Välj kartsajt: camping

Herrfallets Fritids- och Konferensanläggning

3.1 i snittbetyg (21)

Denna anläggning ligger vid sjön Hjälmaren, 15 km från Arboga. Här erbjuds en restaurang och en privat strand samt rum och stugor med eget badrum. Örebro ligger 50 minuters bilresa bort.

Boka online: Boka på Camping.se. Alltid med öppet köp och flexibla villkor.
Adress: Herrfallet, 732 93 Arboga
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 2Trots hög dygnsavgift ingick varken dusch eller varmvatten till disken. Inget varmvatten på toaletterna, fick tvätta sig i kallt vatten. Det stod två överfulla containrar med sopor, luktade skit. Bredvid dessa stod en liten släpkärra där man fick slänga sina sopor.

    Platserna var dock stora, plana och fina, men hit åker vi inte igen, rekommenderas inte.

    0 0 2016-08-14 kl. 18:11
  • Betyg: 3Svag trea dock. Nytt servicehus som var fräscht. MEN toaletterna kommer man knappt in i ...och korten som ska anv vid duschning bör användas med stor försiktighet det fick vi erfara då alla toaletter var upptagna - vi fick besöka toaletten med familjedusch i men ja dumma som vi var så drogs det 20 kr för en 20 minuters familjeduschning...som vi då blev utan.
    ´Det finns det info på dörrarna om´ sa man ...men nja då var vi nog dåliga på att läsa. Personalen var iaf supertrevlig! Handla innan du åker hit för på plats finns inget under lågsäsong att handla.
    Men en mycket vacker plats att besöka.

    2 1 2012-05-27 kl. 13:29
  • Betyg: 3Huge campsite. Very new and well maintained buildings. Disadvantage is that you need to pay for ev-ery-thing...

    0 0 2016-08-02 kl. 12:39
  • Betyg: 1Trots att alla campinggäster kokade av ilska över ylande hundar bundna i träd nattetid, brydde sig inte campingvärdarna. Polisen fick komma och lugna de partajande hundägarna så att de tog hand om sina djur.
    Aldrig mer Herrfallet, för vår del.

    1 0 2020-08-22 kl. 10:29
  • Betyg: 4Jättefin camping, trevlig personal och trevliga säsongare! Fin lekplats, men som skulle kunnas fräschas upp lite. Fina servicehus, ingen kö till toa -dusch-disk m.m. Handfat och tvål vid latrintömningen är ett stort ! Otroligt fin natur runt omkring! Hit kommer vi gärna igen!

    5 0 2013-08-25 kl. 16:34
  • Betyg: 3Kalas camping! Men...
    Lite för hög dygnsavg med tanke på standarden och lite för långt emellan servicehusen men annars väldigt fräsht å fint inne i det stora servicehuset. Det lilla helt ok med tanke på ålder å så. Fina strövområden men spåren på norra sidan behöver ses över då dom bara försvinner i grönskan.
    Kommer gärna tillbaks.

    0 0 2017-08-10 kl. 17:18
  • Betyg: 4Herrfallet är en trevlig camping vid Hjälmarens norra strand ca 18km söder om Arboga, vi var där ganska sent på hösten och man började så sakta ställa om till vinter. Detta innebar bl.a. att butiken var stängd, lite tråkigt med tanke på avståndet till Arboga. Men vet man om att det är stängt får man skylla sig när inte all mat är handlad för en helg Med andra ord om ni har tänkt er hit lite ´off-season´ så kolla vad som gäller...

    5 1 2008-08-25 kl. 07:48
  • Betyg: 4Fin å trevlig camping å mycket trevliga säsongsgäster vi blev bra omhändertagna på fyllestigen som de kallade sin gata. Bara ett litet minus alla dessa mynt till disk å dusch det är sååå tråkigt .

    6 0 2008-08-11 kl. 22:00
  • Betyg: 5Jättemysig camping med otroligt fint läge, nära vatten och natur. Ett väldigt rikt naturliv!
    Jag upplever inte alls campingens personal som ointresserad, väldigt trevlig personal!
    Och varmvatten (för diskning) kostar 1kr för 10 liter vatten. Har man inte råd att betala en krona för varmvatten så kanske man inte ska ha husvagn? Jag personligen tycker att det har sin lilla charm, det hör till husvagnslivet att betala för varmvatten!

    Nej, Herrfallets camping och dess personal får en fin femma av mig!

    3 2 2013-06-11 kl. 05:25
  • Betyg: 1Så dåligt bemötande vid incheckningen vi hade ringt om vi kunde boka 2 platser men det behövdes ej, om det skulle komma mycket folk så skulle det reserveras 2 platser, tror ni det var gjort. Neej här fick vi leta o det mesta var uppbokat av långliggare, en plats hittades som vi trodde var ledig men där skulle Pettersson bygga sitt sommarparadis.Efter ca 1,5 tim letande tog vi 2 platser nere vid vattnet men där kunnde det bli väldigt blött om det skulle börja regna o svårt att ta sig upp då, men där fans det platser för oss som ej är långliggare utan bara campare ALLDRIG MERA.

    0 2 2015-05-09 kl. 14:16