Välj kartsajt: camping

Skellefteå Camping

3.1 i snittbetyg (7)

4-stjärniga Skellefteå Camping är nära till allt och öppet året runt. Campingen ligger 2 km norr om Skellefteå centrum, här hittar du också Vitbergsbadet och skelleftebornas rekreationsområde Vitberget.

Mer information: Läs mer och boka på Camping.se
Adress: Mossgatan, 93170 Skellefteå
Recensera denna camping...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna camping:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Fin camping med olika typer av lägen på campingplatser. Stora platser, fina servicehus och gratis dusch. Mycket aktivitetsalternativ som cykelled på berget, minigolfbana i fint skick, lekpark, nära shopping och bad. Dock för dyrt tycker jag.

  0 0 2020-07-17 kl. 10:34
 • Betyg: 4Barnen var mycket nöjda och ville stanna flera extra nätter. Det är en stor camping som borde passa de flesta då det finns många olika områden. Stora platser, dock stod de allra flesta tvärs över. Nära bad, motionsspår, lekplats, fin äventyrsgolf. Servicehus var mycket fina och närhet till shopping, trampolinhuset, adventurepark med klättring, lilleputtsland å mycket annat. På nätterna var det lugnt även fast det var så många boende. Det jag saknade var en restaurang med rättigheter.

  0 0 2019-07-30 kl. 20:38
 • Betyg: 3Relativt dyr camping men bokning o betalning i förväg fungerade bra. Dock lååånga köer både vid in- och utcheck. Fina, välstädade servicehus o lugnt på nätterna trots att campingen var ganska fullbokad. Vitbergets motionsspår rekommenderas!

  0 2 2016-08-04 kl. 08:07
 • Betyg: 2Ringer fredag morgon och frågar vilka husvagnsplatser som är tillgänglig V 40 ,klara besked ALLA ljus gröna OK.Åker till Skellefteå camping blir då hänvisad till andra platser(efter förfrågan av en medarbetare) än där vi hade önskemål.Efter ca 35 min kommer det en husvagn och parkerar där vi tänkt att stå.Går upp till reseptionen och frågar?
  Ledsen säger hon,hade tänkt säga till,men NÄR ?? Stödben och allt övrigt klart.Hon har än inte kommit.
  Dålig kommunikation mellan medarbetarna ?borde åtgärdas inför kommande sommar när det stora antalet gäster kommer.

  0 0 2015-10-02 kl. 18:00
 • Betyg: 3Ett fåtal av uppställningsplatsera var ´i vatten´ medan de flesta lutade betänkligt. Mycket med pallvirke behövs på dessa. Inte den vackraste omgivningen så att sitta ute och njuta av naturen var inget att tänka på. Troligen mycket bra vintercamping då det fanns en linbana upp till toppen på en skidbacke på campingen. Men sommartid väljer jag något annat nästa resa.

  0 1 2015-06-07 kl. 05:53
 • Betyg: 5En härlig camping nära till både shopping, sol och bad på sommaren och till shopping, slalombacke och fantastiska längdskidspår på vintern!Här är en av våra nybyggda stugor som ligger på hyllan precis ovanför Vitbergsbadet. Superfina preparerade spår direkt på campingområdet. Inte alla som har utförsåkning på campingområdet! Vinterbus! Härlig vårvinter! Så här ser en av de nybyggda stugorna ut invändigt. Så här blir de nyrenoverade stugorna. Rumsboende i Galaxen. Så här ser stugorna ut vintertid. På campingområdet har vi även egen discgolf! Husvagnscampare! Vitbergsbadet som ligger strax intill campingen.

  0 1 2012-12-27 kl. 14:54
 • Betyg: 2Har bar stått där en natt då den var fullbelagd av norrmän , så vi hamnade på en parkering, det servishus vi använde var ganska bra.Det är nära till badet och ganska stor camping, var här 2009.

  0 0 2011-08-02 kl. 10:22