma av mig!

    3 2 2013-06-11 kl. 05:25
  • Betyg: 1Stor, opersonlig camping, ej trevigt bemötande av personalen vid incheckningen. Dyrt. Kräver dep.avgift??? Har aldrig varit med om sånt tidigare. Allt skulle betalas, vi kunde ej diska utan att lägga i mynt. BARA, restriktioner, så får ni inte göra, rasta inte hunden här, ha tossor på dig när du går in på toan mm mm. Aldrig mer Herrfallets camping. Tur att det inte finns så många sådana här campingar i vårt härliga land.
    Annette o Kjell

    3 3 2012-07-26 kl. 17:09
  • Betyg: 3Svag trea dock. Nytt servicehus som var fräscht. MEN toaletterna kommer man knappt in i ...och korten som ska anv vid duschning bör användas med stor försiktighet det fick vi erfara då alla toaletter var upptagna - vi fick besöka toaletten med familjedusch i men ja dumma som vi var så drogs det 20 kr för en 20 minuters familjeduschning...som vi då blev utan.
    ´Det finns det info på dörrarna om´ sa man ...men nja då var vi nog dåliga på att läsa. Personalen var iaf supertrevlig! Handla innan du åker hit för på plats finns inget under lågsäsong att handla.
    Men en mycket vacker plats att besöka.

    2 1 2012-05-27 kl. 13:29
  • Betyg: 2Själva campingen var helt ok, trevliga gäster och fin natur. Det vi upplevde var att personalen var helt ointresserade av oss, man fick påkalla uppmärksamheten fast dom sett att man väntar på service i receptionen. Stönade när man frågade om servicehusen och bastun.Listan kan göras lång, Mkt olustigt, vi drog oss för att använda oss av deras saker som skulle bokas eller hyras. Mkt trevliga säsongare som tack och lov hjälpte till och förklara sånt vi inte visste eller förstod, vi är väldigt nya på detta med Camping och hoppas detta var en engångs grej.

    1 1 2011-09-08 kl. 18:01
  • Betyg: 4Herrfallet är en trevlig camping med fina vyer och badplatser.
    Man kan hyra kanoter, båtar, trampbilar ,spela minigolf m.m.
    Ska bli kul och se den ny servicebyggnaden som ska bli klar i augusti, hoppas bara vi slipper alla mynt i dusch och kök.......
    Men det bästa med herrfallet är dom supertrevliga ´säsongarna´ som bor på ´ fyllestigen´ vilken sammanhållning......
    Vi ska helt klart åka dit fler gånger......
    ´Lindesbergarna´

    4 0 2010-07-23 kl. 19:00
  • Betyg: 5Underbar camping med härliga omgivningar. Perfekt för hundägare som har fina möjligheter att bada med sin hund utmed stränderna. Kanonfin stig ut på udden för hundpromenaden. Stor gräsyta (fotbollsplan) om man vill träna lite lydnad.

    Fräscha duschar mm. Butiken kunde ha bättre sortering.

    5 0 2008-09-03 kl. 08:22
  • Betyg: 4Herrfallet är en trevlig camping vid Hjälmarens norra strand ca 18km söder om Arboga, vi var där ganska sent på hösten och man började så sakta ställa om till vinter. Detta innebar bl.a. att butiken var stängd, lite tråkigt med tanke på avståndet till Arboga. Men vet man om att det är stängt får man skylla sig när inte all mat är handlad för en helg Med andra ord om ni har tänkt er hit lite ´off-season´ så kolla vad som gäller...

    5 1 2008-08-25 kl. 07:48