Välj kartsajt: camping

Sandviks Camping

2.8 i snittbetyg (6)

Sandviks camping är en perfekt destination för dig som är intresserad av fågelskådning och natur då campingen ligger granne med det öländska alvaret och dess unika flora. Det är dessutom bara en halvtimmes bilfärd till Ottenby fågelstation på Ölands södra udde. I anslutning till campingen finns det gott om stigar som lämpar sig bra för rastning av hundar och härliga promenader och på våra ställplatser kan du se solnedgången från första parkett ända nere vid stranden. Säsongen 2018 sträcker sig mellan 27 april – 1 oktober. Här erbjuds stugor med eget kök. Alla stugor har egen ingång och rinnande vatten men inget badrum så stuggäster använder campingens servicehus där det även finns tvättmöjligheter.

Campingsemester i Sverige: Boka med flexibla villkor och öppet köp på Camping.se
Adress: Årsvik 102, 38065 Degerhamn
Tel: 0732014166
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Skulle ha bott i en av deras stugor i två nätter. Vi checkade ut på förmiddagen redan efter första natten. Varför?
    - ´Stranden´ var full av brun/svart gegga och inte direkt inbjudande till bad
    - Stugan var gammal och inte särskilt väl underhållen. Skabbig.
    - Stugan kryllade av tvestjärtar! De fanns på golvet, i taket, på väggarna. Även i sängarna och i köket där de byggt något slags bo (kröp runt massor av tvestjärts-ungar)

    Vi har bott i många andra stugor på campingar över hela Sverige men det här var det i särklass sämsta någonsin!

    Åk inte hit! Välj någon annan camping.

    0 0 2023-07-18 kl. 10:58
  • Betyg: 3En camping som legat för fäfot i några år, men nu är nya trevliga ägare på plats som börjat rusta upp den. Servicehus med toaletter och duschar är renoverade eller nybyggda och de var rena och välstädade. Campingen ligger alldeles nere vid kusten, för de som klara sej utan el finns det platser utmed stranden. Det är väldigt lugnt och stilla och perfekt för de som bara vill vara. Området nere vid stranden var bitvis väldigt ojämnt och småkuperat. Får de nya ägarna tid på sej så kan detta bli en superhärlig camping för lugn och ro där man laddar kroppens batterier. Vi återkommer gärna.

    0 0 2019-07-14 kl. 12:53
  • Betyg: 5Ett fantastiskt ställe där vi stod med husbilen inatt. Vi kommer igen ! Lycka till med detta fina ställe !

    1 0 2018-05-17 kl. 14:42
  • Betyg: 3Som en bättre ställplats för oss naturälskare! Enkla faciliteter som man inte ska ha stora förväntningar på, men ändå gulligt att man ringer receptionen (obemannad) och bokar och betalar för. Plus att tvättmaskin inte kostar extra, fint område vid havet och skönt för oss som inte gillar camping-konceptet.

    0 0 2017-07-29 kl. 17:42
  • Betyg: 3Enkla faciliteter men det vägs upp av det natursköna läget.

    0 0 2017-07-15 kl. 17:47
  • Betyg: 2Härlig campingplats. Men den saknade tillsyn . Vi började med att rensa bort ogräset runt trädäcket , fattades bestick i stugan bordslampa sönder .ingen som städade toan när vi var där. Ringde dom på fredagen skulle komma dit folk på måndagen.

    0 0 2016-07-10 kl. 08:29
  • Betyg: 2En camping som varigt stängt ett tag å var ny öppnad när vi var där en camping som säkert blir bra med tiden stora tomter bra promenad väg för oss hundägare stöter en stark 2 just mu men som säkert blir ett bättre betyg med tiden trevlig tjej i receptionen

    0 0 2014-07-13 kl. 19:20